Марта


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Разположил се бях в една кафе-сладкарница и се бях зачел в някакво списание. Тъкмо четях за самолетната катастрофа край Берген, когато до мене ненадейно застана сивокоса жена.
- Извинете, ще ми сторите ли добрината да ми помогнете с багажа до автобусната спирка? - Прегърнала бе огромен букет, а в краката и се мъдреха две препълнени чанти.
И тъй като ролята на джентълмен ми е любима, реших да не й отказвам. Докато вървяхме един до друг я попитах дали живее далече. Не било далече, отвърна ми, а аз предложих да я изпратя до тях. Идеята ми видимо я оживи.
Стигнахме дома й, тя ме покани на кафе, и когато след малко вече седяхме и разговаряхме, с изненада си дадох сметка колко лесно и непринудено се бяхме запознали с Марта, както ми се беше представила.
- Чудесно е, че на вас младите все ви се намира по малко време за сладки приказки. Да си призная, предпочитам да разговарям с вас, отколкото с хора на моята възраст.
Мъжът и починал преди година и явно е бил тих и скромен човечец. Поне така се разбираше по думите на Марта. Тя самата обаче беше негова пълна противоположност. След време стигнахме до съвсем неочаквани откровения и тя ме попита дали на трийсет и три съм женен. Отвърнах й, че не ми се говори на тази тема. Тя се засмя и заяви, че добре ме разбира.
- Ех, докато човек е млад... - усмихна се.
- Че вие съвсем не сте стара. Колко мъже има да тичат още подире ви - направих й комплимент аз.
- Мисля си, че ако стигне до там, бих предпочела да си легна с по-млад мъж, а не с някой старец.
Бяхме стигнали до границата на приличието при общуване с непознати. Нещо ми подсказваше, че не се знае накъде може да избият нещата.
Марта седеше на дивана, изпод полата и се подаваха колената й. Краката й бяха силни и здрави. По-скоро по селски мускулести, отколкото по женски стройни. Сигурно ще ви прозвучи необичайно и невероятно, ако ви кажа, че си я представих гола и изведнъж почувствах как моя палавник се надига в панталона.
- Нека не прозвучи дръзко от моя страна, но наистина ли Ви се ще да опитате с някой по-млад мъж?
- Ей богу, така си е! - засмя се тя. - А ако ти трябват доказателства, ела да седнеш до мен - мина неочаквано на "ти"тя и потупа с ръка върху дивана до себе си. Поне е откровена, помислих си. Станах, защото почувствах напрежение, но може да е било просто възбуда.
- Страшно ме възбужда това, че си с мен. - каза тя и започна да милва бедрото ми. Реших, че е тъпо да стърча като изтукан отпреде й, затова се наведох, пъхнах ръка под блузата й и замилвах гърдите й. Марта се притисна към буцата в панталоните ми, аз се наведох по-ниско и заметнах полата й. Когато видях бедрата и якия скут, курът ми съвсем се натопорчи. Пъхнах ръка под бикините и затърсих с пръсти процепа й. Марта разтвори крака, облегна се назад върху дивана, за да улесни пръстите ми, които вече бяха намерили дупката й. Разкопча панталона ми и напъха вътре припряно двете си ръце.
Помогнах и да го смъкне до коленете ми. Сграбчи с ръка кура ми и започна да го лъска.
- Иска ми се да получа повече от тебе - заявих, а пръстите ми ненаситно изучаваха пичката й.
- Да отидем в спалнята - предложи. Придържайки панталона си тръгнах след нея.
Тя свали блузата и разкопча сутиена си, от който изкочиха големите й гърди.Аз също се съблякох, пристъпих към нея и ги погалих. Поех в ръце едната от тях, притиснах лице и започнах да обикалям с език около зърното й.
- Мислех си, че с годините човек губи интерес към секса - казах и засмуках зърното й.
- За повечето хора може и да е така, не забравяй обаче, че у жените желанията умират последни. Аз все си мисля за секс и както ти казах, особено ме възбуждат по-младите мъже. Но да ти призная, ти си първият ми мъж от доста дълго време, така че бъди по-внимателен, моля те - усмихна се тя, смъкна си бикините и седна на леглото.
После се изтегна назад и разтвори крака.
-Ела, момчето ми, вкарай ми го, нека го почувствам целия!
Легнах отгоре й и проникнах в отвора й.
-Ох-ох-ох...божичко! - извика и притисна към мен хълбоци, после ме сграбчи здраво за половинките и ме придърпа към себе си, та да й влезе колкото може по-надълбоко.
По стенанията на Марта личеше, че дълго е потискала сексуалните си желания. На няколко пъти усещах как получава нещо като оргазъм, защото тялото й под мене страстно се тресеше. Аз я заблъсках по-грубо и тя застена на глас. Марта разбра защо бях ускорил и ми каза, че мога да свършвам, ако искам. Явно искаше да си почине. Напъхах докрай кура си и семето ми експлоадира в пичката й. Продължавах да я клатя, докато изпразня и последната си капка.
Останахме в леглото още около половин час, после се облякохме и Марта ме покани на фантастична вечеря.
Станахме добри приятели и аз често и ходя на гости. Не винаги стигаме до секс, но и без него миговете ни заедно в леглото са прекрасни.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!