Друг вид тренировка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 06.07.2012




Гребната база в Пловдив открай време си е рай за спортуващите, а също и за хората, които си търсят място, където да се понатиснат с гаджето, но аз и понятие си нямах, че може да "чукна" нещо точно там. Всяка седмица ходя да бягам поне по два пъти на Гребната база, но вместо по пистата, предпочитам алеята край реката - по-спокойно е по принцип, освен в случаите, когато някой гимназист с ганджа, или пък двойка заблудени пенсионери забият натам.
Веднъж пробягах по-голямо разстояние от обикновено – в работата ме бяха ядосали сериозно и търсех да си изкарам ядовете навън. Намерих повече, отколкото бях очаквал обаче. Гребната отдавна беше останала зад гърба ми и се движех през някаква рядка горица, когато ми се счу нешо като говор и смях, а също и звуци като при целуване – не можеше да има грешка. Свих към реката, откъдето идваше шума, преминах през някой и друг шубрак, и се озовах до една полянка, където заковах на място, защото гледката си я биваше. Момче и момиче на по 20 - 25 години се бяха излегнали на едно одеяло и той в момента точно сваляше последната, по-съществена част от облеклото й - къси панталонки, под които не се виждаше и помен от бельо. От кръста нагоре вече беше гола и видях, че е страшно сексапилна мацка - дребна на ръст, но с доста едри гърди, тънка талия и заоблено дупе. Беше с късо подстригана руса коса и хубави, зелени очи. За щастие, тя беше прекалено заета да охка от удоволствие, а той да й ближе сливката, та никой от двамата не успя да ме забележи как се прикрих зад един храсталак, ококорил развълнувано дзъркели.
В този момент изглежда съм се подал твърде много от храста, защото приятеля й изведнъж извика и се надигна от мястото си:
- Ел, Елеонора, някакъв перверзник ни гледа!
Тя се обърна веднага, без обаче да се опитва да се покрие по някакъв начин или да показва уплаха:
- Изглежда ми сладък, бебчо. Защо да не го поканим да се присъедини към нас, нали винаги ми опяваш, че искаш тройка?
- Тройка, ама с друга жена и ти много добре го знаеш!
- Добре, де, нали знаеш АЗ каква тройка искам? Ако се навиеш, сега ти обещавам, че аз ще уговоря Катя от службата, да изпълним всичките ти блянове!
- Ммм... добре, но да знаеш, че ще си го изпълниш това обещание.
Момичето се надигна с едно движение и се приближи към мене, протягайки ръка да се здрависаме, и сякаш въобще не забелязваше, че е чисто гола:
- Здрасти аз съм Елеонора, а това е гаджето ми Красимир. Искаш ли да се чукаш с мене? Той няма нищо против, нали го чу.
След около 20 секунди, през които се опитвах да си възвърна дар словото от това, което ми се случваше, успях все пак да кимна за потвърждение. Тогава голата млада жена пред мен ме придърпа към себе си и впи устни в моите. Целувката беше дълга, влажна и гореща, и сякаш премахна всичките ми задръжки. Смъкнах тениската, докато тя плъзна устни по гърдите ми и стигна до късия ми панталон. Дръпна го и го смъкна заедно с боксерките. Моите собствени 20 сантиметра щръкнаха пред лицето й и тя ги засмука бавно, като първо облизаваше главичката, а после започна да се движи, поемайки го все по-дълбоко в гърлото си. От всмукванията й почувствах да ме облива гореща вълна от главата до петите и бавно се отпуснах на одеялото, давайки й пространство за работа. Тогава обаче Красимир се надигна и мина зад нея. И докато тя продължаваше да ми духа, той се намести зад нея и зарови члена си дълбоко в мократа й сливка.
Тя почти се задави от тази неочаквана тръпка, но приятелят й вече я помпаше равномерно. Тялото й започна да се поклаща ритмично и тя пак налапа пениса ми, всмуквайки го с точно същата скорост, с която приятелят й трамбоваше сливката й.

След малко тя се надигна леко от мене и застена силно, защото Красимир я гъчкаше яко. След секунда я видях да изпищява беззвучно, когато стигна до оргазъм.
- Мой ред е!
От мен ли беше излязла тази реплика!? Не можех да се позная. Но младата жена веднага се изхлузи от хватката на гаджето си и се плъзна, заставайки над мене. Сега големите й гърди бяха точно пред лицето ми и аз я сграбчих за ханша, насочвайки пениса си в нея, докато тя се отпусна отгоре му изведнъж, с доволна въздишка. Сливата й беше цялата просмукана от влага, но беше ясно, че още не е задоволена, защото веднага започна да се повдига и нанизва на хуя ми в бясно темпо.
Приятелят й се приближи до нея и подаде хуя си в устата й, а тя с кеф засмука собствените си секрети.
- Готова ли си за сандвича, мила?
Красимир се усмихваше зловещо, докато се надвесваше над нея и я потупваше по дупето, плъзгайки пръста към ануса й.
- Не мога да повярвам, че ще ми разпечатват гъза, докато правя тройка с двама мъже! Това си е направо като два подаръка на цената на един! Красимир мина зад нея и коленичи, прихващайки я с една ръка през кръста, за да я накара да спре да се движи. Тя замръзна веднага – хуя ми беше потънал до дъно в мократа й пичка. Той навлажни два пръста и аз усетих как те се плъзват през халката на ануса й, допирайки се до моя хуй през преградата. След секунда хуя му ги замести, преминавайки почти без съпротива през халката й и потъвайки докрай вътре в ректума. Бяхме я изпълнили цялата и можех само да гадая колко я боли, съдейки по изкривеното й лице.
Започнахме да се движим – отначало бавно, после все по-бързо, докато нейните стонове от болка се смениха с такива на удоволствие и тя сама започна да ни подканя: "По-силно! Още, още! Аааааа, да, супер е, давай..."
В един момент усетих, че гаджето й се празни, пълнейки правото й черво със сперма. Той се отдръпна и тогава дойде моят ред! Измъкнах се от нея и изригнах върху корема й, а сладураната се надвеси над мене и облиза пениса ми с език, поглъщайки всичко, което беше останало по него.
Нахлузих си дрехите и се отправих бавно обратно към къщи – след подобно "упражнение" нямах сили не само да бягам, ами и да вървя.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!