Хитрата Лиса


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.05.2012




Погледнах в огледалото и се усмихнах. Не съм от най-уверените, но можех да видя, че изглеждам добре. Не мисля, че съм непривлекателна, но и не се смятам за красива - някъде по средата съм. Започнах да използвам нов шампоан и дългата ми черна коса беше мека като коприна. Реших да я държа пусната, вместо да я връзвам както обикновено.
Обикновено не се занимавам много с гримове, но реших да се постарая днес. Нищо драстично - просто финно подчертаване на окото и малко блясък за устните. Косата ми покриваше малкото ми лице и за момент се притесних, че изглеждам прекалено детински, но бързо се отървах от тази идея. Ако гледах на себе си различно, това щеше да помогне и за различния ми външен вид.
Въпреки че се чуствах добре за себе си, бях малко притеснена за дрехите си. Бяха доста по-разголени от предишното ми облекло, полата едва покриваше бедрата ми, а бялото боди очертаваше извивките на гърдите ми. Помислих да си сложа сутиен, но много щеше да си личи. Пък и нямаше голямо значение какво нося, защото дрехите ми нямаше да са дълго на мен.
Реших да тръгвам преди да почна да се притеснявам за още нещо. Сресах косата си, сложих си гланц за устни и излязох. Попитах някоко човека преди да успея да намеря хотела, опитвайки се да разчета драсканиците на Роб. Опитвах се да не мисля за това, което предстоеше, защото можеше да се откажа. Но от друга страна знаех, че страховете ми не са оправдани и няма да се върна, защото съм бях фантазирала за тройка, откакто бях в гимназията и най-накрая имам възможност да го направя.
С Роб се срещаме от около година и въпреки че секса все още е хубав, решихме, че и двамата искаме да опитаме нещо ново и различно. Стигнахме до идеята за тройка, когато спомена за свой приятел, които често участвал в такива - точно този негов приятел ще се присъедини към нас днес. Бях малко притеснена за външния му вид, но Роб ме убеди, че изглежда добре. Не се впусна в детайли, но ме увери, че няма за какво да се притеснявам.
Мислейки за това, всичките ми опасения изчезнаха и времето сякаш минаваше адски бързо, защото за секунди се озовах в хотела и отидох в стаята. Роб отвори, изглеждайки облекчен да ме види. Той изглеждаше възбуден и нервен едновременно, вероятно отразявайки моето изражение. Кафявите му очи, черната му коса и матова кожа се съчетаваха перфектно и сякаш раздразнение го правеше още по-секси:
-За миг си помислих, че няма да дойдеш. - каза той, оглеждайки ме от главата до петите, при което очите му се разшириха. Прокара ръка през косата ми и се усмихна - Изглеждаш.. уау.. - каза той, спускайки ръка по талията ми и продължавайки да се усмихва.
Аз също се усмихнах и устните ни се сляха в дълбока и влажна целувка.
-Имам изненада за теб - каза той, като усмивката не слизаше от лицето му.
Той не се беше усмихвал така, откакто ме "изненада" с вибратор или от времето, когато експериментирахме с.. течен шоколад. Взе кутия от стола и ме заведе до огромното легло. Когато седнах той отвори кутията и аз се ококорих, когато видях въжета и превръзка за очи.
-Роб.. аз.. - започнах, но той ме прекъсна, като постави пръст на устните ми.
-Знаеш, че никога няма да направя нещо, което не желаеш и няма да те нараня! - каза той, като кафявите му очи пробляснаха.
-Знам, че няма, но твоя приятел.. - казвайки това, прехапах устната си и се притесних.
-Няма да позволя на никого да те нарани, Лиса - отвърна той дори малко засегнат.
Помислих за това за секунда. Бях пробвала това с връзването с предишния ми приятел. Нищо сериозно - просто вързахме ръцете си за леглото и се дразнехме един друг. Заслужаваше си, защото след това всеки оргазъм беше по-силен от предишния. Бях решила, че определено искам да го направя отново.
-Добре, но обещай, че няма да правите нищо твърде неочаквано! - казах аз, мислейки за превръзката за очи.
-Разбира се! - отвърна Роб.
Той ме целуна нежно и се прегърнахме, наслаждавайки се на близостта. Той започна да съблича горнището ми и докато го правеше ръката му докосваше зърната ми и те се втвърдиха, за да ми позволят да осъзная колко възбудена бях вече. Той галеше гърдите и корема ми, карайки ме да пъшкам и стена, докато дигах ризата му и леко прокарвах пръстите си по гърба му. Полата ми беше наред - движенията ни станаха по-бързо, защото и нетърпението се увеличи.
Свалих панталоните му и усетих пениса му наполовина надървен, като докосна бедрото ми, карайки ме да измъркам и да прокарам ръката си по него. Като го докоснах той се втвърди, дъхът ми се учест и самата аз усетих, че се подмокрям. "Не още!", прошепна той, сваляйки бикините ми и оставяйки не напълно гола. Когато взе кутията, се почуствах отново като девственица. Той взе едно от въжетата и ми завърза ръцете, а след това и краката. Вече се бях почуствала уязвима, но когато превръзката покри очите ми и останах в тъмнина, бях наистина безпомощна. Но като чувах учестеното му дишане и си го представях как ме гледа с надървен кур, продължавах да се навлажнявам. Той сякаш усети мислите ми и се спусна към мен, целувайки ме съвсем леко по устните, а после отиде към гърдите ми. Направи кръгове с език около зърната ми преди да ги засмуче - първо бавно и леко, а после по-силно.
"Робб..." - изпъшках аз, когато пръстите му намериха цепката ми и започнаха да се плъзгат във влажността ми. Клиторът ми жадуваше да бъде докоснат и аз разтворих крака, подтиквайки пръстите му да влезнат навътре. Той придвижи два пръста бавно около срамните му устни, а после и по-дълбоко, минавайки на милиметри от клитора ми, но никога докосвайки го. Раздразнението ми се увеличи, но с него се увеличаваше и възбудата ми. Той се приближи и аз простенах неговото име отново и отново, опъвайки въжетата, докато накрая пръстът му достигна мястото и аз проплаках в екстаз, когато удоволствието ме завладя. Той правеше кръгове около него, търкаше го, леко го стискаше, манипулирайки тялото ми, докато аз се гърчех на леглото. И тъкмо, когато почуствах, че ще стигна до върха на удоволствието, на вратата се почука...
Изревах ядосано, когато пръстите на Роб ме напуснаха и оргазмът отново се отдалечи от мен. Почуствах се като преди и клиторът ми отново копнееше да бъде докоснат. Не можех дори да събера бедрата си. Чух вратата да се отваря и затваря, а после и дълбока глътка въздух, когато нашият гост ме видя разпъната на леглото - гола, вързана и с превръзка на очите. Можех да си го представя там, зяпайки голото ми тяло, Роб все още по боксерки с изпъкнал кур и се усмихнах палаво.
Реших да им направя малко представление, като започнах да пъшкам и дасе въртя, отваряйки краката си по-широко, за да им дам по-добре гледка към лъщящата ми путка.
-Лиса, това е Ники. Ники, Лиса. - каза Роб. Идеята му да ни представя официално в тази ситуация беше смешна, но бях толкова възбудена, че не ми пукаше.
-Забрави за въведението, Роб, и продължи започнатото! - казах аз с усмивка.
-Защо не Ники? - предложи Роб и след няколкото минути мълчаливият Ники прокарваше ръце по бедрата ми. Повдигнах се, за да му покажа желанието си. Почувствах ръцете на Роб да се движат бавно по гърдите ми и щипят зърната ми, за да ме възбудят още повече. Когато почувствах дъха на Ники върху горещата си путка усетих такъв прилив на възбуда, че ми се искаше да закрещя. "Моляяя.." - беше всичко, което успях да кажа. След малко топъл език започна да ближе бавно около дупката ми и аз се отдадох на топлата вълна, крещейки от удоволствие, докато Роб ближеше зърната ми.
Изглеждаше, че Ники се опитва да изближе соковете ми, но колкото повече ближеше, толкова повече се появяваха и след няколко минути той се отказа и се насочи към клитора ми. Беше добър, може би по-добър от Роб, ако трябва да бъда честна, облизвайки го. Когато той изведнъж го засмука, аз изскимтях и се отдръпнах, защото незнаех дали мога да се справя с експлозията. Той обаче издърпа бедрата ми към лицето си и започна да смуче по-нежно, както и да го лиже. С всяка секунда оргазмът беше все по-близо, а стоновете ми ставаха все по-силни. Той беше на колене и държеше задника, така че соковете ми се стичаха по гъза ми и дори по чаршафите.
Чух тежкото дишане на Роб и редки стонове и знаех, че мастурбира, докато ни гледа. Изглежда това му дойде вповече и той прошепна името ми в ухото ми. Аз му отвърнах положително, знаейки какво иска и той коленичи, разкрачи се като главата ми беше между чатала му, а кура му докосваше устните ми. Отворих инстинктивно устата си и той плъзна кура си вътре, а езика ми премина по него, опитвайки капчиците, появили се на главичката му. Концентрирах се върху това да му доставя удоволствие, смучейки и лижейки главата, а после и основата. Ники ме върна към собствената ми наслада, когато захапа клитора ми нежно, предизвиквайки вълни през цялото ми тяло. Внезапния стон разтвори устата ми и пренебрегнах Роб, докато той не сграбчи косата ми и аз започнах да му го лапам отново.
Ники ме убиваше бавно с комбинация от лизане, хапане и смучене и трябваше да непрекъснато да си напомням за Роб, за да не го зарежа напълно. Дишането му се учести и той започна да движи бедрата и пениса си по-навътре в устата ми, докато не го погълнах целия чак до гърлото, което го накара да изкрещи почти толкова силно, колкото аз преди това. Кура му заглушаваше стоновете ми, а гърлото ми се стискаше всеки път, когато се опитвах да издам звук, което го докара до край. Двамата свършихме почти едновременно, като аз погълнах спермата му, а Ники облиза моите сокове.
Когато кулминацията отмина, Роб се отмести и аз усетих, че и Ники прави същото:
-Мисля, че трябва да махнем въжетата. - каза Роб и ме отвърза, а аз започнах трескаво да разхлабвам превръзката. Когато я махнах и очите ми привикнаха към светлината бях поразена.. Ники имаше дълга руса коса, светлозелени очи и.. големи гърди. Тя беше зашеметяващо красива. Гледаше доста нервно. Беше с червено бельо и видях пола и горнище да лежат на пода.
-Имаш ли нещо против? - каза Роб тихо.
Аз му хвърлих един ядосан поглед, но после се позамислих. Мислила съм да бъда с други жени и преди, но никога не го бях правила. Никога нямах смелостта да го направя.
-Предполагам, че не.. - казах и Ники се усмихна широко, разкривайки белите си зъби. - Предполагам, че трябва да върна услугата. - продължих и се усмихнах, когато видях изненаданото и лице.
Изправих се, облекчена, че мога да си движа крайниците и Ники се приближи срамежливо. Тя вдигна ръка и я прокара през косата ми, при която аз я дарих с дълбока целувка, също галейки меката и руса коса. Роб се размърда, прекъсвайки целувката. Тя легна и аз целунах врата и и спуснах ръка към гърдите и. Беше странно чувство да докосваш друга жена, но беше някак по-лесно, отколкото с мъж. Знаех какво ми харесва и предположих, че и с нея ще е почти същото.
Тя повдигна бедрото си и аз прокарах ръката си по-надолу, докато през това време Роб ме галеше в гръб. Путката и беше дори по-мокра от моята и прокарах пръст през срамните устни и копринената и вътрешност, а после и върху клитора и, натопявайки го във вагината и. Тя се изтегна и изпъшка по толкова възбуждащ начин, че усетих, че отново се подмокрям, особено когато Роб започна да пипа гърдите ми. Целунах устните и и се спуснах отново към цепката и, долавяйки нейния опияняващ аромат. Роб се движеше с мен и започна да движи ръцете си по цялото ми тяло, целувайки задната част на врата ми.
Използвах същата техника, която и тя използва, докато и доставях удоволствие, предполагайки, че и на нея ще и хареса. Малките стонове и пъшкания, които издаваше бяха изключително секси и аз исках да я задоволя максимално. Усетих главата на пениса на Роб да се търка в клитора ми и се опитах да продължа да обслужвам Ники, въпреки че се задъхвах. Той използва пръстите си, за да вземе от соковете ми и да си размаже, за да се увери, че съм добре смазана преди да плъзне бавно члена си. Той потъна без усилия вътре и аз повдигнах краката си, за да го поема по-дълбоко вътре в мен.
Той започна да ме чука в ритъма, в който аз лижех Ники и леглото започна да се клати, когато набра скорост. И тримата започнахме да вдигаме все повече шум - аз лижех Ники по-силно и по-бързо, докато Роб по същия начин ме чукаше. Ники свърши преди нас и върху мен се изляха соковете и, докато тя се гърчеше от удоволствие под мен. Аз хванах краката и и засмуках клитора и докато оргазмът и не свърши и тя легна запъхтяна.
Роб излезна от мен за момент и аз се завъртях, успявайки да видя, че е близо до края, също като мен. Той сложи краката ми на раменете и отново проникна в мен, като бързо набра скорост. Ники пък масажираше гърдите ми, докато се пипаше по влажната путка.
-Изчакай меее... - простенах на Роб, предусещайки идващия оргазъм, но видях, че е твърде късно и той ще се изпразни. Ники бързо се придвижи и започна да търка силно клитора ми, като ме доведе до края за няколко секунди. Путката ми пулсираше и накара Роб да свърши. Той изстреля спермата си вътре в мен и след това ме остави на леглото. Ники отново бръкна в цепката си, но Роб я придърпа към себе си и засмука зърната и, като навлажни пръстите си със соковете и, което я докара до кулминацията почти внезапно. Целите чаршафи бяха мокри от телесните сокове на трима ни.
След всичко това бяхме повече от задоволени. Бях малко притеснена от това, че Ники може да спи с нас. Всичко беше прекрасно, но не исках да го прави. Все пак бяхме двойка. За щастие се разбрахме без думи и тя се облече, като каза, че си е резервирала стая само за нея. След като тя си тръгна с Роб се прегърнахме и заспахме сладко.
Тази случка не беше последното ни преживяване с Ники. Бяхме с нея още няколко пъти, както и с други жени и няколко мъже, разнообразявайки по невероятен начин връзката си.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!