Преображението на Корнелия


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.08.2012




Автор: Когато Корнелия тръгна за работа тази сутрин, тя изглеждаше така, както винаги – дългата й права коса беше вързана на конска опашка, без грим, облечена с тениска и изтрити дънки.
Сега, когато Георги я очакваше няколко часа по-късно, към него приближаваше напълно различна жена – косата й беше накъдрена и прошарена с руси кичури, качена на невъобразимо високи токчета, а пръстите на краката й бяха лакирани в невероятно секси червено. Беше обула нови, ластични дънки, които очертаваха мускулестите й бедра и изхвръкналия й задник, и бюстие, което едва прикриваше огромните й гърди. Най-накрая гримът й беше силен и необичаен.
Корнелия: -Какво мислиш за преображението ми?
Автор: Устата на Георги беше увиснала от учудване, но не можеше да се каже същото за пениса му. С този грим и така облечена, Корнелия приличаше на истинска курва.
Георги /мърморейки/: -Е, определено си различна.
Корнелия: -Това е целта!
Автор: Тя протегна ръка и прокара дългите си нокти по издутината му. Усмихна се, когато той потрепери леко. И тогава “новата” Корнелия направи нещо “ново”. Разкопча панталона му и засмука пениса му с пищно начервените си устни. Той изохка високо. За няколкото седмици, откакто се познаваха, тя никога не му беше духала, но сега го правеше и то с тези съблазнителни устни, които търкаше по цялата дължина на мъжествеността му. Червилото й оставаше по хуя му и когато Георги видя това, зарови пръсти в косата й. Корнелия откопча бюстието си и го остави да падне на земята. Притисна се в приятеля си и той почувства настръхналите й зърна да го драскат по бедрата. Тя го осмукваше като истинска курва, мляскайки и пускайки слюнка по атрибута му, която после шумно изсмукваше.
Георги /охкайки в екстаз/: -Боже, Корнелия...
Автор: Той започна да се празни в устата й и да й я пълни със сперма. Тя зяпна под пениса му и той изливаше мощните си бели струи вътре една след друга. Скоро тя й се напълни до ръба и потече по бузите й. Изведнъж обаче нивото спадна, тя бе преглътнала, но той бе толкова възбуден, че продължи да се източва в устата й и само след секунди тя отново й бе пълна със сперма. Корнелия я изплю по гърдите си и се отдръпна от него, оставяйки празнещия му се пенис да образува малка локвичка но пода. Георги погледна надолу да види защо Корнелия е пуснала члена му и зървайки ярко начервените й устни, от които капеше спермата му, изстреля още една струя, която се приземи върху лицето й.
Корнелия бавно се изправи, и без да се избърсва, започна сексапилно да се съблича. Разтри твърдите си зърна и каза:
Корнелия: -Искам да видиш нещо...
Автор: Тя се обърна и наведе, разтваряйки крака.
Корнелия: -Виждаш ли ми я?
Автор: Георги гледаше прашките на Корнелия и не можеше да повярва, че ги носи; преди никога не бе си купувала такива.
Корнелия: -Искам да ме чукаш, без да ги събувам.
Автор: Тя бутна Георги на легне на пода и го обкрачи. Срамните й устни бяха толкова възбудени, че надничаха от прашката. Дръпна тънката ивица дантела, омота я около пръстите си и го възседна.
Корнелия: -Чукай ме... чукай ме... чукай ме...
Автор: Георги не издържа дълго на това и заохка, когато за втори път се изпразни, този път в топлата путка на Корнелия. Виковете им се сляха, когато и тя закрещя, разливайки соковете си по твърдия пенис на гаджето си. Те потекоха надолу и потънаха в черното му окосмяване, но после ги видя да се стичат по топките му.
Когато на другата сутрин Корнелия се събуди, тя взема душ и разреса косата си, опъвайки буклите си.
Георги /колебливо/: -Не ти ли хареса промяната?
Корнелия /самодоволно/: -Не се притеснявай! Ще запазя хубавата част от преображението си!
Автор: И с тези думи тя отви кърпата, с която се бе загърнала след душа.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!