Тату секс


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Тату-секс Завеската, която отделяше работната кабинка от чакалнята, беше дръпната докрай. Вратата на студиото също беше заключена, но това Гери не го знаеше. В момента младата жена изцяло се беше съсредоточила върху болката и сръчните ръце на Венъма, които сигурно боравеха с машинката за татуировки. Сашо “Венъма” се славеше като един от най-добрите тату-майстори в София и това беше втората татуировка, която Нора си правеше при него. Първата й бе направил на левия глезен и представляваше Бога-Слънце.
Освен нея сексапилната красавица с изрусени кичури и сплетена на дребни африкански плитчици, пепеляворижа коса имаше още две татуировки: една горе на дясната ръка и представляваше гривна от метални бодли, и една на дупето – голичко Купидонче с лък и стрела готови за стрелба. Последната й татуировка обаче, тази която в момента Венъма майстореше, беше най-интимната и красивата…
- Кажи ми ако те заболи много - продума тихо майстора на татуировки, погълнат изцяло от виртуозното си изпълнение.
– Правил съм стотици татуировки, но за пръв път ми се налага да рисувам точно на това място… Малко по-нагоре, да, но не чак толкова близо до…
- Не се притеснявай, болката е моя най-добра приятелка - отвърна му Гери и разтвори още по-широко крака. Новата й татуировка се намираше точно над прелестната, гладко избръсната, алена цепка на сливката й и вече беше почти завършена. Представляваше красива, пъстроцветна пеперудка с разперени в полет, ефирни крилца. Сашо тъкмо довършваше шарките на второто… Заинтригуван от последните думи на красивата си клиентка, която се беше излегнала чисто гола на работния му стол, майсторът попита:
- Какво искаше да кажеш с това, че болката е най-добрата ти приятелка? Че обичаш да ти причиняват болка ли?
- Не точно. По-скоро някои видове болка ми действат адски стимулиращо… и възбуждащо! Като спийд-дрога… Иглата продължаваше да впива мастилото в нежната кожа, която около контурите на татуировката бе придобила болезнено зачервен вид.
- Като болката при татуиране ли, например?
- Започваш да схващаш, готин! Венъма спря за миг работа и бавно вдигна поглед към лицето на екстравагантната си клиентка. Тя прямо отвърна на погледа му и тридесет и шест годишния расов мъжкар почувства как хуя в гащите му започва да набъбва. До този момент той се бе опитвал да възприема голотата й, колкото и трудно да бе това, както гинеколога шундата на пациентка, но сега… Лицето й бе пламнало, а дишането учестено… Сашо с мъка се насили да продължи работата си.
- Ако ме разсейваш така, пеперудката може да се превърне в прилеп, а ние не искаме това, нали… ?
- Хм… - беше единственият отговор на младата жена. Гери едва се сдържаше на стола, който много наподобяваше зъболекарските. В случая обаче Сашо бе добавил и две стремена за краката, точно като тези на “магаретата” при гинеколозите. Излегната гола върху него в тази компрометираща поза, разчекната широко, блондинката усещаше как желанието постепенно, но безмилостно я обвзема. Силните, удивителто сръчни ръце на майстора я влудяваха. Той много внимаваше да не докосва много-много сочното й путе, но това беше неизбежно. Случайните ласки, заедно със сладката болка, постепенно я докараха до умопомрачителна възбуда… !
- Шибай ме! – прошепна тихо, но отчетливо тя, впивайки настойчиво поглед в него.
- А? – Изумен Сашо също я погледна.
- Чу ме. – Ръчичката й се спусна надолу и отмести неговата с машинката от слабините й. –Остави я, после ще продължиш… Извади го и ми го вкарай! Венъма беше професионалист и неоткронно спазваше правилото да не го вади там, където си изкарва хляба, но младата жена на стола беше просто изкусително сексапилна. Изправи се и разкопча дюкяна на дънките си.
- Добро момче - похвали го с все същия дрезгав, изпълнен с желание глас голата красавица. Сашо оголи надървения си хуй и влезе между краката й, качени върху стремената.
– Сега си го отъркай в котенцето ми… ! Тръпнещ от възбуда мъжът приплъзна топлата си паламарка върху сладката, вдлъбната цепка на перфектно избръснатата й пичка и започна съсредоточено да си го търка надлъжно в нея.
- Усещаш ли я колко е влажна?! -О, да-а… ! – отвърна той и покри със силните длани на ръцете си напъпилите й цицета. След малко Гери измърка:
- Вкарай ми го! Сашо насочи внимателно с ръка пулсиращия си пенис и мазно проникна с него в топлата и влажна цепка. Тя изстена сладострастно, надигна се и обви ръце около врата му. Устните и топлия й дъх се сляха с неговите и вляха във вените му животински нагон. В следващият момент той я хвана за косата, тласна я обратно в стола и започна яко да я помпа.
- Търсиш си развлечения ли, а, малка кучко?! Сега ще си го получиш… ! Венъма се доразсъблече нетърпеливо, след което извади от стремената краката на червенокосата, придърпа я до самия край на стола, сгъна я надве в средата и с мощен тласък проникна във вагината й чак до матката.
- Оооуу, ще ме изкормиш, бе, пич!
- Млъквай, кучко ! Сашо обезумя. Закачил глезените й зад ушите си, той с отскок забиваше напращелия си кур в мократа й сливка. Желанието му беше толкова силно, че даже не забеляза кога се беше покатерил заедно с нея на стола. Тогава я накара да се извърне с гръб и я облада кучешката. Гери протегна ръце и здраво се хвана за върха на облегалката, защото тласъците на полуделия самец отзад ставаха все по-яростни. Такова ебане обичаше тя - да й пламнат бузките от бичене.
- Шибай ме, шибай ме, шибай ме, копеле! – даде изблик на обвзелия я екстаз. Мъжът бръкна под мишниците й, сграбчи я за “надървените” цицета и още по-бързо, и здраво я зачеластри.
- Оооъъхх, в гъза, копеле, набутай ми го в гъза… ! Сашо само това и чакаше. Малко кремче от онава, с което обработваше прясно татуираната кожа и хуя му се заби в кафявата “пъпка” над протеклата пичка.
- ЙЕСС!!! – приветства го Гери. Венъма я плесна по дупето и започна да го обяздва като непокорна кобилка. След малко, когато и двамата вече бяха пламнали от кеф, младата кучка изстена: -Дай ми да го изсмуча! Самецът тъкмо й го навря в устата, тя го облиза и белите, гъсти потоци рукнаха в гърлото й… !


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!