“Синя каска”


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.09.2012




Когато Петко пристигна в бара, където гаджето му Лили работеше като сервитьорка, младежът явно беше бесен. Предишната вечер Лили не успя да дойде на срещата им и сега предстоеше тежък сблъсък...
Веднага щом зърна физиономията, с която той нахлу като хала в заведението, чувствената брюнетка разбра, че я чака лют скандал. Но нито мястото, нито времето бяха подходящи за това. Затова тя по най-бързия измоли разрешение да отсъства половин час и пресрещна, подтичвайки, гаджето си-кибритлия между масите…
-Край, това беше, Лиляно, повече не искам да те виждам! – нахвърли й се без предисловие той, привличайки с резкия си тон вниманието и на малцината посетители в заведението, които все още не го бяха забелязали. Добре поне, че беше ранен следобед и клиентите, като цяло, не бяха много...
Въпреки всичко Лили си даваше сметка, че светкавично трябва да предприеме нещо, преди нещата съвсем да излязат от контрол.
-Бебчо, недей така – започна тя с умолително гласче и изражение – вчера бяхме затрупани от работа и просто не успях да изляза...
-Тия на друг ще ги разправяш – грубо я прекъсна побеснелият младеж. – Казвай веднага кой те еба вчера, а, курво! Тука ли е сега, дай да го видя тоя юнак…
Последната закана Петко отново я изрече така, че да го чуят всички в бара и за още по-голям ефект, се огледа заплашително наоколо.
-Ох, бебчо, ще ме уволнят заради теб – хвана го за ръката Лили и в изблик на гениално просветление, го помъкна към вратата на склада. –Моля ти се, Петко, дай да влезем тук за малко, да не ни слушат колегите…
-Не ми пука, хич не ми дреме на мене… какво, некой от тия ли беше, а, той ли ти го тури! – продължи да се дуе, като бойно петле, младежът, но въпреки всичко последва красивата си приятелка в склада.
Веднага щом се затвориха вътре в сумрачното и прашно помещение, Петко наново отвори уста да изрече поредната си нападка, но Лили го изненада, изпреварващо долепи пръстче до устните му, а после се надигна на пръсти и го целуна нежно по устата.
-Така не е ли по-добре, вместо да се караме и нараняваме така жестоко един-друг?! – попита го тя след това, гледайки го в очите с премрежен от обожание поглед.
-А-а, няма да се отървеш толкова лес… с-но-омм…!
Но пред този прелестен взор гнева на Петко вече почти се беше изпарил, а когато зеленооката красавица пусна в действие и езика си, съвсем изчезна. Междувременно тя пъхна ръчичка между краката му и напипа размърдалия се в панталона му “змийчок”.
-Имаш ли да кажеш още нещо, бебчо, защото не разполагам с много време, след малко трябва да се връщам да работя?! – попита го, докато разкопчаваше дюкяна му.
-Ъ-ъ, не… !
В следващия момент Лили вече духаше набъналата му паламарка, коленичила в краката му. Нежните й устни умело забираха надолу и нагоре кожичката на хубавия, 20-тина сантиметров хуй, изтръгвайки сладострастни стонове от гърдите на вече съвсем омекналия, но само откъм яда си, горд негов притежател.
-Ммм, мц… нали знаеш колко много обичам да целувам “малкия Петко”, толкова е готин!
-О, да, няма друга като теб, Лили, няма друга като теб, малка, зеленоока мръснице… !
-Това значи ли, че още ме обичкаш?!?!
-Лапни го пак… !
-Попитах те нещо!!!
-Ох, да, мамка му, луд съм по теб и много добре го знаеш!
След като окончателно си доизясниха отношенията, двамата влюбени напълно се отдадоха на нагона си. Възбуден от вълшебните устни на Лили, Петко я хвана за косата, но не грубо и започна да налага устремно темпо. “Моята зеленоока кралица на минетите!” – шепнеше й той, а тя с усмивка целуваше и лижеше надървения му ствол. После младежът забеляза един тънък, бял дюшек върху някакви струпани накуп мебели и безкрайно щастлив от находката си, го издърпа на пода.
-Едва ли бих могла да мечтая за по-хубаво ложе от това, принце мой! – Полунашега-полунасеризно рече Лили, докато двамата трескаво се разсъбличаха.
Миг по-късно Петко я награби в гръб и я облада от “четири крака” на “задна прашка”. Лили отдавна се беше подмокрила и малката й сливка с радост пое издутия топуз. Приятелят й бе страшно възбуден и настоятелен. Той не можеше да й се насити и в устрема си, ту я хващаше за раменете, ту за косата, ту пък навирваше някой от краката й назад върху раменете си в поза “ръчна количка”. Темпото му бе свирепо и невъздържано, и в един момент се наложи младата жена да поеме нещата в свои ръце, за да не се изпразни преждевременно. Тя го убеди да се отпусне по гръб върху дюшека, а после с щастлива усмивка яхна щръкналия му като пилон насред пионерски лагер хуй. Копринените й слабини го обгърнаха и бавно, равномерно, с много любов и нежност го понесеха към царството на екстаза. Телата им ненаситно се сливаха, погледите им непрекъснато се търсеха, изпълнени с любов, а душите им ликуваха. А когато най-сетне синхронизираха възбудата си, тя отново му позволи той да бъде водещ…
Заеха любимата си поза “ножици” - той отзад, тя отпред - и заедно се устремиха в шеметен ритъм към абсолютния оргазъм!
-Можеш да се изпразниш и вътре в мен, ако искаш! – прошепна задъхано Лили.
Миг по-късно Петко захапа нежната, леко осолена от потта й плът на шията й и с конвулсивни тласъци изпразни спермата си в горещата й утроба!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!