Специалната


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.02.2012




Виктор беше на 22, не че имаше значение на колко си, когато си студент и ти се отдават някои неща повече отколкото на други, но всеки път когато погледнеше Ана си спомняше, че вече повече от една година са заедно, че се запозна с нея малко след миналият си рожден ден и да беше му хубаво с нея.
Какво означаваше това за Виктор ли? МНОГО!
За Виктор жените на този етап бяха забавление, хоби може би, да, наистина нещата, които правеше с тях му бяха "вълшебни", достатъчно такива за да разбере, че всяка една от тях е различна и интересна по своему, не гледаше сериозно на тях, единственото което гледаше беше как ще реагира тялото му и само до тук.
Ана обаче е различна, още в нощта, когато се запознаха разбра че я иска по много начини и само за себе си
Ана беше красиво момиче, имаше прекрасно тяло, имаше лице на ангел, лице казващо . че нищо лошо не може да каже, направи та дори и да мисли тази, че е много добричка, та даже ти изниква думата ненадейно "непорочна".
И тя наистина така изглежада, Виктор се беше убедил, че няма по разбран характер от нейният, не криеше нищо, имаше чувство че е чиста като сълза, говореше като малко дете, с ясен и красив глас, красиво извити очи-големи и кафяви, които като ги погледнеш разчиташ цялата и душа, дори и това което казва в момента, честна и искренна, сладка и добричка и много нежна. Понякога я чувстваше толкова нежна, че му се струваше, че ако каже нещо по остро, би я обидил много, би я дори наранил, защото на нежно и искренно момиче като нея, не можеш да кажеш такива неща, както и това че не можеш да не й отвърнеш на тези й качества.
Къде беше проблема тогава? , питаше се самият той, защо се чувстваше толкова обикновен пред нея, някак непълен, имаше чувството, че тя знае всичко за него, че го познава докрай добре, а той пропуска нещо и всеки ден, седмица му се струваше все повече и повече
ЗАЩО?
Той знаеше защо, поне знаеше защо така му се струва.
Защото Ана харесваше да се чука, полудяваше когато го правят, независимо къде-в колата му, в жилищен вход, у тях, на легло, на маса, на неудобни столови. . . . . . . . Кефеше се изцяло, с цяло тяло, душа и путка. Не само й личеше ами, Виктор го и чувстваше, че ужасно й харесва да прави секс. Беше страстна и се отдаваше изцяло на удовоствието, без задръжки, без ограничения, без изисквания, ебеше се както на него му харесва, каквото и да правеше с нея, тя се кефеше, викаше името му, поемаше хуя му дълбоко в себе си, особенно харесваше да я чука на задна, полудяваше когато той я хванеше за косата, напъха пръсти в устата й и, а с другата ръка достигне до онова изпъканало място-клитора й. Тогава тя сама засилваше движенията.
Ана не можеш да я чукаш бавно или предпазливо, когато се ебеше с нея го правеше, бързо, страстно, диво- ебеш, влизаш в нея, защото топлината вътре в нея те подлудява и обхваща кура му, нямаше търпение да я има цялата, да чуеш стоновете й, мощните тласъци от само себе си идват и доставят огромно удовоствие от хлъзгавата и сочна путка на Ана. Бяха перфектните “животни”.
Държанието й? О, да тя го харесваше, и го казваше, казваше че го харесва не само защото"чука страхотно" ами и защото се отнасял добре с нея, искала да се срещат често, да изкарват много време заедно и всички други неща, което едно увлечено или дори влюбено момиче казва, понякога е хващал погледа й върху себе си и имаше чувството че го благотвори.
Той не знаеше дали е влюбен в нея, дали я обича или не, не знаеше какво са тези неща(може би още едно определение, някой да каже колко много иска един човек), не можеше да ги обесни, но всеки изминат ден я искаше все повече, желаеше я и то не само физически, искаше да бъде с нея.
Но това диво чукане
Тя го подлудяваше, правеше най-страстните свирки, лапаше кура му по най-различни начини, навираше го в гърлото си, понякога за негово удовоствие самичка си пускаше порно и имитираше свирката от телевизора, всеки път свирката беше различна и уникална, когато трябваше гълташе спермата, а ако той се изхвърли върху нея, тя пак я изпиваше, ако той поиска, ближеше го навсякъде, навираше езика си в гъза му и го дразнеше по различни начини(танцуваща пред него или върху него, ядяща сладолед върху кура му, ближеща кожата му), нямаше нещо, което е искал и да не го е направила.
В един момент се запитваш, щом толкова харесва да се ебе нима не би го направила и с други, нима не го прави с други, още повече сега когато си най-увлечен от нея, тази мисъл ти се струва ужасна и стягаща гърлото ти, събужда чувства чувства, които не си предполагал че има-ревност.
Беше й задавал тези въпроси отначало внимателно, понякога направо ей така на майтап и естествено е получавал уверения, че й говори глупости, че никога не си ляга с кой да е, а той не е кой да е , намеци че той е прекалено добър за да си легне с други.
Прекалено добър, какво означава това, мамка му, питаше се той. И той смяташе че е прекалено добра, но се бе чукал и с други по време, когато бяха двамата, ей така напук-напук за това, че толкова много я иска, че я желае, да види дали и с другите е толкова хубаво колкото с нея.
Е, не беше толкова хубаво, след като изчука 3 от познатите си женки, та дори последната я еба в гъза ядно, а после свърши в устата й, карайки го да крещи от удоволствие, осъзна старото убеждение, че Ана си е единствена, че всяка една е различна, но не е толкова хубаво колкото с Ана.
От тогава бяха минали 6 месеца, и от тогава не беше спал с други, но това диво чукане. . . .
Най-накрая реши, че така му се струва, че се е излъгал, прекалено си я харесваше, затова изпитва такива неща, за първи път има толкова дълга връзка и тези чувства му са непознати, затова реагира така. Реши, че словесните заигравките по купоните с едни от най-добрите му авери, с братовчед му на рожденият му ден са само още едно заблуйдение.
Не-винаги като си мисли за това си спомня колко е мила, нежна и чувствителна, добра към него, а и все пак тук става въпрос за най-добри авери, за Брадчеда.
И все пак винаги ще има едно подозрение
Ана учеше в София, задочно, на всеки 6 месеца изкарваше там 2 седмици защо да не го прави и там .
Ето днес тя заминаваше отново за София-зимният семестър започваше и тя няма да я има нови 2 седмици.
Двамата отидоха на опашката за билети и Ана взе един, не говореха, той беше замислен за НОВОТО чувство да ти липсва някой, а тя обмисляше нещо. След като купи билета си явно го беше измислила, защото го хвана за ръката и се затича навън, към пероните, той я последва изненадан, без да казва нищо, нямаше и да има нужда да я пита каквото и да е.
Изтичаха до тоалетните и на бегом тя хвърли пари на седналата бабичка отпред, без да й обръща внимание и влязоха в женската.
Завря го в една от кабинките и затвори след себе си вратата
Докато го галеше с едната ръка по кура каза:
-Надявам се да нямаш нищо против да взема нещо за спомен, което ще ми напомня вкуса за теб.
Не го и изчака да отговори, а клекна и разкопча внимателно колана му, после копчето и ципа, събу дънките и сега хуя му щръкна пред лицето й с цялата си големина. Не носеше нищо под дънките, така беше свикнал.
Пое го в устата си със стон на удоволствие, заглушен от кура. Започна бавно да клати главата си и ръката си в еднакъв синхрон, така го работеше хем с ръка, хем с уста. После засили движенията и го погледна. В очите и горяха мръснишките пламачета, че сега е нейн и може да прави каквото си иска с него. Нямаше да сгреши. Продължи така няколко минути след което го отдръпна от устата и продължи с чекия, като ръката се движеше въртеливо, това възбуди още, усили максимално този вид движение
-Искам да ми се изпразниш в устата, колкото се може повече, скъпи-каза тя и пъхна левият среден пръст в устата му-искам поне няколко дена да не мислиш за секс без мен.
След това го погълна отново, направо гълташе с такава жажда, че той й повярва за всичко-че “особенно го харесва” много, че никога не му е изневерявала, че той е най-добрият.
Гълташе го целият, така, че той усещаше как се плъзга в небцето й и отива в гърлото, чуваше примляскването от устата й, смесени с тихите й стонове, усети как в хуя му се надига изригващата вълна и й го каза, тя само отвърна няколко пъти:
-Ъхъ, ъха, ъха-и усили движенията, които го накараха да я хване за главата и да й го напъха в гърлото, това само усили свършването и скоро тя само гълташе, на глътки и бързо защото не искаше да се задави.
Отдръпна се от него усмихвайки се и неволно потекоха няколко капки сперма, които тя побърза да върне в устата си. След това се изми и също така без да приказват излязоха от тоалетната, като навън, на погледа на бабата, Ана само повдигна рамене и направи многозначителен жест за свирчока, който току що е направила
На Виктор му стана още по-кофти, че трябва да се разделят, но трябваше да признае че сега е някак по. . . . . . . . . . . лек-Ана знаеше как да го успокои.
Малко преди да се качи към спалните вагони, пред самата врата, прегърнати той й го каза, каза й че ще му липсва и не иска да я свалят други момчета там, тя му се усмихна, целуна го и му каза да не се притеснява и че тя е страх той да не ЕБЕ други момичета тук. Не можа да отговори защото откъм влака се чу
-Ана, ти ли си-и двамата погледнаха нагоре и видяха високо, сравнително мусколесто момче, русокос и Виктор с неприязан забеляза жадни зелени очи. -не мога да повярвам
И двамата бяха смутени, но все още прегърнати, той я погледна и не му хареса, това което видя-видя усмивка и радост на лицето й
-Красиооо, как си, какво правиш тук-той се усмихна и посочи табелката на работният костюм, беше отговорник на спалните помещения, от онези момчета, които чистят и раздават чаршафите на пътниците и късат билетите им. -ок, ще се видим вътре-каза тя и се обърна към Виктор.
Русият младеж им махна и се прибра вътре
-Кой е този-попита Виктор като продължаваше да гледа него, онзи влезе навътре във влака и започна да приказва с друг младеж като неговият костюм, малко по мургав”Циганин скапан”-помисли си Виктор-чвно негов колега
-Един много стар познат-каза тя, двамата вътре погледнаха двойката отвън, тя хвана главата му и я завъртя към себе си-от старичт ми клас. Не се притеснявай, сега ще има кой да ме пази и не се мръщи така.
Тя го тупна по челото
-Не се притеснявай-целуна го, бързо, незаинтерисовано-моля те Вик тръгвай, не харесвам да се разделяме сякаш заминавам завинаги
Беше го казвала и друг път, той се беше съгласявал, но сега чувстваше, че не иска да си тръгва, че ако си тръгне, ще станат неща, които не иска да знае. Всички онези чувства, ревност и привързаност, сега се върнаха, но под страх, страх от това че виждаше не своята Ана пред себе си и . . . . . . . . . . . . . . . . нищо не може да направи.
Тя се беше отделила от него и го гледаше
-Вик. . . .
-Да, прекрасна, тръгвам-целуна я и наистина тръгна като погледна към вагона, двамата ги нямаше. Излезе от жп гарата и заразстърси по джобовете си ключовете си за колата.
Какво знаеше за Ана, беше споделила че имала 2 гаджета, едното по-сериозно, че НЕ СЕ ЧУКАЛА С ВСЕКИ, че той й бил третият, който имала и ако е имало случайни увлечения не са стигали до секс.
Ами до какво, до свирка ли, беше си помислил той тогава.
Извади ключа за колата. Опита се да си спомни невинното и добро, лице, погледа с който тя го гледаше и милото изражение
Приближи се до колата и насочи ключовете към ключалката
Еми не успя да си го представи
Ръката му замръзна пред вратата на колата
Представи си как я ебат, как лапа няколко хуя наведнъж, как се кефи че свършват върху нея и някои й вика”Яж, курво”, и тя го прави, защото й харесва.
Прибра ключовете и се затича към влака, имаше малко по-малко от 5 минути до тръгването му.
Трябваше да знае.
Влезе отново в гарата, затича се по перона и видя влака, не беше тръгнал, отиде точно в същият вагон и се качи в него-огледа се.
Хората се приготвяха, всички консумативи бяха раздадени и се приготвяха за път, никъде не се виждаха двамата.
Виктор започна да обикаля едно по едно купетата, но никъде не видя нито Ана, нито Русият или Циганина.
Огледа се беше се озовал в дъното на вагона с туптящо от напражение сърце и мисли, завъртя се и точно до него имаше малка врата с табелка “служебно”, това което чуваше от там не му хареса.
Вратата беше притворена-”дори не са си направили труда да я затворят”-и въпреки секундното бавяне, той я отвори, отвори я рязко така, че всички вътре го видяха, освен Ана разбира се, тя го видя последна.
Гледката, която продължи 2 секунди на Виктор се стори 10 минутна, бяха Циганина и Русият, дори когато отвори вратата Ана не я чу от собствените задоволителни и мъркащи стонове защото беше налапала черният кур на Циганина и го смучеше така, сякаш живота й зависеше от това, с цяла уста, че чак лигите й бяха потекли. Когато Виктор видя и вирнатото й задниче обхванато от ръцете на Русият, тя отклони поглед и очите им се срещнаха за стотни, въпреки че Виктор вече откланяше назад поглед, видя онези пламъчета на възбуда, които уж бяха само за него.
Русият беше хванал задника на Ана и я ебеше в путката, в момента в който неканеният гост влезе той се отдръпна от нея и Виктор видя колко много се беше възбудила тя, целият хуй на Русият беше в нейният сок.
Никой нищо не каза, нямаше време.
Виктор направи първото нещо, което искаше, като въобще не мислеше.
По-късно си даде ясната сметка, че трябваше първо да удари Русият, не че нещо щеше да се промени или може би щеше, но погносен от скапаният, мръсен циганин, който дори и той помирисваше, с черен и възбуден кур, той се насочи към него. Първите 2 удара бяха в носа и някъде в окото и не успя да си довърши серията, защото някаква тежка дъска го халоса в главата.
Виктор залитна силно към Циганина и се удари в насрещното легло, 2 удар със същата дъска го отхвърли към вратата като с тялото си я дозатвори.
Циганина, сега вече напълно съблечен дойде до него и му изигра ритник в стомаха и му върна удара в носа.
Лошото беше, че Виктор видя как Ана хвана Циганина за хуя и леко, дори игриво го дръпна към себе сикато му поклати глава да не прави нищо друго
Русият видя това и я каза
-Сигурна ли си.
Тя също му кимна. Сега Русият остави дъската и се приближи до Виктор наведе се и застана пред единственото здраво око
-Гледаш, добре-каза той-искам да знаеш, че сега ще гледаш как я късаме от чукане и ако може да мислиш ще ти кажа, че Хасан е по нежно желание тук.
После стана и плясна Ана по гъза, като го обхвана пак, тя леко изсумтя и изпъшка, но не свали възбудените очи от Виктор. Русият хвана главата за косата и я насочи отново към кура на Хасан, тя чинно го лапна, а Русият си вкара кура в гъза й, с другата ръка държеше главата й и продължиха ебането
Виктор не можеше да мърда, не знаеше какво му има, защо, мамка му не припада или защо толкова ясно вижда всичко, но гледаше.
С Ана имаше само див секс. . . . . . . . . . . . .
Това и правеха сега.
Русият сменяше-ту в гъза, ту в путката, после Хасан дойде отзад и я наеба в гъза с бавни движения, Русият беше хванал главата й и я лашкаше, лапнала тя кура му и някъде тук тя започна да вика от удовоствие, въпреки завряният хуй в устата й, личеше как й допада това.
Виктор никога не я беше виждал толкова възбудена, никога не беше чувал този нейн вик за него.
След това русият излезе от устата й, дръпна Циганина настрани и я взе на ръце, подпря я на леглото и започна да я чука, бързо, мощно и отревисто. Сега Ана гледаше Виктор и налапала 2 пръста на Русият да заглъхнат сластните писаци, лигите и падаха на безчувствения крак на Виктор. . . . . и о, да, тя се усмихваше. Последните няколко тласъка и той я пусна, навеждайки главата й към кура му, който тя лапна с удоволствие и започна да гълта спермата му. Русият се дръпна и Хасан престъпи с възбуден кур, който тя налапа, не му трябваше много и скоро гълташе и неговата сперма с възбудено дишане и докрай.
После Ана се отпусна с въздишка на задоволена котка назад на леглото, а двамата се облякоха
-Ани след малко ще дойдем за юнака-те излязоха
Ако зависеше от Виктор не би искал да я вижда, но ето че тя стана, усмихвайки се и се протегна, гладкото й тяло светеше, заоблените гърди имаха няколко капки сперма, по-дяволите, тя цялата светеше, бедрата й грациозно се клатушнаха към него и тя долепи устни до кървавото лице както Русият
-Горкичкият Вик-каза тя, гласа и дори сега беше сладък, нежен и тих-не се притеснявай, ти също беше добър, но-тя го погали от страната на главата, където нямаше кръв-такива неща, нали знаеш просто се случват
Тя го гледаше и като, че ли тази вечер беше “Вечер да стане гадно на Виктор”, защото тя му каза:
-Питаш се с колко още съм се чукала през времето изкарано с теб-замисли се, може да е било и сериозно -ако не смяташ братовчед си, който ме еба в гъза в твоята кола и Чочо и Батката, които се навиха да им духам, но после в крайна сметка ме ебаха, значи с никой друг. . . . . . . . . . . . . твой познат.
Чочо и Батката бяха едни от най-добрите му авери.
Тя го погали и започна да се облича, сигурно и станало съвестно, а може би и този път беше честна каза, докато обуваше бикините си:
-Честно от тримата с теб ми е било най-добре, ти the best Вики, но всичко развали тази вечер.
После двамата дойдоха и го изнесаха отвън, малко преди влака да тръгне буквално го изхвърлиха на паважа.
Последното нещо което видя за този ден беше влака и единственото, специално момиче в което беше влюбен.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!