Морски истории


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.06.2012




Аз, Дензил и Джордж бяхме заминали с две наши приятелки на море. Кинли и Мариса бяха перфектни откъм тяло , интелектът им също бе завиден за момичета с тяхното излъчване и тяло. Обикновено денем се припичахме петимата на плажа , а вечер пийвахме по нещо, хоидхме по дискотекли и към полунощ се прибирахме по стаите-аз и двамата френдове в едната, . а двете ни мацки-в другата. така обаче бе до третия ден, когато нещата отиваха към своя логичен край. След катро порядъчно пийнахме Кинли предложи да се отбием в тяхната стая, да посшаме музика и изпием по ледена бира, тъй като имала в хладилника си. Още с влизането си момичетата хвърлиха връхните си дрехи, под предлог, че им е много горещо и остнаха, за наша изненада, само по бански. Не беше трудно да се види почти всичко от налетите им гърди, които изкачаха от минатюрния бански. Кинли седна на стола и леко разкрачи крак а, като предизвикателно ни покани да се "чукнем".
Защо да го правим само с чаши, подбъзика я Дензил, а тя с едно движение се освободи от долнището на банския си и му отвърна, че е прав, като го хвана за късите панталони и мушна ръка през крачола му, докато явно не побара парчето му. Чу се сладостно охкане, когато мернах, че и мариса се освобождава от целяи бански. реших да махна горнището на Кинли и пред мен лъснаха гърди с огромни ириси и зърна. Засмуъчи ме!Извика тя , галейки кура на дензил. Засмуках зърното й , а тя придърпа патока на Дензил, който с цялата си величина се озова на сантиметри от лицето ми. Чувах мляскането от свирката на Кинли и усетих, че моят чеп също набъбва, нуждаещ се от ласки. За него се погрижи Мариса , която започна да ме гали долу с ходилото си, тъй като Джордж вече бе затапил устата й с не много голямата си пишка. После мариса извади за момент кура му от устаа си и се наведе над крачето си като плюна няколко пъти върху него(явно за смазка) , след което продължи да мачка ташаиците ми . Чувствах се чудесно, още пвоече , ч е вече насочвах език към пусито на Кинли. Отдавна се познавахме с тези мацки, но това щеше да бъде не само първата ни съвместна оргия, но и първия ни допир с техните интимни части, които бяха божествени. мога смело да го твърдя, защото в момента, в който зарових език в гладката путка на Кинли и прокарах леко пръсти по огромния й клитор се изпразних върху краката на Мариса, която така усърдно ме галеше с тях, смазани от плюнката й.
-Ах, ти лошо момче, как ме изцапа! -уж разярена каза Мариса, извади пишока на Джордж и започна да трие с ръка голямото количество сперма от крака си, което бях изхвърлил. Тогава Кинли извади пишката на Дензил от своят уста и каза:"Чакай малко", после отиде, клекна до крака на Мариса и започна сама да облизва спермата ми от крачето й. Това ме влуди, а съвсем се надървих, когато видях, че тя ближе вече пръстите й , тъй като отдавна нямаше сперма. Кинли лижеше с език цялото ходило на Мариса , пръстчетата й едно по едно, а приятелката й явно се бе предала , облегна се на стола, скимтеше адски възбудено и с две ръце лъскаше чекии на Джордж. Тогава Дензил застана под Кинли и започна да й ближе дупето. аз лъсках над така оформения квартет и се чувствах супер от гледката, особено , когато Кинли стигна до путката на Мариса и започна да вкарва пръстчета вътре. "Я , какво топло и влажно хубаво място, няма ли желаещ да наебе тази празнина"?!Запита тя?Аз се насочих с щръкнала шпага натам, като повдигнах Мариса, хващайки я за задните части, а тя продължи да духа на Джордж, в същото време Кинли и ближеше пръстите на краката и бедрата й, а Дензил вече ебеше Кинли в путката. Не след дълго Кинли се отдаде само на ласките на Дензил, а аз ебях Мариса в кучешка, тя пък духаше на Джордж, който се празнеше по лицето и в устата й. Тя се обърна към мен и понечи да ме целуне, но аз в това време свърших н а корема й, затова минах над устата й , за да може да ме възбуди наново. Тогава Джордж започна да й ближе задника, а после я обърна на кучешката. След две празнения патката не ми беше станала още, затова реших да експериментирам при Кинли и Дензил, които здраво се бяха захапали-тя беше легнала по корем , а той я чукаше в дупето. Тогава ми хрумна една идея-минах за него, видях , че се е разчекнал и с мощни тласъци помпа мацката, а ануса му зее примамливо, очевидно чист и изкъпан. Прокарах пръст и усетих как се стяга, но явно в кефа си не разбра, че съм аз, така че спокойно прокарах и език по цепката между задните му бузи, потърках топките му с ръка, и почнах да ближа ануса му!
Трябва да кажа , че беше много интересно усещане, а когато вкарах и пръст вътре, усетих как се стяга, и не след дълго разбрах, че е свършил в Кинли. Но аз продължих да го търкам с пръст и език по дупето, хванах му пишката и я извадих от путката ма мацето , облизвайки спермата му. За пръв път правех такова нещо, а съм сигурен, че и Дензил за сефте опитваше мъжки ласки. Джордж ни гледаше с интререс, докато Мариса му облизаваше краката и ануса, а Кинли почна да маструбира като крещеше, че това което вижда е най-възбуждащата гледка в живта й. Тогава й хрумна една идея, викна Мариса и се завъртяха около моя задник, а аз прилежно правех минет на Дензил. Двете путки почнаха да масажират и плюят по ануса ми, като го разтриваха с пръсти. Едната се заигра с топките и пишката ми, а другата продължи да ли гави ануса ми. Тогава Джордж дойде с малкия си приятел в ръка и ми рече:"искам да те чукам отзад, какво ще кажеш?" Видях пениса му, не беше голям, даже малък, и повдигнах леко таза си, като казах на Кинли да не спира да ми духа, а Мариса разтвори бузите ми и усетих влизането на Джорджовия пенис. Хммм, колко хубаво , че му беше малък , изпитвах невероятен кеф и не съм знаел, че може да съществува такова удоволствие от мъжко проникване. Зарязах задника на Дензил, който се обърна и ми подаде туловището му в устата ми, а с ръка започнах да търкам клитора на Мариса, която бясно лижеше задника на Дензил. В един момент усетих , че топла течност се разлива по стените на правото ми черво, тогава аз придърпах главата на Кинли и се разчекнах над устата й, така че от ануса ми да изтече спермата на Джордж.
Кинли я изгълта и продължи да прокарва език по аналните ми части, а на мен ми беше много хубаво. Все пак видях, че Дензил още не е свършил и се готви да обладае Мариса анално, но тя го спря и му каза:"чакай, имам изненада за теб!". Отиде при Джордж и започна да ближе главичката на пениса му, докато онзи не изпадна в екстаз отново, тогава тя го накара да се надупи и почна да втрива в задните му части плажно мляко, като го масажираше с пръст. Сле дмалко рече: "Давайте момчета, ваш ред е!" Дензил не чакаше втора покана и с надървена шпага се приближи пред Джордж, вкарвайки наполовина огромния си пенис. Аз не останах безучастен и реших да заглуша стоновете на приятели ми, който очевдино изпитваше болка, с кур в устата му. кинли и Мариса се бяха отдали на женски ласки или по-точно Мариса на ласките на приятелката й, тъй като бе застанала права над нея и подаваше краката си да й ги облизва. После тя седна и направи фейс-фистин в устата й , като Кинли почти се задушаваше , а пред мен лъсна изкусителната гледка на розовия анус на Мариса. Извадих чепа си от устата на Джордж, който продължаваше да бъде разкъсван от силните тласъци на Дензил и отидох и почнах да плюнча дупето на Мариса, която продължаваше с бедра да стиска главата на Кинли, която поемаше всички нейни вагинални сокове.
Аз започнах бавно да вкарвам главичката на пениса си в гъза на Мариса, като от време на време я вадех, повдигах таза на мацето и си го подавах в устата на легналата Кинли, която го облизваше и му даваше допълнителна смазка. така ебях Кинли, докато не усетих, че ще свършвам. Но не исках да пълня задника й, за това си го извадих и отидох отново при Джордж, който този път беше разкрачен на леглото и ебан от Дензил. Промъкнах се зад дупето на ебящия Дензил, побутнах го леко под ъгъл, за да вкарам пишока си и само след няколко тласък а напълних задника му, а той ебеше все още Джорд. Клекнах под дупето на Дензил и си вкарах език, като изваждах все повече от моята сперма от там. После отидох над Джордж и изплюх всичко в устата му. Двете момичета бяха на 69 поза и пищяха неистово от кеф. Дензил свъши в гъза на Джордж, докато аз му правих свирки и той се изхвърли в устата ми. Аз изплюх и размах спермата по тялото му, същото правеше и Дензил , който бъркаше с пръст в ануса на Джордж, вадеше спермата от гъза му и я размазваше по тялото и лицето му. Мариса дойде при нас и каза:"Да изчистим тази бъркотия!", след което се надвеси разкрачена над тялото над легналия Джордж и започна да уринира. . .


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!