Уикенд


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Тази зима бях на вилата на най-добрия ми приятел Николай, заедно със приятелката му и братовчедка му за един уикенд. С братовчедка му Галя се познаваме още от гимназията, а с приятелката му Ани, откакто ходеше с него. Те бяха много хубава двойка. Той – добре сложен и доста чаровен, а тя – със стройна фигура, къдрава кестенява коса и зелени очи.

Вилата се намираше на 20 минути от най-близкия град. Първата нощ не можах да заспя до късно, защото от стаята на Ники и Ани се чуваха свирепи стонове. Слязох до кухнята за чаша мляко, но явно не само аз не можех да заспя. Галя стоеше по къса черна нощничка и си личеше, че е без бельо. Пушеше нервно, защото не можеше да заспи. Аз бях заинтригуван от гледката. Галя имаше дълга, черна коса, чаровна усмивка и стегнато тяло. Когато разбра, че съм влязъл в стаята, тя се усмихна и ме покани да й правя компания в безсънието. Сипах си чаша мляко и седнах. Заприказвахме се.

След половин час закачки и комплименти, тя тръгна да си ляга. Случайно или не обаче бутна чашата с мляко върху мен. Притеснена, взе няколко салфетки и се опита да ме подсуши. Тогава нещо в мен ме накара да я целуна.Тя отвърна на целувката ми и без много да му мисли ме бутна върху стола. Бавно ми свали боксерките и започна да ми прави френска любов. Налапа ми го от раз, а той, надървен до пръсване!

Малко след това я "тръсках като карпатски вълк дива слива". Пробвах я от задна прашка, а голия й задник, подаден измежду диплите на леката нощничка, плющеше в слабините ми с всичка сила. После я обърнах по гръб върху здравата, дървена маса и отново й го наврях. Тя ме обгърна с бедра и започна да ме притегля вътре в себе си все по-бързо и по-дълбоко…

Около час по-късно свърших върху корема й. Запалихме по цигара и се разбрахме да не казваме на другите. Качихме се тихо до стаите си и си легнахме. Ники и Ани вече спяха. На другият ден станах към обяд. Останалите вече бяха будни. В кухнята се засякох с Ани, която ми каза, че Ники и Галя са в града. Личеше си, че нещо не е наред и аз попитах какво й е. Оказа се, че са се скарали за глупости. Изпих набързо кафето си и реших да си взема душ. Бях под душа и мислих за снощната си авантюра. Мислейки за Галя и страхотния секс, който правихме, се надявах всеки момент да влезе в банята, когато чух вратата да се отваря и заключва. Завесата се дръпна и две нежни ръце се впиха в гърдите ми и бавно започнаха да слизат надолу…

Когато се обърнах и видях Ани, бях стъписан, но възбудата ми ме прати в нейните обятия. В следващия миг тя подскочи нагоре, аз я прихванах през бедрата и я надянах на яко натопорчения си кур. Тя викаше през цялото време, което ме възбуждаше още повече.

След около половин час здрав, мокър и безкомпромисен секс, свърших. След това я оставих да се изкъпе и излязох бързо от банята. Беше ми гузно заради Ники и особено Галя, към която изпитвах нещо. Облякох се и слязох да сложа няколко дървета в камината. Навън беше много студено, а Ники и Галя се бавеха прекалено много. След 2 часа Ники се върна сам и каза че Галя е останала в града за още малко. Двамата стояхме пред камината, когато се появи Ани, която изглеждаше все едно нищо не се бе случило. Аз тактично излязох от стаята и отидох да хапна.

Към 6 часа Галя се прибра с покупките и двете момичета се захванаха с вечерята. Ние с Ники гледахме мач и пиехме бира. По време на вечеря не можех да сваля очи от Галя, но тя сигурно се притесни, извини се и се качи в стаята си. Като приключихме с вечерята, ги оставих сами и реших да се кача при нея. Стоях пред вратата й и се чудех дали да вляза. Почуках, но тя не отговори и затова тръгнах към стаята си. Когато отворих вратата, останах приятно изненадан, съзирайки Галя да лежи чисто гола на леглото ми. Последва най-хубавият секс в живота ми. От половин година съм с Галя и сме много щастливи. С Ани запазихме нашата малка тайна и те продължават да са заедно с Ники. Извод: Не предавайте приятелите си за нищо на света. ПРИЛИКАТА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е НАПЪЛНО СЛУЧАЙНА.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!