Имам нещо за теб


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.05.2012




Очаквах с нетърпение Наско да се върне от работа. Бях в много палаво настроение и имах огромна нужда от секс. Днес щях да бъда лошо момиче...много лошо момиче. Сложих си черни изрязани прашки и сутиен, жартиери и ботуши с високи остри токове. Седнах на фотьойла срещу вратата и кръстосах крака. Когато Наско се прибра и отвори вратата го погледнах предизвикателно и разтворих бавно краката си. Исках да види през дантелените прашки путенцето ми. Изправих се бавно и уверено се приближавах към него. На въпросите му какви мисли ми се въртят в главата, отговорих с палава усмивка. Обвих ръце около него и прокарах връхчето на езика си по вратлето му. Засмуках нежно мекото на ушенцето му и потърквах гърдите си в него. Притиснах го в стената и поставих коляно между бедрата му. Очевидно Наско беше изненадан от моите действия. Опитваше се да плъзне ръце по тялото ми, но всеки път, когато посегнеше към мен, спирах ръцете му. Бях решила да го побъркам, без да му позволявам да ме докосва. Съблякох блузката му и прокарах езиче от пъпчето до гърдите му. Захапвах със зъбки зърната му едно по едно и нежно ги засмуквах с влажните си устни. Погледнах го нагло и притиснах с ръка китките му към стената. Харесваше ми да го контролирам. Бях впила устни в неговите и потърквах члена му с тялото си. Съблякох грубо и останалите му дрехи и за момент налапах надървения му член. Изправих се бавно, като плъзвах тялото си по неговото. Исках да усети с твърдия си член всеки сантиметър от кожата ми. Поведох го към стола в средата на стаята.
\ Заставих го да седне и впих отново устни в неговите. Завързах с шалчета ръцете му към облегалките на стола, с дланите нагоре, и хапех вратлето му с устни. Клекнах между краката му и поставих ръка в основата на твърдия му член. Прокарах езичето си по цялата му дължина и поех с устни главичката му. Не спирах да го гледам дяволито докато засмуквах пениса му. Изправих се пред него и свалих сутиена си. Приближих гърдите си и ги притиснах за миг в лицето му. Когато се опита да засмуче зърната ми, се отдръпнах. Умоляваше ме да му позволя да ме докосне. Но моите планове не включваха това.
\ Седнах на канапето срещи него и разтворих предизвикателно бедрата си. Отместих прашките си и плъзнах пръстче между срамните си устнички. Разтворих ги за миг и потърках клиторчето си. Доставяше ми удоволствие да се докосвам пред него и да простенвам от удоволствие. Наско не откъсваше поглед от мен, следеше всяко мое движение. Смъкнах прашките си и ги захвърлих на пода. Приближих се към него и го гледах похотливо. Исках да го изкуша до край. Бях се приближила до ръката му и потърквах в пръстите и дланта му влажното си путенце. Мачках с ръка гърдите си, докато Наско вкарваше пръсти в мокрото ми путенце. Исках да усетя члена му в себе си на момента. Обърнах се с гръб към него и поставих ръка в основата на твърдия му хуй. Обожавах да потърквам с набъбналата му главичка срамните си устнички. Отпуснах се на члена му до топките и започнах да се чукам диво. Наведох се напред и плъзнах ръце към палците на краката му. Харесваше му да ги масажирам докато се чукахме.
Притиснах гърба си в тялото му и му позволих да целува и хапе вратлето ми докато се бях наденала на члена му и въртях дупето си кръгообразно. Изпитах силен оргазъм, от който путенцето ми потрепваше около надървения хуй на Наско. Усетих как всеки момент и той ще свърши. Поставих ръка на топките му и нежно ги придържах, докато пълнеше путенцето ми с топла сперма. Заради насилственото отнемане на контрола от неговите ръце, по-късно вечерта Наско ми го върна... натъпкано!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!