Университетът


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.07.2012




Студент съм. Семестърът свърши преди две седмици и както всяка година, последният ден имаше танцова забава. Там срещнах Анджела. Беше на 18 и току що беше пристигнала в града. От учтивост й предложих да я разведа, както и да й помогна, ако има нужда от нещо. Миналия петък тя ми се обади и ми каза, че не можела да се прибере до тях, защото било твърде далеч (само 45 минути) и попита дали можела да остане у нас. Аз се съгласих и след 10 минути тя беше вкъщи. Каза, че е гладна, затова отидохме до най-близкото място, където продаваха храна за вкъщи и взехме няколко хамбургера. Върнахме се в стаята ми, хапнахме и гледахме телевизия, но тъй като нямаше нищо интересно, спрях телевизора и започнахме да си говорим, като правехме хипотетични планове да посетим някои забележителности.
Към 22:00ч. Анджела каза, че трябва да се преоблече и аз реших да си сипя малко коняк. Когато излезе от банята, всичко което носеше беше само една огромна риза, като трите горни копчета бяха разкопчани, а краят й едва покриваше чатала й. Аз моментално се разбудих, а тя затвори вратата след себе си. А когато се наведе да остави дрехите си, предоставяйки ми великолепната гледка на малкия си, стегнат задник, помислих, че панталона ми се ще се скъса. Тогава Анджела дойде на леглото при мен. Подадох й чаша коняк и двамата вдигнахме тост за идващото лято и за страхотното време, което ще прекараме. Погледнах я право в очите и усетих, че тя няма да има нищо против, ако я целуна. Секунда по-късно езиците ни се преплетоха и за по-малко от 30 секунди дишането и на двама ни силно се учести. С дясната си ръка започнах да я галя, а след това бавно разкопчах останалата част от ризата й и я свалих от нея. Веднага поех лявото й зърно с уста, докато галех дясното с ръцете си. Зърната й се бяха втвърдили и стърчаха силно. Започнах да милвам бедрата и коремчето й.
Миг след това ръката ми вече беше между краката й и започнах да галя обраслото й хълмче, което накара цялото й тяло да се смрази. В този момент тя притисна прекрасните си, дълги бедра едно в друго и последният й стон сякаш заседна в гърлото й. Отне ми доста, докато осъзная какво става:
-Девствена ли си? – попитах аз.
С нежното си, сладко гласче тя срамежливо си призна и каза, че това е първия път, в който „е била на път да го направи”. Това беше възможност, която нямах намерение да оставям да ми се изплъзне.
Сложих я на леглото и започнах да я целувам дълбоко и страстно. Езиците ни се преплитаха, а тя не спираше да издава силни стонове. Ръцете й разтриваха гърдите и гърба ми, докато свалях бикините й. Отново започнах да я обработвам с пръсти, а едновременно с това бавно плъзнах език от гърдите й, през цялото тяло, до путката й. Зарових лицето си между разтворените й бедра и започнах да лижа влажната цепка. Бавно дразнех плътните й, срамни устни, докато в един момент не мушнах езика си вътре в нея. В този момент усетих препятствие. Пред мен седеше една истинска девственица, чакаща да бъде изчукана за първи път. Срамните й устни бяха толкова стегнати, че трябваше да използвам пръстите си, за да проникна по-навътре.
В това време вече бях толкова надървен, че имах чувството, че ще свърша още преди всичко да е започнало. Завъртях Анджела така, че тя застана върху мен. Целувахме се още малко, след което аз я натиснах надолу към моя член. Тя ми свали панталоните, освобождавайки туптящата ми мъжественост и започна да я смуче с невиждан ентусиазъм. Езикът й, който се движеше нагоре надолу по моя член, ме докара до края и аз започнах да изстрелвам соковете си в гърлото й. Учудващо тя успя да погълне почти всичко, като само за миг се задави и изпусна няколко капки, които се стекоха по брадичката й.
Продължаваше да смуче пениса ми, когато аз се пресегнах и дръпнах дупето й към лицето си. Бяхме в поза 69 и аз започнах да лижа нейната нежна, и гореща путка. Изведнъж Анджела изкрещя и нейните сладки, любовни сокове изтекоха по цялото ми лице. Тя се завъртя към мен и започна да ме целува с влажната си уста. Аз я галех нежно, докато опитвахме собствените си секрети. Дотогава пенисът ми вече се беше надигнал отново. Сложих я да легне по гръб и продължих да я целувам страстно. След секунди разтворих широко краката й и сложих пениса си върху срамните й устни, дразнейки я с леки движения нагоре-надолу по путката й. Анджела започна да стене и да ме моли да я любя. Тя ме умоляваше да бъда нежен, защото това щеше да й е първия път. Аз я успокоих и й казах да се отпусне, и да се подготви за това, което ще запомни като най-доброто чукане в живота си. Тя започна да гали гърдите си, докато аз продължавах да дразня путката й.
Тогава с един силен тласък, аз влезнах в стегнатото й, нетърпеливо тяло, разкъсвайки преградата в путката й. Тя сякаш не усети нищо, а просто продължи да движи бедрата си нагоре-надолу, докато аз я чуках с дълги и силни тласъци. Путката й обхвана пениса ми като едно нежно като кадифе менгеме и не искаше да го пусне. Чукахме се бясно, като телата ни се движеха в перфектния синхрон. Анджела така нагласяше тялото си, че да може да поеме цялата сила на моите тласъци. Тя пъшкаше толкова силно, че помислих, че съседите ми вече са будни. Сигурен съм обаче, че са чули писъците й през стените, когато след малко достигна до оргазъм.
Чуках Анджела още десет минути преди да почуствам онова познато чувство между краката за втори път. С един последен тласък в нейната дупка, пенисът ми експлодира в разтърсващ оргазъм, изстрелвайки огромно количество топла сперма в дълбините й. Не беше изминала и минута и двамата бяхме заспали блажено прегърнати. Прекарахме останалата част от седмицата в лизане и чукане...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!