Въпрос на гледна точка - трета част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.07.2012




Не сме предполагали, че ще разкажем на някого за нашата любов, но най-накрая решихме да посветим света в малката ни тайна. Всичко започна преди около година и продължи през цялата учебна година. Всъщност, всички мислят, че сме мъж и жена, а не брат и сестра. Всеки ще разкаже собствената си история, за да можете да разбере как започна всичко...
Отворих вратата и влязох в стаята на брат ми. Седнах на леглото и погледнах снимката, която беше привлякла вниманието му. Аз бях само по сутиен, като се бях извила назад и с ръце се опитвах да го разкопчая. На тази снимка гърдите ми стърчаха и изглеждаха по-големи и апетитни, отколкото всъщност са. Попитах Рей дали харесва моята снимка, а той просто кимна. Попитах го дали иска да види същото нещо, но този път на живо, а той просто ме зяпна онемял.
Аз се изправих, свалих блузата си и се завъртях. Извих се назад и се пресегнах да откопчая сутиена си. Останах в тази позиция за около минута, а после продължих и разкопчах презрамките. Обърнах се към него и отидох до леглото. Попитах Рей дали иска сам да го свали. Той се пресегна и леко плъзна презрамките по раменете и надолу по ръцете ми. Студеният, вечерен въздух премина през зърната ми и те щръкнаха напред. Аз сложих ръцете си под лявата си гърда и я натиснах, докато зърното не достигна устата ми. Засмуках го, гледайки брат ми право в очите. Ръката му се спусна под чаршафа и видях как започна да мастурбира, възбуден от видяното.
Аз се пресегнах и махнах чаршафа, като коленичех до него. Наведох се и поех главата на пениса му в устата си. Засмуках го и оставих слюнката ми да се стече по цялата му дължина. Налапах целия ствол чак до топките и първо засмуках едната, а после и другата с горещите си, влажни устни.
Усетих, че ръцете му се опитват да свалят панталона ми, затова се изправих и се освободих едновременно, и от панталоните, и от бикините си. Усещах влагата между краката си и клиторът ми, който също беше щръкнал от възбуда. После той се пресегна и ме дръпна на леглото, където седнах върху лицето му, обърната към краката му. Усетих езика му върху цепката ми и единия му пръст върху ануса ми. Никой дотогава не беше ме пипал там и това ужасно много ме възбуди.
Всеки път, когато се опитвах да се наведа и да лапна пениса му, той ме спираше. Буташе ме леко напред, за да може да мушне език в дупето ми. Имах чувството, че змия лази по задника ми. Усещането беше изключително. Започнах да усещам как оргазмът завладява цялото ми тяло, докато той лижеше задната ми цепка.
В един момент той спря и ме накара да се изправя. След това ме хвана и ме заведе в банята. Спря пред огледалото и се пресегна да вземе вазелин от рафта. Рей започна да маже ануса ми с него, а аз гледах лицето му в огледалото. Той не каза нито дума – просто мушна бавно пениса си в дупето ми. Изключително много се възбудих, усещайки как мъжествеността му потъва вътре в мен. Въпреки че бях още девствена, имах чувството, че съм го правила стотици пъти.
Започнах да въртя задника си и да се нанизвам на кура му. Той беше твърд като желязо и лесно се плъзгаше нагоре-надолу. Започна все по-силно да блъска задника ми, когато усети, че ще свърши, а в този момент и аз започнах да получавам спазми от бушуващото удоволствие. Това продължи цели петнадесет минути и през цялото време той ме чукаше, докато накрая не изстреля спермата си в дупето ми. Топлината на течността, която влизаше в мен, допринесе за оргазма ми и когато той отмина, Рей трябваше да ме държи, защото краката ми бяха омекнали като гума.
Когато след това извади члена си от мен, аз усетих лепкавата сперма да извира от дупето ми и да се стича по краката ми. Той ме вдигна и ме пренесе до леглото, като ме постави внимателно на него. Отиде да вземе една кърпа и избърса дупето и краката ми с хладната тъкан. Заспах с лице, сгушено в слабините му, а сутринта го събудих, лапайки великолепния му инструмент. Оттогава реших да се преместя при него в университета и, разбира се, се лижем и чукаме всяка вечер. Дори когато съм в цикъл, му правя свирки и поглъщам спермата му. Най-вероятно никога няма да кажа на някого, че Рей не ми е съпруг, а брат. Вероятно ще трябва да заминем някъде, тъй като родителите ни надали ще разберат. Но докато мога да имам пениса му в устата си, задника си и путката си всяка вечер, нищо друго няма да има значение... КРАЙ

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!