Линчът


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.04.2012




Автор: Вече две години ходех с Даниела. Но през това време излизах и с други момичета - особено след репетициите, на които тя не идваше /аз съм музикант/. Тя не ревнуваше, защото знаеше, че са единични бройки. Но ако разбереше, че вече от 3 месеца ходя само с една и съща "единична бройка", щеше да се ядоса. Но пък, от друга страна, защо трябваше да й казвам.
И така, една петъчна вечер, връщайки се от поредната репетиция /без секс този път/, видях, че Даниела я няма. Учудих се къде е хукнала в 10 часа вечерта, но си взех душ, като се надявах докато изляза, тя да се е върнала. Тогава чух клаксон отвън и отворих прозореца да видя кой е. Пред къщата беше спрял миниван, но никой от хората вътре не слизаше. Отворих вратата и отидох да видя какво става така както съм по хавлия.
На мястото до шофьора седеше Даниела. Но кой караше? И тя ли ми изневеряваше. Едва не се свлякох по каросерията. Беше Милена. Бързо разбрах, че бяха дошли да ме линчуват.
Даниела слезе от микробуса и с усмихнато лице, още докато не съм се осъзнал от шока, отвори плъзгащата се врата и викна:
Даниела: -Влизай вътре!
Автор: Опитах се да протестирам, но тя ме блъсна, а от там пък ме подхвана Милена, която ме улови за косата, издърпа и бутна на пода. Тя започна да си разкопчава панталона и сваляйки го до колената, свали до тях и гащичките си. След което ме обкрачи и клекна над мен. Нямаше ли поне да се съблече, пък и не бях готов още.
Тя обаче изобщо не докосна кура ми. Напъна се, стомахът й се стегна и от тунела й бликна топла струя урина, която обля корема, члена и топките ми.
Милена: -А-а, че кеф...
Автор: Никога досега не бяха пикали върху мен и в първия момент едва не ахнах от изненада, но веднага усетих колко е приятно да заливат гениталиите ти с топла урина. Курът ми веднага щръкна нагоре.
Милена: -Я гледай, на него му харесва...
Автор: Тя продължи да се облекчава върху него, а когато свърши, Даниела налапа мокрия ми пенис. Езикът й беше съвсем като на коте - мек, малък и розов. Знаеше точно кога да го притисне и кога да го отдръпне, за да не се изпразня преждевременно. В същото време налапваше инструмента ми до дъно и усещах главичката ми да се трие в сливиците й. Затрепери с езиче по каналчето ми и аз извиках:
Крум: -Ох, ще пръсна сперма чак в сливиците ти...
Автор: Тя прокара ръка по дясното ми бедро и натика средния си пръст между възглавничките ми. Напипа ануса ми и започна да го дразни. Това ми дойде в повече и източих съдържанието на топките си в гърлото й. Тя дори не притрепери, когато направих това. Просто ме прегърна целия и продължи да ме смуче силно, за да изкара и последната капка сперма от хуя ми.
В същото време Милена вече се беше съблякла и усетих уханието на русото й пухче някъде наблизо.
Милена: -Лижи, мърлячо!
Автор: Извъртях глава и то се оказа точно до лицето ми. Скрих глава между бедрата й и сладостно заблизах катеричката й.
Милена: -А-а, лижи ми мократа от пикнята путка...
Автор: Тя веднага започна да тече, но не бях сигурен дали това са соковете й или остатъци от урината й; всеки случай джунгличката й беше мокра и миришеше на нещо, което не бях подушвал досега. Това накара членът ми да набъбне отново. Непознатите неща винаги ме вълнуваха!
Като видя, че се надървям, Даниела ме обкрачи и седна на твърдата ми тояга. С глава, завряна в рекичката на Милена, аз започнах да я помпам силно. Вдишвах опияняващия аромат и клатех Даниела в 10-балово вълнение. В добавка оголих набъбналия й клитор и започнах да го масажирам.
Даниела: -Не толкова силно, че ще взема да пишна!
Автор: След като не я послушах, тя започна да се надига и да оставя напращелия ми пенис на произвола на съдбата. Точно в този момент не можех да й позволя да остави пениса ми без стимулация. Сграбчих я за бузките отзад и я привлякох отново надолу.
Даниела: -Престани да ме пипаш по клитора, че наистина ще го направя!
Автор: Аз обаче и този път не се вслушах в доброжелателните й съвети и изведнъж курът ми се оказа приклещен от вагиналните й мускули. В същото време по тоягата ми затече мощен поток топла урина. Тя извади хуя ми от себе си и така както пикаеше, се премести нагоре. Отворът й, опънат до скъсване от мощната жълта струя, се оказа точно над гърдите ми и ги поля целите. Пикнята й ме заливаше като водопад, течеше по зърната ми, стичаше се отстрани по тялото ми надолу. Аз улових напращелия си кур и това ми бе достатъчно, за да изстрелям заряда на зарядите. Никога досега не се бях празнил така. Спермата ми стигна и полепна чак по тавана на колата.
Когато всичко свърши, останах така проснат на пода. Нямах сили дори да помръдна. Гледах "сталактитите" си от сперма, които се "отчупваха" и падаха по телата на Даниела и Милена. Те също едвам имаха сили да се преместят "на сухо".
Крум: -Момичета, какво ще правите утре?


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!