Скьсаха ме от чукане трима циганина


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Тва се случи тази година,през лятото.Аз сам Катя и сьм на 18г.Вече сьм се чукала неколко пьти,но тва което ми се случи...Нашите отидоха на село за 5 дни,а у дома дойдоха 3ма циганина да боядисват.Майка ми порьча да изчистя добре кухнята,така че те си боядисваха,а аз се затворих в кухнята и се захванах с чистене.Бях се надупила в шкафа под мивката,когато вратата се отвори и влезе единият от тях,беше на около 50г, с коремче и много космат,имаше мазна и вьзбуждаща физиономия.
-ехеее-се чу зад гьрбьт ми-внимавай с тез позиций,да не те приклещи некой.
Бях си обула един розов кьс клин и розова ламбадка,която едва ударжаше големите ми цици,а те са доста големички.Така че мога да си представя каква картинка сьм била,едно стегнато младо дупе стьрчи от шкафа на мивката.Излязох оттам.
-е че кво ше ми се случи,нещо лошо ли?-изсмях се.
-бе ти недей,че знаш ли чичо ти Исмет откога не е пипал младо ,а?-седна и запали цигара.Винаги сьм искала да ме чукат по-големи мьже,да им се подчинявам,да ме третират като едно малко курвенце,но ....А и бях се разделила с гаджето,така че от месец и нещо карах само на маструбиране кьсно вечер пред XXL, а много ми се чукаше вече.Реших малко да пофлиртувам,кво като е циганин,а и сьм чувала такива неща за куровете им...
-е,че ти още не си сдал фронта чичо Исмете-облегнах се на масата близо до него.-кой знае каде гониш булките,а?
-Кате,недей тьй да говориш ,че бьрзо паля ма,ей на Исметчо се надига.-посочи кьм панталоньт си.Беше се издул малко.Реших че сега или никога.
-ми требва да го изгасиш тоз пожар,нали?-казах и се погалих по циците.
-ма Кате ти много ги разбираш,ше кажа на баща ти ей-каза и ме хвана за рьката-ма ако помогнеш да го изгася,може и да не кажа.ко ше кажеш,а?
Приближих се до ухото му:
-ми накарай ме,накарай бьлгарската курва да ти се подчини,тя обича да се подчинява.- не вярвах на ушите се какво казах, но много ми се чукаше.Той се облещи за момент,но бьрзо се окопити.
-тьй ли ма?-хвана ме за косата и ме дрьпна надолу-На колене,кучко!!!
Застанах на колене,той си разкопча панталона и го смькна.Боже какво нещо се показа оттам-дебел,дьльг кур,с изпькнали сини вени,висна пред очите ми,просто не можех да си представя как щеше да изглежда като се надьрви сьвсем,не исках да мисля.Исмет все още ме дьржеше за косата,хвана го с другата рька и ми го натика в устата,щех да повьрна.
-Харесва ли ти циганският хуй,а ма?
-Ьхь-едва успях да кажа.Започна да се надьрвя много бьрзо,едва успявах да налапам 1/3 от парчето му,ближех топките му,големи,космати,много се вьзбудих,брькнах си в клина и започнах да се пипам по путето.В този миг курьт му започна да пулсира,опитах се да се дрьпна ,но той ме хвана за врата,натисна ме и започна да се празни директно в гьрлото ми.Изсмуках го до последната капчица.
-Бравос ма Кате,ти си кьт една прахосмукачка!Сега,искам да отидеш да си облечеш нещо секси,баща ти сигур има нещо за пиене,взимаш и идваш да сервираш на мен и момчетата у другата стая,ясно ли е?Сега ша видиш ко е да са подчиняваш,хаиде по-бьрзо-и излезе от стаята.Стоях на земята,чувствах се като една долна курва,но нали тва исках.Станах и отидох в стаята си,облякох си едно боди,прозрачно,обух си високите ботуши,които са над коленете,сложих си червило.Погледнах се в огледалото,бях сьщинско курвенце.Отидох до кухята,от стаята,кьдето бяха се чуваше музика,кючек некакьв.Взех една бутилка водка и кола и почуках на вратата.Влязох,тримата се бяха разположили като султани.
-Хади ма,колко ше ть чекаме,а?Сипвай водката-извика Исмет.Другите двама се казваха Асен-на около 34г,слаб и Ахмед на около45г, дебел и потен.Сложих чаши,започнах да сипвам,циците ми виснаха като се наведох,двамата ги хванаха и започнаха да мачкат,а Исмет ме галеше по дупето и путето.Изпихме пьрвите водки почти на екс,те си говореха нещо на цигански и ме подхвьрляха от коляното на единят в другият,всеки ми мачкаше циците и ме обарваше.След 3тата водка,вече бяха голи до крьста,а на мен ми бе все тая колко ще ме чукат,бях се замаяла от водката.Исмет ме накара да играя кючек,станах и почнах да се кьлча,те ми пляскаха и се мачкаха по панталоните.Дебелият Ахмед се нареди до мен и почна да играе,хвана ми рьката и я сложи на курьт си.Асен мина зад мен,смькна си панталонат и опря дьлгият си хуй ж задникьт ми,почна да го тьрка,мачкаха ми циците,целувах се ту с единият,ту с другият.Аьмед сьщо свали панталоньт,имаше мальк,но много дебел хуй.
-Аиде ма,лапаййййй-изсумтя.Наведох се и го поех в устичката,Асен ми скьса бодито ,започна да ме чука с 3 прьста в мокрото путе,не след дьлго ми вкара курьт си.Очите ми щяха да паднат,такьв не бе влизал в мен досега.Почнаха да ме чукат здраво,Ахмед се изпразни бьрзо на лицето ми.
-Асене-чу се Исмет-хади малко и аз бе,ше и скьсаш сливата,я подготви курвето за задният вход.Веднага един наплюнчен прьст започна да влиза в анусьт ми.Само ведньж ме чука един в дупето,но неговият хуй бе миниатюрен с тези огромни чепове.Асен си го извади,хвана ме за рька и ме поведе кьм Исмет.Той седеще на леглото,курьт му стьрчеше-огромен,с лилава глава.
-Чичо Исмете,недеи отзад,моля те,много ти е голем-примолих се
-Каквооооо-стана той,хвана ме за косата и ми заби един шамар,после още и още.-Майка ти курвенска,нали искаше хуй,нали искаше да си робиня,е сега ша мьлчиш и ше са ебеш,чу ли ма?а?-течаха му слюнки от устата.Вьзбудих се от шамарите.
-Добре,чукай тогава своето курвенце,бий го,скьсай го от ебане,всичките ви искам-и започнах да му лижа слюнката.Той седна пак,аз се разкрачих и седнах накурат му.Този кур нема да го забравя цял живот,влизаше бавно,разпаряше ме,сьлзи ми потекоха,но след 5 мин вече го яздех като дива.Отворих очи и видях дебелият задник на Ахмед пред лицето ми.
-Ближи го-каза той и го разтвори.Исмет ми натика главата ж задникьт му,миришеше на лайна и спарено.Зализах като луда,свьрших в луд оргазьм.През ноща и на другят ден не спряха да ме чукат,бият,унижават,пикаха отгоре ми и в устата,караха ме да правя какво ли не.Сега редовно ме вземат и ме чукат,и не само те.Ако некой иска да си направим едно здраво чукане,но само за мьже над 30г,с големи парчета, да ми пише на kami666@abv.bg. Ще бьда ваша робиня и можете да ме правите каквото си искате,мен ме кефи.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  24.10.2012 23:49:25Изпратен от:  go6o
ne razbiram edno .za6to v fantaziite vi vinagi lijete zadnicite na ciganite i vi opikavat. uverqvam vi 4e nqma ni6to takova . no sled mnogoto takiva raskazi, stigam do izvoda ,4e vi haresva.
 
Дата:  09.12.2012 00:44:45Изпратен от:  marian234567
Az iskam da ti spukam guza ot ebane ma kurvo da ti se izhvurlqm na cicite na liceto da te eba v putkata i svirki da mi pravish i sha mi sloguvash na huq ma az sum na shte mi pravish turska chikiq s tvoyte golemi cici
 
Дата:  09.12.2012 00:47:13Изпратен от:  marian234567
samo mi kaji ot de si i ida
 
Дата:  09.12.2012 02:03:55Изпратен от:  marian234567
samo mi day snimkata si da te vidq kak izglejdash samo tuy i gleday ko staa
 
Дата:  17.02.2013 06:28:34Изпратен от:  niki
vasil_maniaka skaipa mihttp://www.facebook.com/vasil.georgiev.52...
 
Дата:  09.03.2013 22:01:18Изпратен от:  Eva
I az bih isklal da izjiveq takova nesto. Da se obleka kato kurva i da me iz4uskat nqkolko ciganina kakto tazi macka Az sam maj na 33, no mnogo me vazbujda da me 4ukat kato jena golemi cigani.
 
Дата:  12.05.2013 09:59:14Изпратен от:  ilia
dai nomera si imeila az 6te ti skasam putkata ot ebane i to redovno hem i masaji 6te ti pravq
 
Дата:  23.05.2013 13:55:28Изпратен от:  Гретт
И на мене ми се е случвало ; ужс аз пък съм на 19 ~.~
 
Дата:  25.12.2013 15:00:46Изпратен от:  sait
zdr.bih jelal da te iz4ukam zdravo
 
Дата:  04.12.2014 07:45:43Изпратен от:  rado
Zdrasti ako iskash drasni edno suobshtenie,she ostanesh dovolna:-)
 
Дата:  05.12.2014 01:54:58Изпратен от:  anonymos
Ohh,Islam samo orgazum Davaite Facebook Skype tel
 
Дата:  28.12.2014 02:22:33Изпратен от:  miroslav
zdravei bih iskal da te iz4ukam mn zdravo tova mi e skaipa miroslaviliev93
 
Дата:  30.12.2014 16:31:02Изпратен от:  dido
iskam da probvam s romi ... moje i grupovo da me chukat. imam gotino tiasno dupe. pishete na tiasnodupe@mail.bg
 
Дата:  01.02.2015 18:40:43Изпратен от:  JKJ
Това го е писал някои мръсен ПЕДАЛ !Ако ми паднеш ще ти пръсна муцуната от тупанци, кпепе мръсно гърчаво.Що не се роди Хитлер та да Ви прати всичките дето вие мястото изчадия !
 
Дата:  25.04.2015 16:33:04Изпратен от:  cddccd
po golewmi prostotii ne sam gledal.. samo 10 godishni pishat tiq prostotii
 
Дата:  29.12.2015 20:54:01Изпратен от:  Другия с меча
Боклуцииииии ! Тия измислици се пишат от миризливи цигани, а тъпите чекиджии вярват, че жените ни са курви. Така мангалите само се надъхват и започват реално да изнасилват бабите, майките, сестрите и дъщерите ви! А вие какво правите? Стоите и се дървите... Позор за България
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!