Мирка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.03.2012




Мирка знаеше че тази вечер няма да скучае. В града се откриваше нов клуб и нейния приятел DJ Джордж щеше да бъде там. Без да се колебае тя сложи черния кожен панталон и мрежестото боди и с белите ботуши с имитация от крокодилска кожа зачатка с токчетата натам.
Там в компанията на аверчето на Джордж, тя изпи 2 -3 коктеила "Блъди Мери" и съвсем се натряска. Под влияние на алкохола - тя се качи на пилона. Първо полетя мрежестото боди, черния сутиен размер - Д 95 попадна на една маса. Последваха ги и кожения панталон и Мирка остана по бикини.
Хората дошли на купона, направо пощуряха, докато Мирка извиваше тялото си около пилона.
Мирка видя че Джордж гледаше втрещено. Мирка отиде до микрофона на пулта му и с еротичен глас измърка - "някой ще ми даде ли халат или нещо, за да отида в гримьорната или каквото там имате да се облека?" Как да е намериха отнякъде халат и го донесоха до пулта, събраха и дрешките й, но се наложи да я придружат до "съблекалнята", защото по време на танца Мирка си беше спечелила няколко фена - яки ма4овци с дебели вратлета и бая подпийнали.
Та в стай4ката с огледалата,останала сама Мирка се отпусна на креслото и се опита да си събере мислите. Какво й ставаше, никога не беше играла на пилон, а сега макар и свенливо с танца си вдигна адреналина на цялата тълпа. Ами ако работеше като стриптизиорка, бая парички щеше да извади...
Та както си мислеше, усети зад гърба си нечие присъствие. Стъпките се промъкнаха, отвориха си вратата и влязоха. Видя в огледалото Джордж.
- Как беше? - попита тя, очаквайки неодобрението му, че се е изложила, да не повтаря повече такива изпъления.
Джордж беше объркан и сконфузен и й призна че наистина не бил очаквал това от нея, но не било зле. Личало си, че го прави за първи път.
Мирка се усмихна, беше успяла да впечатли дори него. Да го изненада.
Докато той говореше тя си сложи сутиена. Но ръката му я спря.
- Недей... Искам да ги гледам още.
- Е ти си ги виждал - засмя се Мирка
- Няколко пъти... Но никога не ми стига... Знаеш...
Без да я пита и да чака покана, той клекна в краката й и обгърна с устни розовото й зърно. Мирка изстена от изненада и от наслада. Обожаваше езика му върху зърната си. Усети как то се втърдява в устата му. Притисна се с тялото си към него, сякаш за да почувства още по-силно насладата. Докато смучеше зърната на гърдите й, Джордж свали с една ръка прашките й и с пръст започна да прави кръгчета по клитора,който вече беше овлажнял.
- Тази вечер ме направи щастлив... Сега е мой ред - каза тихо мъжът и се наведе към обръснатата й путана.
Мирка не се възпротиви, да не беше луда. Облекна се назад и зачака. Не мина и минута и езика запърха около клитора й, докато дългият му среден пръст проникваше в утробата й. Изхриптя.
- Само няма да викаш, нали?!
- Ами.. Ти... Пулта - задъхваше се Мирка и се опитваше да събере думите си.
- Имам си заместник, знаеш... Не се тревожи. Само не викай, че ще ни усети охраната...
- Доб-ре...
Мъжът се върна към путката й която беше подгизнала от възбуда. Докато дразнеше възбудената плът, с ръката си и с помощта на Мирка успя да
разкопчее и свали копринения си панталон, последваха го и слиповете с тигров десен на плата. Пред Мирка се изправи в цял ръст леко надървения му кур.
Раздирана от желанието да го засмуче като биберон, тя каза че иска да го лапне.
Но Джордж я смъмри, да бъде послушна, този път само ще стои и ще гледа, така й каза той. Леко недоволна, че ще се лиши от лапачката този път, Мирка го пое с ръце и леко замасажира патока, като с една ръка галеше и разтриваше и топките под него. Под ръцете й леко умекналия пенис стана втвърден Кур.

- Моля те - изплака Мирка - Искам да го лапнаааааа.
- Ох че си като децата... айде лапни го...
Мирка засия, когато кура се насочи към начервисаните с ярко червено червило устни. Засмука го доволна, от което втърдения кур, се втърди още повече и заплашваше да се пръсне. Тялото конвулсивно започна да прави тласъци, от първия тласък о4ите на моми4ето направо щяха да изхвръкнат от орбитите. Мъжът се усети и извади кура си, а тя жадно си пое въздух, давейки се от задушаването... Но докато мъжът се опомни, тя бързо дръпна надървената плът към устата си и той започна да я ебе в гърлото... Ала Джордж знаеше че тя не обича да свършва в устата й и го извади.
- Защо? - възропта Мирка, но се досети че кулминацията наближава и притихнало се изправи.
Подпря се на масичката и Джордж разкрачи бедрата й, тя повдигна малко таза си, за да улесни акта и зачака мъжът да възвърне големината от 25 см на кура, (която беше спаднала леко докато се нагласяха), си с енерги4на 4екия. Мъжът не се забави много и след миг се приближи до разкрачените бедра. Когато кура му рязко проникна в препълнената й с мъзга путка, Мирка изхриптя сподавен стон (съобразявайки се 4е не трябва да се вика) от изненада и наслада. Тласъците му бяха както винаги отмерени и отсечени, проникваха бавно и бързо се изтласкваха. Но нейния таз спазваше такта на котка на горещт ламаринен покрив - бързи, енергични, подканящи за бързо проникване на тласъците... Изведнъж тласъците му станаха по-бързи и тя усети как спермата му се изсипа в утробата й и се сля с мъзгата й. Двата екстаза се сляха в едно, телата им подивяха от страстта, която ги бе обзела...

Когато екстазът се изпари и остана само насладата от отминалото преживяване двете тела се отпуснаха в премала.
- Не носех презерватив - оправда се Джордж гузно.
- Споко - имам хапчета. - погали го по кура тя и запали фас, гаден навик след 4укане да пу6и.
- Ок, коте... - проговори той и се заоблича търсейки панталоните си. - Ще се измъкнем един по един, за да не привличаме внимание...
Както винаги пъхна прашките й в джоба си. Имаше навик след чукането с нея да прибира гащичките подгинзали от влагата й, естествено й купуваше други после. Мирка пушеше и се наслаждаваше на преживяното, а той се облече, пооправи се гледайки се в огледалото и излезе.
Чак тогава тя се зае да се облича.

Влезе в клуба, който беше оредял, поради ранния 4ас - 3:30 сутринта. Беше ожадняла и си поръча още един коктейл "Блъди Мери", бармана се пошегува да не стане пак "Да падат дрехи и задръжки", но Мирка през смях го успокои че няма такава опасност.
С чашата в ръка Мирка се отправи към Джордж който вече не беше на пулта а с приятелите си пиеше (както винаги) портокалов сок. Седна на столчето до него и отпи от питието си. Мълчаливо гледаше как компанията си разказва смешки и се забавлява. В един момент Джордж я заговори тихо:
- Защо мълчиш?
- Не знам. Може би ме е страх че ако кажа нещо ще бъде тъпо и ще трябва да ми запушиш устата.
- Как така ли? - засмя се той и я целуна прониквайки с език в устата й.
- Май, ще е по-добре винаги да е запушена. - засмя се и Мирка
- Защо?
- Защото иначе говори простотии!
- Ми да я запушим тогава - каза той и пак я зацелува с език.
Мирка усети как езика изведнъж се превърна в твърда и огромна плът, като че кур беше проникнал в устата й. Алкохолна халюцинация ли беше, или какво? Но усещането беше толкова истинско. Езикът-кур направо проникна в гърлото й.
- Хайде да отидем на по-тихо местенце - тихо каза в ухото й мъжът и изправяйки се я подкани да го последва.
Тя се подчини усещайки как влагата мокри гащичките, които винаги си носеше като резерва в чантата и беше сменила в съблекалнята, тъй като другите вече бяха на топка в джоба на якето му. Предвкусваше как сега ще го предизвика да й го начука в задника, когато...

Мирка отвори очи. GSMът който беше сложен на функция "ТИШИНА", известяваше за получен sms в emaila й, вибрирайки изпод възглавницата й. Сънливо се протегна и го сграбчи, отвори съобщението за да прочете: "Искате ли да си купите ВИБРАТОР ?" Мигом се разсъни. Чудеше се да проклина ли проклетия апарат че й прекъсна съня, или да си мисли - какво съвпадение точно когато сънува нещо такова да получи съобщение за предложение да си купи вибратор. И тъй като не знаеше кое от двете да направи, избра да звънне на Джордж и да го покани на вечеря в квартирата си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!