Ах тази Сузи


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.05.2012




Искаше ми се да правя секс с гаджето си Амбър, откакто започнахме да се виждаме, но всеки път, когато се опитвах, тя ми казваше, че е време да се прибира. Днес не беше по-различно - бяхме седнали на дивана и бях свалил горнището и сутиена и, целувайки и докосвайки гърдите и.
Изглежда, че тя започваше да се възбужда, затова реших да действам, но когато се опитах да сваля бельото и, тя каза, че е време да си отива вкъщи. Както обикновено се прибирах, мислейки си колко дразнещо е всичко това, когато някой изкрещя името ми. Обърнах се и видях по-малката сестра на Амбър - Сузи да се приближава към мен.
Когато стигна до мен, аз я попитах какво иска, а тя каза, че иска да ми покаже нещо насаме и попита дали може да отидем някъде, където можем да намерим уединение. Казах, че можем да отидем у нас, тъй като родителите ми бяха на работа и щяха да се върнат най-рано след четири часа. Тя отвърна, че няма проблем.
Когато стигнахме, я попитах какво искаше да ми покаже. Тя ми каза да отидем в стаята ми и когато стигнахме я попитах същото отново. Още преди да изрека думите тя съблече тениската си и с бързо движение разкопча сутиена си, разкривайки хубавите си стегнати гърди. Попита ме дали са толкова добри като на сестра и.
Не бяха толкова големи, колкото на Амбър, но определено бяха много хубави и аз пожелах да ги докосна. Сложих я да легне на леглото, съблякох тениската си и легнах до нея. Започнах да целувам гърдите и и да ги смуча, от което тя започна да пъшка - явно и харесваше много. Ясно се виждаше, че е адски възбудена, защото стенеше и търкаше задника си в краката ми. Аз нежно плъзнах ръката си между краката и и започнах да масажирам путката и. Това я подлуди. Започнах да свалям дънките и бельото и, а тя само се взираше в мен без да каже или направи нещо. Видях, че бикините и са мокри и започнах да галя и облизвам бедрата и, насочвайки се бавно към влажната и цепка. Стенанията и започнаха да се усилват, колкото повече се доближавах до мястото. Започнах да хапя леко клитора и и да облизвам срамните и устни, а тя притискаше главата ми между краката си. Скоро тсе изпразни бурно, като соковете и бяха по цялото ми лице. Когато се съвзе аз започнах да я дразня с пръст, като го вкарвах и изкарвах бавно от путката и.
След малко се изправих и започнах да свалям гащите си. Сузи седеше втренчена в издутината, която се образуваше от твърдия ми пенис. Свалих бельото си, разкривайки пред нея 16-сантиметровия си стърчащ пенис. Тя попита дали може да го разгледа, доближи се до мен и го взе с ръка. Каза, че е твърд и топъл, което било много приятно. Сузи прокара ръката си по цялата му дължина и погали топките ми. Попита ми дали там се прави спермата. Докато аз отговарях утвърдително тя продължи да ги гали и попита дали ще забия пениса си вътре в нея. Казах и, че ще го направя само ако тя го иска. Отговори ми без думи - легна на леглото и се разкрачи. Когато се доближавах до нея с пениса си в ръка, тя ми каза, че е девствена и не го е правила досега.
Казах и, че ще бъда внимателен и леко натиснах кура си към нейната путка и започнах да го плъзгам, но беше много тясна и го вкарвах по-малко, защото смятах, че ще я боли. След няколко тласъка все още не бях скъсал девствената и ципа, защото ме беше страх да го вкарам целия. В един момент, когато главата на пениса ми беше вътре в нея, тя се натисна към мен и се надена на цялата дължина на пениса ми, губейки девствеността си с крясък. Аз застинах уплашен, но тя ми каза, че е невероятно и аз започнах да го вкарвам бавно, за да свикне с усещането. Тя ми каза да не се празня в нея, защото не съм с презерватив, а тя не вземала хапчета. Аз само кимнах и продължих да я помпам.
Бях чукал няколко момичета преди това, но винаги с презерватив. Усещането да имаш топла путка, увита около голия ти пенис е несравнимо. Докато я чуках, тя пъшкаше приглушено и в един момент през стоновете си ми каза да засиля темпото. Аз започнах да я еба по-силно, казвайки и да обвие краката си около гърба ми. Тласъците се засилваха и ставаха все по-твърди и по-дълбоки, а тя само повтаряше, че е невероятно, докато поемаше моя инструмент. Тя попита дали ще свърша скоро, а когато и отговорих, че съм на път, каза, че иска да я докарам до още един оргазъм. Продължих да блъскам члена си в нея, усещайки топките ми, които леко я пошляпваха, когато бях целия вътре в нея. Не след дълго тя започна да пъшка по-учестено, тялото и се стегна, путката и стисна пениса ми и тя започна да се празни бурно. Вътрешността и искаше да поеме моето семе. Усетих как топките ми се стягат и бях на път да свърша. Знаех, че трябва да извадя пениса си, но в момента мислех точно с него и за нищо на света нямаше да го махна от тази стегната топла путка. Затова продължих да я чукам, докато не изхвърлих спермата си вътре в нея. При това цялото ми тяло се разтресе и усещах как я изпълвам със течността си. Това докара на Сузи нова вълна от удоволствие и тялото и започна да се гърчи, обвито в моето. Тя се сгуши в мен, обхващайки гърба ми с ръце и започна да крещи, докато не изцедих и последната си капка вътре в нея. Усещах, че е адски изтощена и я сложих да си легне на леглото. Каза, че ще си почине няколко минути и се прибира. Също така каза, че съм невероятен иска да повторим това, а може би и още нещо, ако сестра и не била готова да ми доставя удоволствие.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!