Хипари по душа


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.06.2012




“Прави любов, а не война”- това беше мотото на младите влюбени Ира и Мето. Откърмени с музиката на”Бийтълс”и Джим Хендрикс, които техните свободомислещи родители непрекъснато им пускаха, Ира и Мето бяха от най-новото, но най-вероятно последно, поколение хипари. ”Хипари”, най-вече по душа.
Бяха се намерили в Софийският Университет и веднага си бяха паснали, като че бяха двете части на едно от ония сребърни сърчица за приятелство, които уличните бижутери продаваха по своите сергии. Учеха и се чукаха, и пак-учеха и още повече се чукаха – нищо друго не правеха през първите няколко месеца на връзката си. Двамата имаха много освободени разбирания за любовта и секса. Верността при тях имаше малко по-различни измерения от общоприетите…
Голямата им мечта беше да отидат заедно на морето. Обичаха слънцето и живота. Лятото дойде и тогава родителите на Мето им направиха неочакван подарък – почивка за двама на екзотичен, тихоокеански остров. Мечтата на младите се сбъдна…
Сякаш бяха попаднали в Рая: слънце, палми, платинени плажове, обилна растителност и разбира се – океанът, който край техния остров имаше изумруденезелен оттенък. Любеха се навсякъде. На островът имаше и други хора, но за Ира и Мето съществуваха само техните две тела и души, вплетени в страстен танц. Въобще не им пукаше, че някой може да ги зърне, докато се чукаха като пощурели и на няколко пъти това наистина се случи. Тогава двамата влюбени чостосърдечно приканваха случайните зяпачи да се присъединят към тях, но никой не се осмели. Когато пък им омръзнеше да си пекат голите задници по крайбрежните плажове, отиваха да катерят скали във вътрешността на острова или пък си наемаха лодка и си правеха дълги секс-разходки в океана.
За пръв път зърнаха реката, докато катереха един сравнително нисък връх, който обаче даваше перфектна панорамна гледка на целия остров. На следващия ден я намериха и останаха очаровани. Водата беше чиста като сълза и сребърните рибки в нея се виждаха като на длан. Мето дори успя да улови няколко с голи ръце. Обвзе ги духът на корабокрушенците от приключенските романи, които са разчитали само на собствените си сили, за да оцелеят.
-Ела тук, Робинзон Крузо – измърка от брега Ира.
Мето отлично познаваше тази нейна лукава усмивчица. Той пусна токущо уловената риба отново в реката и бавно излезе на каменистия бряг. Докато се приближаваше към хавлиената кърпа, на която полуизлегната го очакваше Ира, изваяните мускули на бронзовото му тяло се движеха и преливаха на слънчевата светлина като течни. Русокосата нимфа се надигна с изненадваща бързина и преди още да се е усетил, му смъкна шортите. Членът му щръкна развълнувано, а нежните, женски устни жадно и нетърпеливо го потърсиха.
-Не си губиш времето, нали, палавнице?! - Дълбоко и шумно си пое дъх Мето, когато полуеректиралият му хуй потъна надълбоко в устата й.
-Ммм…мц…знаеш, че обожавам да смуча малката ти захарна пръчица, бебчо, - хвърли му развеселен поглед младата жена.
-Не ми е малка! Нарочно ме дразниш, проклетнице…!
Продължавайки да му се усмихва с очи, Ира още по-страстно започна да забелва с устни бая едричкия му в действителност кур. И тъкмо го беше надървила, както си трябва, когато някакъв звук от реката привлече вниманието им. Непознат, брадат мъж беше нагазил до глезените във водата и невъзмутимо ги зяпаше. Мето и Ира се спогледаха и блондинката кимна на любимия си.
-Ей, приятел – провикна се по посока на непознатия Мето. - Какво ще кажеш да се присъединиш към нас. Стига да си падаш по тройките, разбира се… !
Усмихнати широко, младоженците се бяха приготвили да чуят поредния срамежлив отказ, но вместо това брадатия се замисли само за миг, след което се насочи решително към техния бряг…!
Казваше се Тото и беше италианец. Поназнайваше обаче малко английски и това им помогна да се разберат. Но думите в случая бяха излишни. Тото смело смъкна шортите си и се оказа, че има хубав, дебел макарон, конкуриращ по размер този на Мето, и който на Ира върло й се услади. Младата жена започна ентусиазирано да го духа, масажирайки с ръчичка ташките му, а в това време Мето я заобиколи в гръб и я облада ”кучешката” в навлажнената, бръсната мидичка. Започна да я ебе с равномерни тласъци, силно възбуден от гледката, която се разкриваше пред очите му: хубавите устни на любимата му, смучещи лакомо чуждия, мъжки пенис…!
-Бене-бене, вери бене! – Превъзбудено редеше на своя англо-италиански брадатият италианец, наслаждавайки се на минета на българската студентка. - Ту вери белла...! Мама миа... белла, вери белла, СИ-СИ-СИ!!! Перфето…!
Едрият, як кур даваше максимален кеф и на Ира. Тя си го хареса за близалка и затова малко се разочарова, когато Тото обясни – пак на своя смесен англо-италиански, че иска да я ”фък-фък”-а…
- Ми – ту, фък-фък! Фак! Фък…! – Повтаряше с отчаяно настървение, докато палавата блондинка все още не искаше да изкара дебелия му, вкусен салам от устата си. Тя го гледаше отдолу-нагоре право в очите и се правеше, че не разбира…
След малко Тото все пак се намърда между хубавите й, дълги бедра с прекрасен златист тен и проникна внимателно в мократа й слива. В това време нейният любим Мето пък приклекна разкрачен над красивата й, руса главица и набута надървената си паламарка в ненаситната й устичка… !
-О, да, любов моя, поеми го целия! – Изстена екзалтирано младият мъж. - Изпапкай го с все ташаците… уоха-а!
Тото я помпаше настървено в пламналата пичка, а Мето”тъпчеше”безкомпромисно устата й! Ира обожаваше тройките – само един кур, колкото и як да беше – не й стигаше, честно казано. Постепенно брадатият жабар я сгъна в средата, закачайки глезените й зад ушите си, а тласъците му станаха повече от свирепи. Мощният му топуз пореше безкомпромисно подгизналата й путаранка. Чуваше се едно сочно”пляк-пляк-пляк”от яките сблъсъци на здравата му предница с нейните изваяни бедра и задни части. От тези сътресения анусчето й се отвори и зина лакомо, а на жабаря му светнаха очичките… !
-Ей, Ме-тто – обърна се той към по-младия мъж. - Ю сии дис ес?! Уандърфу! Перфето! ( Или в превод на български това звучеше така:
”Ей, Мето, виждаш ли тоя гъз?! Прекрасно! Фантастично!” )
-Ааа, не си го и помисляй, пич, “тука” аз винаги вършея пръв! Ай ем фърст хиър, окей?! Май кок из фърст…!
След малко Ира надена влудяващото си анусче отгоре на заостреното и блестящо от слюнката й кересте на гаджето си, обърната с гръб към лицето му и започна бавно да го разработва. Леко разорачован Тото пък се изпружи прав пред блондинката и й подаде косматите си топки да ги пооближе. Ира въобще не се подвууми. За нея всеки кур беше прекрасен и всяка част от анатомията му я възбуждаше до полуда. Тя беше същинска куроманиачка. Нахъсено смучеше, лижеше и хапеше мъдурите му, опиянявайки се от възсоления им, специфичен вкус. В същото време възбуждащата, пареща болка в сфинктера й разпалваше все по-силно пожара от екстаз в кадифените й слабини. Мето вече беше взел инициативата и здраво я ”подпираше”отдолу.
-Ммм-ооум… - “Изплю”след малко яко начиличения топуз на Тото тя. - И двата! Искам ги и двата вътре в мен! Ей, Тото, ду ю лонт фак ми! Камон, бейбе, ай лонт “дабъл пенетрейшън”!Ай лонт йор биг кок ин май ует-ует кунт! ( В пр:Ей, жабар, искаш ли да топнеш чушлето? Давай, бебчо, искам да ми спретнете”сандвич”! Искам твоя голям чеп в мократа си путка! )
Малко по-късно макаронаджията с голям кеф забучи наденицата си в горещата слива на Ира, около която сякаш се разстилаше мараня от сладката жега, която я беше обхванала.
-СИ-И, вери хот, вери дийп! /ДА-А,много гореща, много дълбока/ -Изкефи се той и веднага започна настървено да я помпа. Най-отдолу Мето също се активизира. Ира застена неистово, обвзета от луда възбуда. Тласък след тласък двамата мъже я доближаваха до умопомрачителнен оргазъм. А когато той я връхлетя, младата българка стисна до болка клепачи и огласи местността с екзалтираните си викове и стонове…!
После дойде ред и на двамата самци. Пръв изпразни мъдурите си жабаря. След разтърсващия оргазъм младата блондинка беше доста ожадняла.
-В устата, дай ми я в устата, Тото, искам я всичката! – Подкани го тя, гледайки го право в очите, докато той си блъскаше ”предсмъртна” чекия. Двамата мъже вече бяха прави, а Ира клечеше между тях…
В следващия миг италианецът издаде някакъв странен хълцащ звук, натика пареща патка в устата й и задника му конвулсивно се заизвива. Гъст ручей сперма текна директно в гърлото на Ира… !
Тя тъкмо облиза хубаво и последните капчици течен седеф от главичката на хуя му и този на гаджето й Мето нетърпеливо го “изблъска”, без обаче да влиза в сладката й устичка и започна да бълва сперма. Въпреки това Ира майсторски улавяше с език всяка скъпоценна капчица от бялата наслада! Днес наистина я мъчеше адска жажда…!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  02.12.2014 14:29:45Изпратен от:  пламен
Страхотно
 
Дата:  10.01.2023 03:58:26Изпратен от:  Benjamin Mannix
Free submission of your new website to over 1000 business directories here bit.ly/submit_site_1
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!