Клиентката


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.05.2012




Беше студена неделна ноемврийска вечер седях във залата сам гледайки някакъв филм. Беше почти полунощ бях нощна смяна във неделя няма много хора и мога да изгледам някой друг филм на спокойствие. Беше приятно топло във залата защото климатика работеше. Когато изведнъж вратата се отвори и влезе едно прекрасно момиче. Беше около 1,60 дълга кестенява чуплива коса и светло зелени очи. Поздрави със звънливо гласче и попита дали залата работи денонощно и каза че иска да остане на нощен блок. Попита ме колко струва плати си и седна във по тъмното помещение. Залата е разделена на две части и тя пожела да и пусна компютър във другото помещение. Беше облечена със прилепнали в тялото и дънки не много дебело яке със пуловер на някакви шарки. Имаше прекрасна усмивка. Никога не бях я виждал тук по - принцип познавам всички клиенти посещаващи залата но това прекрасно същество не го бях виждал до сега. Разсеях се но продължих да гледа филма обаче си мислех как да я заговоря и да се запознаем. Не след дълго може би след 30 - 40 мин. щастието ми се усмихна. Видях я че стана от стола и тръгна към мен дойде при мен усмихна ми се и ме попита дали предлагаме кафе и дали се пуши във залата. Аз и казах че предлагаме кафе но за пушенето може да се пуши само на бара. Бях станал и дори и не спрях филма правех и кафе и тя ме попита какво гледам аз и отвърнах някакъв филм тя погледна към компютъра и каза че го е гледала и че е много хубав филма аз кимнах в знак на съгласие. Чудех се как да разбера името и но тя направи първата крачка и ми каза че след като ще бъдем заедно през цялата нощ е редно да се запознаем усмихвайки се.
Запознахме се казваше се Десислава каза ми че мога да и казвам Деси направих и комплимент като и казах че има много хубаво име и че на мен много ми харесва името и. Явно и хареса това което и казах защото се усмихна доволно и започна да ме разпитва от кога работя на колко години съм и т. н.
Направих и кафето тя запали цигара направих си едно кафе и за мен и седнах до нея на бара разпитах я откъде е казах и че не съм я виждал тук оказа се че е от съседния град и е дошла на гости на нейна приятелка но е тръгнала без да и се обади и когато е пристигнала тук е разбрала че нея я няма а и последния автобус за града и е заминал и така е решила да остане тук. Изпуши си цигарата изпи си кафето и отиде отново на компютъра надникнах беше влязла във чата спрях филма и влезнах и аз намерих я и започнахме да чатим като тя не знаеше кой съм и къде съм или поне така си мислех аз. Първо си говорехме за живота приятел, приятелка но малко по късно започнахме да си говорим за по - интимни неща. По едно време тя ми написа че доста се е подмокрила защото си говорехме за маструбация за секс и че би се изчукала със някой. Аз също доста се бях възбудил от тези неща за които си говорехме и си представях как го вкарвам във тясната и прасковка. По едно време спря да ми пише и си помислих си рови из пощата защото беше ми обещала да ми изпрати нейна снимка за да я видя. Аз и казах че нямам такава и че не мога да и изпратя. Без да забележа Деси беше станала от компютъра и беше застанала зад мен и гледаше написаното от мен за нея както и разговора ни. Обърнах се и видях че стои зад мен и се усмихва. Моментално се изчервих аз съм притеснително момче. Тогава тя ми се усмихна и ми каза че няма нищо лошо във това което сме си говорили и че наистина би се изчукала с някой защото била много влажна. Попита ме искаш ли да провериш хвана ръката ми и я сложи между краката си като прошепна във ухото ми. Искам те сега! Седна във мен и усети надървения до пръсване хуй и ми се усмихна отново имаше ослепителна усмивка.
Започна да ме целува аз също не и останах длъжен разбира се започнах да мачкам не много големите и гърди. Тогава тя хвана ръката ми и каза че ако ще продължаваме трябва да заключим. Заключих вратата пуснах щорите намалих осветлението и отидох при нея. Тя масажираше прасковката си през дънките с полу затворени очи. Започнах жадно да целувам устните и имах чувството че това са най сладките устни на света които някога съм целувал хапеше ме и здраво стискаше надървеният ми хуй. Трескаво започнах да свалям пуловера и тя също моят разкопчавах дънките и докато остана по бикини и сутиен. Тогава тя ме накара да стана и започна да разкопчава копчетата на панталона ми аз разкопчах сутиена и пред мен изкочиха най прекрасните гърди които бях виждал не много големи но със прекрасна форма. Беше се освободила от панталона ми и мачкаше моят малък приятел. Смъкна слиповете ми и остана доста изненадана защото той си е доста голям. Хвана го и започна бавно да ми бие чикия имах чувството че ще се пръсне и че всеки момент ще изригна върху лицето и Продължи още малко и тогава започна да облизва нежно главичката му после бавно го пое почти целия във устата си усещах как хуя ми опираше във сливиците и. това беше най фантастичната свирка през живота ми изпразни ме за нула време като изгълта всичката сперма до последната капчица. След това свалих бикините и беше гладко избръсната имаше прекрасна малка прасковка която беше доста влажна. Накарах я да седне на стола разтвори краката си и зарових главата си между тях започна да скимти от удоволствие чувах само как казваше да миличък точно там продължавай това ме възбуждаше още повече тя свърши също така бързо както и аз. Видя че аз бях готов отново усмихна ми се и ми каза че е време да поработим малко хвана ме отново за хуя гледайки ме във очите ми каза че това е най големия и хубав хуй който е виждала до сега и че иска този хуй сега във този съшия момент да е целият във нея и да не излиза от там цялата нощ. Каза ми. Чукай ме искам да ме чукаш искам да е целят във мен искам да те яздя. Извадих един презерватив имам си няколко за такива спешни случая да се намират тя го взе от ръката ми разпечата го и със умели движения ми го постави със уста. До сега никоя не беше го правила.
Тогава ме бутна на отсрешния стол и аз седнах хвана го нежно със ръка и го намести във малката си прасковка усещах влагата и тогава тя се наниза на него като на шиш стенеше и се гърчеше но си го набиваше сама целият достигаше до оргазъм след оргазъм хапех гърдите и целувах я навсякъде тя продължаваше да се чука сама аз бях на върха и тя беше усетила това стана от мен махна с едно движение презерватива и го налапа галеше топките ми смучеше главата му докато отново свърших във устата и тя отново изпи всичката сперма която моят палавник беше избълвал. Станахме от стола обух си слиповете а тя остана гола попитах я дали иска кафе направих по едно кафе понечих да си взема дрехите да се облека а тя хвана ръката ми и каза чакай бързаш ли за някъде. Ти няма ли да ме чукаш тази вечер? Изпушихме по една цигара сложих едно одеало на пода което използвахме със колегата да се завиваме когато няма никой през нощните смени и продължихме със бурен секс до сутринта. Сутринта се оправихме тя ми помогна да изчистим пихме кафе и тя ми каза че ще се прибира дойде колегата ми изпратих я на автобуса и така поне веднъж във месеца във моята нощна смяна идва едно красиво момиче на нощна вече почти година и винаги се чукаме като за първи и последен път.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!