Страсти в парка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.06.2012




Това се случи миналото лято. Времето беше много задушно макар да беше 23ч. Връщах се от кафе когато срещнах Юлия. С нея бяхме в един клас три години(от 9-ти до 12-ти) и тя беше единственото момиче с което останахме приятели след като се пръснахме по унивирситетите.
Честно казано много се зарадвах като я видях, понеже тя беше много приятна компания.
И така помотахме се около 1 час и решихме да отидем в парка(градската градина) понеже мислехме, че покрай реката ще е хладно. Уви небеше така.
Седнахме на една скамейка точно до реката. След малко от някъде започна да се чува женски глас. Обърнах се, но не видях никой. След малко отново започна да се чува този глас, но този път приличаше на жена която прави секс.
Юлия стана и тръгна на някъде, аз я последвах. Следвайки гласа стигнахме до една усамотена скамейка между дърветата, на която се виждаше млада двойка да прави секс. Лунната светлина предлагаше страхотно осветление така, че всичко се виждаше. Застанахме зад едно дърво и се наслаждавахме на гледката. Усещах как кура ми се надървя и по едно време започна да ми убива. Бръкнах в гащите си за да го наместя, а точно в този момент Юлия ме погледна. Тя се усмихна и пак се обърна към гледката.
Вече около 30 минути стояхме и гледахме. Аз бях възбуден до побъркване. По едно време момчето си изкара патката и започна да си прави чекия. Той се дръпна малко в страни и пред мен се откри страхотна гледка. Мадамата беше разкрачена точно срещу погледа ми. Сливата и беше гладко обръсната и много приятна за гледане. . .
Момчето се изпразни и двамата с Юлия бързо се изнизахме за да не ни видят.
Намерихме си едно удобно място за сядане. Аз седнах, а Юлия легна и си сложи главата в скута ми.
Започнахме да обсъждаме това което видяхме преди малко.
След известно време на мен ми се приходи до тоалетна:
-Юлке стани за малко че много ми се пикае.
-Аааа неможеш ли да стискаш малко?!
-Ми немога вече.
-Чакай малко, аз ще те изпишкам.
Тя си надигна главата и без да става ми разкопча гащите. После бръкна и ми изкара пишката. Насочия така че да не се напикая и каза :"Айде, давай".
Въпреки, че бях доста стъписан започнах да пикая. Когато се изпиках тя ми каза:
-Свърши ли?
-Не, трябва да го изстискаш малко.
Тя започна изстискването което по-скоро си беше чекия. На мен това започна да ми харесва, а и бях все още възбуден от преди-малко. Кура ми се надърви и удоволствието се засили.
-Така май ти харесва а?-попита Юлия и без да чака отговор насочи кура ми към устата си. . .
Първо започна да го облизва, после отвори уста и го пое вътре. Така го смука няколко минути, след което стана и се съблече. Аз също свалих всички дрехи от себе си и ги постелих на земята. После легнах върху тях, а Юлка беше върху мен. Сложих кура си на отвора на путката й и усетих че вече е много влажна. Тя започна бавно и нежно да се движи върху мен. Беше ми адски гот. Тя започна да пъшка тихо и възбуждащо. Ръцете ми обхождаха цялото й тяло. След малко тя започна да вика все по силно и изведнъж цялата изтръпна и започна да се гърчи в ръцете ми. Усещах как соковете й потичат по патката ми и продължават надоло. Това ме възбуди адски много и усетих, че свършвам. Извадих си го и се изпразних на дупето й.
След това около 5 минути лежахме в същата поза и се целувахме. Чувствах се страхотно.
Тази нощ беше страхотна


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!