Пълен напред


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.04.2012




Дните летят един след друг и двете приятелки, благодарение на своя хъс и незаситния си интерес към мъжете, имат все по-голям успех в клуба на Каре. Най-вече Симона. С Хенрик и Роджър се виждат доста рядко. Досещат се, че Каре се старае да ги изолира от тях, та да не биличните им увлечения да вредят на "работата" им.
Един слетобет момичетата седят в къщи и си разказват последните приключения. И на двете им се струва, че е изминало доста време, откакто са напуснали родния град.
-Съжаляваш ли за това понякога, Анета?-пита Симона
приятелката си.
-Не. Защо пък трябва да съжалявам?Преживях толкова вълнуващи неща, а и си изкарвам добри пари.
-И аз не съжалавам, -признава Симона. -Знаеш ли, сега не
мога да си представя, че бих могла да върша нещо друго.
Всяка вечер, преди да тръгна за клуба съм страшно напрегната, направо изгарям от нетърпение какво ли пак ще ми се случи. Любопитна съм дали ще успея да сваля мъжа, който ще ме отведе в рая, или не. Често ли стигаш до оргазъм?
-Не много често, но това не ме вълнува. Плащат ми за да доставям удоволствие на другите, а не на себе си, нали така? Не всеки си дава сметка, че е важно да задоволи и партнъорката си.
После момичетата подхващат темата за парите и обменят опит.
Симона с дълбока въздишка споделя, че никой не е така надарен като Пиер, същият който я бе спипал да се чука с чичо му. Каквото и да прави, все за него мисли, нощем го сънува, представя си, че е с него докато се чука с други мъже. С времето я обзема все по-неудържимо желание отново да си легне с този превъзходен жребец.
По едно време звънва телефонът. Обажда се Каре, имал заявка за Симона. Трябва да вземе колата, да замине за Фрогнесетерен и да се срещне с датчанин на име Педер Кале. Някакъв си капитан на кораб, хвърлил котва в пристанището на Осло, който след няколко часа отново трябва да отплава за Копенхаген.
Когато пристига в ресторанта, Симона веднага познава чакащия я датчанин. Маха му с ръка, сякаш са стари познати. Симона се е научила в подобни ситуации да се държи съвсем непринудено.
Капитанът леко се стяга като вижда към него да крачи младата красавица в бяла прилепнала пола, светла блуза с дълбоко деколте, а буйната и дълга грива се спуска по загорелите от слънцето рамене и ръце. Прекрасно оформените и дълги крака също имат великолепен тен.
Капитанът само преглъща и възхитен наблюдава плавните и движения, изумен от твърде късата и поличка. Има чувството, че всеки миг изпод нея ще се покажат бикините и. Досега не е виждал толкова къса пола върху прекрасно, невероятно добре сложено моминско тяло. Устата му пресъхва при гледката на нейните разкошно изваяни бедра и заоблени хълбоци, хипнотизиран не може да откъсне очи от здравите и гърди, които помръдват под тънката материя насреща му и изведнъж му хрумва, че при тази гледка някой като нищо ще и се нахвърли да я изнасили. От няколко седмици не е бил с жена и е прекалено възбуден. Един приятел му беше препоръчал клуба "Оригинал" и сега, като гледа приближаващата Симона, не може да повярва, че е извадил такъв късмет.
Двамата сядат в колата на капитана и поемат нагоре към планината, където Педер спира в покрайнините на планината, нахвърля се жадно отгоре и и страстно започва да я целува. Пъха горящи от желание пръсти под блузата и и след като успява да извади и види прелестните и гърди,
само хлъцва възхитен. Надвесва се над тях, захапва едната и пъпка, започва да я смуче, а другата мачка с пръсти и вие от възбуда.
В този момент край тях преминава кола, двама младежи смъкват стъклото закрещяват "Ей, курвар!
-Не можем да останем тук, -въздиша измъчено датчанина.
Но къде пък да отидем?Нямаш ли някаква идея?
Симона за малко да предложи да отидат в апартамента и, но в последния момент се отказва.
-Какво ще кажеш, да го направим на някое вълнуващо място, а?
Не след дълго хванати за ръка двамата влизат в един от най-големите супермаркети. Държат се съвсем непринудено, но хората се обръщат след тях. Капитанът е страшно горд да го гледат с такова фрапантно маце.
-Мъжете ми завиждат, -собственически я прегръща с ръка през рамо. -Но какво можем да направим тук, за бога?В тази лудница не можем нито да се галим, нито да се любим.
-Имам предвид нещо действително специално-успокоява го Симона. -Сега ще преживееш нещо, което, мисля, още не ти се е случвало.
-Изостряш любопитството ми-опитва да ускори крачка капитанът.
На етажа за спортни стоки има опънати палатки. За двама и за семейства с деца. Продавачът тъкмо обслужва млада двойка, интересуваща се от палатка за двама и не ги забелязва. Симона светкавично вмъква датчанина в голяма палатка и дърпа след себе си ципа. Вътре е тъмно, но след като очите привикнат, могат да се виждат.
-Да не си полудяла?-прошепва капитанът, но после започва да се кикоти като хлапак, придърпва я към себе си и я събаря на пода. Дори и в най-смелите си фантазии не си е представял, че би могъл да се чука с някое момиче в палатка, опъната насред супермаркет, но Симона под него е така готова да го приеме, толкова гореща и всеотдайна, че той трудно би могъл да се овладее. Сграбчва я за набъбналите гърди, смъква и полата. Залива го сладостна горещина, когато разбира, че под нея няма нищо.
Симона разкопчава панталона му и измъква пулсиращия му овлажнял и корав герой. Е, не е от най-малките, помисля си доволна и леко се завърта под него. Шепне му да прави всичко съвсем тихо.
-Възбуждащо е, нали?
Обзетият от страст капитан вече съвсем не мисли за риска-ами ако ги спипа някой, кокато се чукат в палатката?! Щурото момиче, което се гъне под него предизвикателно, го е накарало да забрави за всякаква предпазливост. Стръвно открива хралупата и, а когато се намества в нея, едва не почва да цвили от удоволствие, защото се оказва малка и тясна. Пролуката и сладостно обгръща топора му. Симона се надига под него и свива мускули около парчето му. Все и се струва, че капитанът няма да издържи и ще почне да стене и охка в нарастващата наслада.
Отвън се чуват гласове, хората минават край палатката, оглеждат я и отминават. Двамата любовници тихо напират към върха. Сменили са позата, капитанът е все по-разпален. Взел е Симона в скута си и я поклаща нагоре-надолу, вкарал е каменния си кур, надига я нагоре, после я спуска и придърпва към себе си. Ръцете му са силни, вдига я като перце, а това страшно се харесва на Симона. По едно време се облягат и без да искат издуват скената на палатката. Притаяват нервно дъх. Дали не се е досетил някой, че вътре има хора?
Никой обаче не идва и те продължават страстната си игра. Капитанът отново полага Симона върху пода, натиска я под себе си и ритмично я язди. Симона затваря очи, потопена в екстаз, забравя за всичко наоколо. Но когато капитанът започва да стене на глас, ръката и моментално запушва устата му.
-Тихо! Не бива. . . да викаш!
Капитанът е сграбчил Симона за хълбоците, пръстите му се плъзгат по невероятните и овали чак до кръста. Оттам продължават по нейните била, сграбчва ги, напълва огромните си лапи със сладки млади плодове, същите които го бяха хипнотизирали още в мига, в който ги зърна под ефирната блуза.
-Ей сега. . . ще свърша-прошепва му по едно време Симона в ухото, а капитанът какво повече да чака-сладостно се изпразва в нея. Изохква и затаява дъх. Едва не се души от тежкия въздух в тясното им гнезденце. Полека се връща към действителността и там отново го обзема невероятен страх. Мъж на неговите години и в неговото положение да лежи в палатка опъната насред магазин и да се чука с младичка норвежка! Какъв скандал може да стане! Не е възможно някой да не ги е чул! Капитанът сръчно оправя униформата си и галантно помага на Симона да стане. Тя се сресва и предпазливо дърпа ципа. Показва глава навън и се оглежда, дали някой не гледа към тях. Бързо се измъкват навън, но в този момент ги спира някакъв баща с четири момчета и потупва приятелски капитанът по рамото:
-Видях, че я огледахте и отвътре. Как е, има ли достатъчно мястоа в нея? Симона заразително започва да се смее, а бащата и синовете му с неудомение я гледат. Датчанинът хваща Симона под ръка, но преди да се раздели с многодетния баща горещо му препоръчва палатката. . .
Щом излизат навън двамата избухват в неудържим смях.
Капитанът гледа замаян Симона, погалва я нежно с пръсти по рамото и признава, че не му се ще да се разделят. Трябва обаче да свърши някаква дреболия на кораба. Дали няма да дойде с него и да му хвърли едно око. Когато пристигат, капитанът оставя Симона в просторната си каюта и се качва да уреди горе на мостика нещо. Очите му светят, когато и предлага реванш, но този път с всички удобства. Симона се съблича и ляга в леглото му, като слага под себе си една възглавница. Разтваря широко крака и предизвикателно разкрива рошавата си долинка.
В този момент го чува да се връща и ритмично закършва тяло в леглото. Гъне се и издава възбудени стенания.
Капитанът също е разпален до крайност, но за Симона това
още е само прелюдията.
Капитанът държи нещо в ръце-о, поднос с ядене?!
Открива на него студен ордъовър с хайвер, нещо, което до
сега не е вкусвала. Забравя и игра, и преструвки и лакомо
се заоблизва.
-Запасите ми от хайвер са неограничени-капитанът с усмивка започва да ръси по голото и тяло хайвер. Преди още Симона да е успяла да захапе нещо, капитанът бързо се разхвърля, врътва ключа на вратата и заоблизва хайвера от гърдите, корема, бедрата и. . .
След като все пак дояжда сандвича, Симона се отпуска в леглото, за да се наслади на неговото лизане. Капитанът отвреме-навреме я загризва лекичко, а езикът му няма насита. Симона потръпва, когато капитанът разгръща бедрата и и завира между тях палавия си език. А, не, това не и харесва!
Капитанът усмихнат отказва да приеме протестите и-нима
толкова хубаво момиче не понася, когато нещо грапаво я гъделичка между краката? Той продължава енергично да я лиже, докато по едно време Симона установява с изненада, че това страшно я възбужда. Сега вече само моли капитана да не спира божествените си милувки. Иска и се този разкош никога да не свършва. Нейната пламенност и неубозданост го подлудяват. Заровил глава между краката и той влага всивкото си старание, докато дразненето не я подлудява и Симона почва да пищи, че повече не издържа. Тялото и гори в огън, жадуващ гасене. Една след друга в нея се разбиват сладостни, почти болезнени вълни. Кога най-сетне ще я изчука?
Капитанът обаче продължава да лежи с лице в скута и, изкарва, вкарва и върти в нея език, държи я здраво с две ръце за бедрата, а Симона е толкова възбудена, че единственото, за което сега си мечтае, е радостно освобождение, бързо стигане до края. Тя силно притиска слабини към устните му, а капитанът се е заврял едва ли не до уши във влажната и долина и смуче ли смуче сладките и любовни нектари. Симона крещи като обезумяла. Изведнъж капитанът се плъзга нагоре по тръпнещото тяло и напъхва моряка си в устата и. За духането би трябвало да се уговорят предварително, но на Симона сега и през ум не и минава да се пазари за допълнително заплащане, само нежно и леко започва да смуче солената му дръжка. Топките тежко се удрят в гърлото и. Симона се задъхва, кипнала от желание. Когато най-малко очаква капитанът се измъква от устата и и грубо, почти брутално се завира между срамните и устни. Двамата мигом започват да се движат в един ритъм, страстно, настървено се мятат, съсредоточени единствено в едно-час по-скоро след бурната, дива увертюра да се изкачат до върха. Оргазмът ги застига с пълна сила в един и същ миг.
Двамата така започват да се мятат, че падат от леглото.
После остават да лежат преплетени на пода. Само дишат тежко и разсеяно драскат с нокти един друг по гърбовете. Вълните на неописуемо удоволствие отмират, но те продължават да лежат-тя по гръб, а той върху нея. И двамата са изтощени, задъхани, плувнали в пот, ала безкрайно доволни.
-Беше просто супер!
-Фантастично! -съгласява се капитанът и милва Симона по хълбоците. -Имаш от мене една хубава сумичка. Заслужаваш си я, щото чукането с тебе е направо приключение. И там в палатката, и тук в каютата. . . Охх. . . След малко Симона, вече на брега, маха с ръка на снажния мъж на капитанския мостик. Раздава команди на екипажа, приема пътници, реди товари и никой дори и не подозира колко всеотдаен, див и страстен може да бъде в леглото, мисли си със задоволство Симона.
Отминава още един тежък, но пък толкова приятен ден на Симона.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!