Фригидна


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.05.2012




Патриция /хлипайки/: -Той каза... той каза..., че съм била фригидна!
Автор: Патриция обви ръце около врата на Юлиана и зарида. Приятелката й избърса сълзите й, наведе се напред и я целуна по устните с мека, топла целувка. Когато отдръпна лице, Патриция я гледаше шокирана.
Патриция: -Това пък какво беше?
Юлиана: -Хареса ли ти? Е, тогава значи не си фригидна.
Автор: Юлиана се наведе и отново я целуна. Този път Патриция й върна целувката и усети как в устата й нахлува езика на приятелката й. Те затанцуваха един срещу друг и скоро танца им премина в луд рок-енд-рол.
Патриция легна на канапето в хола и Юлиана се покатери върху нея. И докато първата прокарваше пръсти през блестящата й кестенява коса, втората припряно разкопчаваше тънката й блузка. Разтваряйки я, тя видя масивните й като планини гърди, с два розови върха и малки полянки около тях. Погали я по чудесните, развълнувани цици и проправяйки си път надолу, захапа със зъбки топчетата й грозде.
Патриция: -О-ох, Юли, по-полека, боли ме така...
Юлиана/доволно, усмихнато/: -Защото никога не си се възбуждала толкова много!
Автор: Тя прокара ръка по тялото й надолу до белите й бикини, които се издуваха от черното хълмче под тях и усети топлината, която излъчваше. С другата си ръка извади едно от кубчетата лед от питието си и държейки го със зъби, го завъртя около ареолите на приятелката си. Водата потече по гърдите й отстрани и зърната й щръкнаха с цели 2 см.
Патриция се засмя, а Юлиана пусна топчето лед в пъпчето й, за да се съблече. Докато махне обаче и нейните бикини, то се стопи и тънка струйка плъзна към храстите й. Брюнетката взе ново ледче и стискайки го с устни, се приближи до долните устни на приятелката си. Те вече
й бяха набъбнали и влажни. Юлиана допря замръзналата вода до тях и след това го побутна с език нагоре, задържайки го на клитора й. Патриция изпищя и потрепери. Лапайки леда, Юлиана нападна розата й. Вода и рядък бял сок като мляко потекоха по брадичката й. Постоянно сменящите се усещания от топло към студено и обратно доведоха Патриция до бърз оргазъм. Юлиана обаче не я остави да си почине и поднови грижите си, с които обграждаше гнезденцето й. Първо потопи пръст във вече подгизналата й путка и го промуши дълбоко навътре в прохода й. Патриция се изпразни три пъти, докато Юлиана я чукаше така и всеки път стискаше показалеца й с бясно пулсиращите си вагинални стени. Юлиана я шибаше, вдигайки пръста си нагоре, така че основата му да разтрива клитора й и това й идваше в повече. Накрая напъха във шахтата й постопилото се парче лед, загладило острите си ръбове в устата й и го натика навътре с показалеца си. Патриция изпищя и го изхвърли навън, заедно със соковете си, които обляха лицето на брюнетката. Тя започна да целува зачервилите й се срамни устни и да я облизва.
Патриция: -О, Юли, стига, моля те, спри...
Юлиана/доволно, усмихвайки се/: -Още ли мислиш, че си фригидна?
Автор: Вместо отговор, Патриция вдигна блузката на приятелката си и се нахвърли върху гърдите й. Те й бяха по-малки от нейните, но също така закръглени, пълни и стегнати. Провлачи топъл език по цялата им отдолна и вътрешна страна, преди да го запрехвърля по зърната й. Юлиана замърка от удоволствие и спусна ръка към собствената си подмокрена пичка. Разрови растителността си с цвета на кестен и напипа подулите й се срамни устни. И докато Патриция облизваше зърната й, Юлиана се обработваше сама. Опитваше се да разтърка клитора си с палец, но той й бе станал толкова хлъзгав, че избягваше пръстите й.
Юлиана: -Патриция, моля те, помогни ми, ох...
Автор: Патриция беше задължена на приятелката си, затова че й показа, че не е фригидна и веднага се притече на помощ. Започна да масажира тръпнещия й клитор и когато Юлиана затрепери цялата, занабутва навътре в прохода й последното останало парче лед. Тя изви гърба си в арка и изхвърляйки таза си напред, даде на Патриция да види как се празни една истинска жена. Срамните й устни се отвориха и тя изстреля секрета си в красива дъга нагоре, съпроводена с един “диамант”, който падна в устата приятелката й. Тя сдъвка парченцето лед, напоено със соковете на Юлиана и се ухили от вкуса, който усети. Втората струя излетя дори още по-високо от първата и се приземи върху циците на Патриция. Но имаше и трета и четвърта вълна секрет, които плиснаха по бедрата й и приятелката й веднага се зае да го облизва от там, преди да се е стекъл на пода. С лице, цялото омазано в бяла слуз, тя каза:
Патриция: -Да, определено не съм фригидна... Той е фригиден!
Юлиана: -Точно така... Жалко, че не е тук, за да види как се разгорещяваш, когато има за какво. Той вероятно е много слаб любовник. Защо не го оставиш?
Патриция: -Мисля да направя точно това. И повече изобщо да не се занимавам с него. Ще го правя само с теб.
Автор: И с тези думи тя се наведе над катеричката на Юлияна, като я накара да свърши още веднъж със студените си от лед устни и топлия си от възбуда език.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!