Да обладаеш майка си


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.01.2012




Седнах за да я придържам докато плачеше.
- Всичко е наред, мамо! Това не е края на света!
Лицето на майка ми беше опряно в гърдите ми. Стонове се откъсваха от тялото й и караха гърдите и да издават хъркащи звуци. Но и това не помогна тя да се успокои и да спре с яростните звуци.
Единствената светлина, която проникваше през прозореца, идваше от луната, която светеше. Завивката, с която майка ми се беше покрила, се свлече на долу, защото тя трепереше, и аз можех ясно да видя големите й гърди. Зърната й изглежда огромни. Прииска ми се да се наведа, да хвана едната й гърда с ръка и да я захапя.
- О, Сами! Това е толкова засрамващо! Какво си мислиш за мен?
Разтрих гърба й и останах възхитен колко e гладка кожата й
- Ако продължиш ще опознаеш майка си като необуздана курва! – тази мисъл я накара онтово за заплаче.
- Мамо, ти не си необуздана уличница. И няма защо да се чувстваш засрамена. Подяволите, спомни си когато бях по - малък, стоях в средата на банята в ръка с чифт твои бикини увити около члена ми, и как изтръпнах когато ти влезе. Онова там беше засрамващо и неудобно. Помислих, че ще ме претрепеш от бой, вместо това ти ме зеведе в стаята и ми обесни, че е нормално за младо момче да иска да мастурбира. Подяволите, тогава ти ми разказа повече неща за секса отколкото през целия ми живот.
Майка ми изскимтя и усетих тънко кискане в гласа й. Престанах да говоря и продължих да разтривам гърба й. Тя се притисна по – близо до мен, завирайки главата си в гърдите ми.
- Мамо? – изстенах учуден аз.
Ризата ми беше разкопчана и усещах кожата й как се търка по гърдите ми. Усещах топлитана на лицето й и хуя ми започна да пулсира. Сигурен бях, че тя също усети това.
- Кажи, Сами? – тя подсмърчаше но гласа й започна да се успокоява.
- Помниш ли какво ти отговорих когато ме попита за кок во съм си мислил? – усетих я стегната. Беше ме страх да не се отскубне от мен и да ми каже да си вървя.
- Да, Сами, спомням си. – отговори ми тя. Каза ми, че си си мислил за мен. А аз ти каза, че е нормално за младо момче да е влюбен в майка си, но също, че добрите момчета не оставят тези мисли да ги завладеят. Освен това, аз бях много по – млада тогава и по – красива.
- Мамо, ти си най – красивата и сексапилна жена, която аз познавам. – засмях се аз.
Тя също се засмя и ме сръга в ребрата.
- Не съм! Аз съм стара вече и тези лекарства ме карат да изглеждам като робот.
Прегърнах я и продължих да се смея.
- Ако ти си робот, то тогава ти си робот с който аз бих правил любов с удоволствие всеки ден от седмицата. Подяволите, та ти изглеждаш два пъти по – хубава и сексапилна от повечето жени с които съм излизал някога.
Но нека ви разкажа повече за нас...
Майка ми е на 49 години. Когато беше бременна със сестра ми Габриела, баща ми реши да се разведе с нея. Майка ми имаше няколко интимни приятели от тогава, но през повечето време си бяхме само ние тримата – аз, сестра ми и майка ни.
Аз съм на 28 години. Имам собствен бизнес и живея извън града.
Но дойде време когато майка ми се разболя и трядваше да взема лекарства, от които ставаше враждебно настроена. Трупаше килограми и изпадаше в депресия през по – голямата част от времето.
Сестра ми Габриела е с 4 години по – малка от мен. Премести се на запад и си намери добра работа като изпълнителен директор в някаква фирма, която въртеше бизнес.
Майка ми се успокои щом я прегърнах. Но не правеше никакви опити да стои на разстояние от мен.
- Сигурно ти е доста трудно тук с мен, Сами? Зная , че имаш много приятелки, а тук с мен не можеш да ги каниш и да си прекарвате времето по начина, по който ти харесва.
Започнах да се смея.
- Мамо! Нямам толкова много интимни приятелки колкото ти си мислиш.
Това си беше самата истина. Не много момичета харесваха секса по начина по който мен ме забавляваше. Майка ми се езсмя на бързо.
- Какво? – попитах аз.
А това я накара още повече да се смее.
- О, нищо. Просто си мислих за нещо, но не мога да го кажа на глас.
Плъзнах ръката си под мишницата й.
- Трябва да те накарам да проговориш. – казах шеговито аз.
Стиснах я по – силно и тя започна да се извива.
Това беше игра на която си играехме кагото бях малък. Двамата с майка ми имаме много голям гъдел. Дразнехме се един друг като се гъделичкахме. Майка ми се задъхваше и се опитваше да се измъкне. Но аз я задържах по – силно и така не й давах да помръдне от мастото си.
- Не, Сами! Това не е честно! – смееше се тя и се бореше да се освободи. Държах я здраво докато пръстите не започнаха да ме сърбят.
- Сами, не! Ще направим някоя беля, внимавай.
Майка ми се гърчеше опитвайки се да се освободи, но аз я държах здрво.
- Кажи ми и ще спра. Или искаш да те държа още дълго така.
Знаех, че след малко смях ще я накара да направи някоя беля. След няколко минути тя вече крещеше:
- Добре, добре, ще ти кажа. Но не ме измъчвай повече. – това бяха думи от по – ранни години, когато и двамата се смеехме страшно много.
Отпуснах малко ръката си, но бях готов отново да я сграбча ако понечеше да мърда. Понякога тя правеше така. Караше ме да я пусна, после бягаше в друга стая, заключваше вратата и се смееше високо от другата страна на варатата. Или пък тя достатъчно сигурна че съм се отказал от играта, се опитваше да се измъкне като скочи през леглото. Сграбчвах я, бутах я назад, хващах й ръцете и ги държах надолу. След няколко минути тя зпочваше да се смее истерично, молейки ме да спра. Без да исках се разкрачих докато я повалях на земята. А завивката с която се беше покрила, падна на цяло, откривайки големите й гърди на показ. Но тя се смееше толкова силно, че дори не забеляза това.
- Добре, добре,отказвам се – изписка тя.
Спрях да я гъделичкам, но не бях отпуснал ръцете си. Тя ме погледна и видях колко е сериозно лицето й. Луната светеше силно и осветяваше стаята. Зърната й се бяха втвърдили и изпъкнали, приличаха на лисичи муцунки. Подяволите, как ми се искаше да допра с устни набъбналите й зърна и да ги поема в устата си.
- Мислих си какво ли си си помислил когато отвори вратата и ме видя в това положение. Собствената ти майка, лежаща гола в леглото! Не само гола, а докосваща зърната и устните на путето си и с вибротар мушнат в цепката, койото се движеше навътре и на вън.
Майка ми се погледна с разбиране. Очите й се взираха право в моите, а дъха й секна в очакване на моя отговор. Гласа й стана още по тих когато тя проговори отново.
- Сигурно си ме помислил за курва или нещо подобно.
Погледна я в лицето и разбрах, че тя се страхува да не би да съм започнал да мисля нещо по – различно за нея, нещо лошо.
Коленете ми бяха от двете страни на бедрата й, а ръцете ми под мишниците й.
- Не, изобщо не съм си помислил за теб по този начин. – отговорих й аз. Всъщност гледката почти ме накара да свърша. Ти си най – красивата жена която някога съм виждал. Прииска ми се да се втурна в стаята при теб и да те взема само за себе си. Следващата вечер чух звуци от стаята ти, но не посмях да отворя вратата. А във въпросната вечер реших, че ако не го направя на момента, никога повече няма да посмея. И спомена за теб от онази вечр ще остане за винаги в съзнанието ми.
Не си казахме повече нито дума. Тя изхлипа, сигурно е почуствала твърдия ми член.
По начина, по който краката ми бяха около нейните, позволяваше на члена ми да се насочи точно срещу путето й. В този момент всички прегради меду нас паднаха. Майка ми започна да шава, явно й ставаше хубаво.
- Сами, позволи ми да стана преди играта да е загрубяла – измяука тя.
Отпуснах ръцете си на долу и я хванах за китките. Подпрях ръцете й над главата й и ги задържах там. Погледнах към нея и си помислих че е започнала да диша по – тежко. Това, което правех като че ли я изпълваше със страх.
Наведох се към нея, бедрата ми се стегнаха и се приплъзнах още на пред. Членът ми беше адски твърд. Усещах че ще се пръсна.
- Сами, пусни ме! Ние не можем да направим това.
Погледнах на долу към нея. Тя беше уплашена. Усетих че бедрата й потрепват. Тя ме погледна право в лицето и ми каза:
- Сами, това не е редно. Не е прието майка и син да правят такива неща.
Но аз не я пуснах.
- Нали ти казах че снощи те чух, като свърваше чух че викаш името ми. Това е така, нали? Вярно е също толкова колкото и това, че сега си мечтаеш аз да бъда на мястото на вибратора. Какво си мислиш когато знаеш, че аз съм в другата стая и те слушам?
- Незнам! – тя си вътреше главата на едната и на другата страна.
– Сами, ние не можем да направим това. Ти неможеш, аз съм ти майка.
Изобщо не слушах какво ми говори. Продължавах да се натискам към нея. А бедрата й не преставаха да трперят. Дишането й се учести и бедрата й се нагласиха към моя ритъм.
- Толкова пъти съм си мислил за теб докато съм стоял в стаята си лъскайки тоя красавец. Изкушавал съм се да вляза при теб в тази стая и да те обладая. Представал съм си как крещиш от удоволствие докато забивам хуя си дълбко в теб. Как исках да си моя, само моя. Да те накрам да ми се молиш.
Наведох главата си и захапах едното й зурно. Майка ми изпъна тялото си като струна, от нея се изтръгна гърлен звук.
- Сами това не е правилно! – продължаваше тя. – Спри веднага! Не можеш да правиш така! – но аз изобщо не я слушах.
Беше като дар от бога да чувствам в устата си това твърдо зърно, толкова набъбнало. След това преместих устните си на другото зърно. Чувах я как пъшка, беше й хубаво да правя това с нея. Чух я как тихо прошепва:
- Сами, моля те спри. – но тялото й не искаше да спра. Тя разтвори краката си още повече, усещах как сърцето й бие лудо.
- Сами, недей! Спри! Моля те, не прави това! Сами! Недей! Моля те, спри! Сами! Сами!
Чуках я страстно и бясно. Леко я хапех за зърната. Тя скимтеше и увиваше бедрата си около мен. Молеше ме да спра, да престана, да не продължавам с това. След това ми каза:
- Моля те! Не спирай, моля те!
Знаех, че ако не спра да я чукам на сухо ще свърша. Спрях за миг и я погледнах. Дишаше тежко, хапеше устните си и ги облизваше с език. Наведох се за да я целуна. Срещнах погледа й, гледахме се един друг право в очите.
- Наистина не трябва да правим това, миличак.
Погледнах я в очите но не й отговорих нищо. Държах ръцете й над главата за да не мърда, учудващо но тя не се съпротивляваше. Плъзнах езика си по тялото й. Докосвах всеки сантиметър от кожата й. Продължавах на долу и на долу. А тя разтвори краката си. Облизах с език венериния хълм толкова бавно, че това я дразнеше. Тялото й се извиваше. Пуснах езика си още на долу. Облизах устните й, смучих ги и ги хапех. Облизвах путето й и сока който се стичаше от там. Миризмата беше опияняваща. Дишах дълбоко, а езика ми се зплиташе на дълбоко в цепката й. Бедрата й помръдваха в конвулсии в ритъм с движенията на езика ми. Тя се опита да се намеести така че езика ми да закача клитора й,но аз нарочно го избягвах, исках да я накарам да почака още докато получи това удоволствие. Пуснах еизка си на дълбоко в нея. Тя скимтеше по – високо и по – силно.
- Моля те, Сами, посмучи клитора ми. Не издържам повече.
Тя ме молеше да докосна клитора й за да свърши. Разтворих устните й с пръсти. Зализах отново сливата й. Езика ми се движеше жадно на долу и на горе, като от време на време мушках езика си в цепката й. Усетих ръцете й на главата си. Цепчицата й пулсираше. Езикъм ми я караше да полудява. Молеше ме да не спирам да я лижа, искаше да захапвам леко клиторчето й, искаше да свърши докато я лижа.
- Моля те накарай ме да свърша! Накарай ме да викам! Моля те, толкова много се нуждая от това.
Но вместо да направя това, което тя искаше аз плъзнах езика си малко по – на долу и зализах кожата между путето и дупето й. Тя вдигна краката си и с ръка притискаше лицето ми към себе си. Езика ми започна да се промушва през дупката на гъзето й. Тя извиваше тялото си на горе и на долу.
- Подяволите, Сами! Какво правиш! Ще свърша! Ще свърша!
Тя се разтресе цялата.
- Не, не спирай! Почти бях свършила.
Т я се напрегна, сграбчи главата ми и я допря до себе си. Просегнах се и я сграбчих за киткитете, приковавайки я към леглото. Наместих се над нея и хуя ми се плъзна във влажната й и топла путчица.
Когато леко прониквах тя изпъшта :” Охх, Сами толкова е голям! ” Усетих, че тя започва да се движи, но я спрях точно когато главичката на хуя ми беше на входа на путето й. Бавно зпочнах да я чукам. Тя викаше, докато устните й поглъщаха хуя ми. Бедрата й свикнаха с ритъма ми. Погледнах на долу към нея. Погледа й беше премрежен. Казах й че сега наистина ми прилича на курва, лежейки под мен. Сока от путето й се смесваше с моя. Спомних си колко силни оргазми получаваше тя онази вечвр когато я слушах, чак не можеше да се спре. Тя раздвижи главата си. Каза ми, че много я е възбудило това че аз съм я видял онази нощ. Разказа ми как не можела да спре да го прави часове на ред.
- Искам да усетя как ме изпълваш цялата. – простена тя. Моля те, чукай ме докато свърша.
Наведох глава за да захапя едното й зърно. В тоя момент й го вкарах целия рязко. Тя извика, но ме притисна къмсебе си за да приникна дълбоко в нея. Погледнах я, тя се взираше в мен с недоумение.
- Казах ти че ще си моя, че ще правя с теб каквото си поискам, ето така се забавлявам аз. И ти няма да свършиш докато аз не реша. Разбра ли?
Бях толкова рязък с нея, че тя се уплаши. Видях страха по лицето й. Очите й се взираха в мен. Бях изкарал хуя си от нея и глажата му се плъзгаше между устните й. Тя се предаде. Започнах бавно и дълбоко да прониквам в нея. Усетих краката й как се стягат и се увиват около мен. Бедрата й потръпваха отново. Беше жадна за допира с моето тяло. Скимтеше, гърчеше се, пшъшкаше и извиваше тялото си.
Тя отвори широко очите си и започна да ме моли да й позволя да свърши.
- Моля те, Сами, нека свърша, не мога да се сдържам повече. Моля те!
Усмихнах се. Тя толкова дълго се беше стремила да не свърши, беше чакала да й разреша.
Започнах да я чукм по силно и бясно, по – грубо. Хуя ми се беше надървил адски много, толкова много че можех да я накарам да свърши с всяка фибра на тялото си.
- От теб ще излезе супер курва, мамо! Моята супер уличница! Ти ще правиш това което аз ти казвам и ще ми благодариш, че правя всичко това за теб.
Бях като машина. Чуках я както и колкото си исках. Изоставях я когато си исках, когато ми писнеше от нея.
Тя спечели доверието ми и ми отвръщаше с много нежност и страст.
- Ооо, да, чукайме! Чукай ме! Направи моято путка твоя. Накарай ме да права това което ти кскаш, и аз ще го направя. Сега! Моля те, нека е сега!
Погледнах на долу към лицето й – по него беше изписан животински нагон. Разбрах, че не може да задържа оргазма си повече.
- Хайде, давай!
Тялото й се извиваше в леглото, а пъшкането и ехтеше в цялата стая. Никога до сега не бях чувал жена да пъшка така докато свършва. Тялото й се разтесе все едно получаваше тикове. Усетих струя от сока й да залива хуя и топките ми.
- Свършвам, Сами! – стенеше тя. Ще свърша докато си в мен и хуя ти ще плува в соковете ми. От толкова дълго време не съм свършвала докато някой е проникнал в мен. Ооо, това е страхотно.
Но аз не я слушах. Само усетих как цялото напрежение от топките ми се освобождава. Чувството беше все едно хуя ми експлоадира в нея и напълни путката й със сперма. Това я накара да свърши отново.
Бяхме легнали докато се успокоим. Лежах на една страна, а тя лежеше до мен. Когато дишането ми се успокои дотолкова, че да мога да кажа нещо, се просегнах към нея и нежно я целунах по устните. Плъзнах езика си между тях. Засмуках го. После леко се отдръпнах. Обгърнах устните й със своите, засмуках и тях. Ръцете ми палаво шаваха по гърдите й. Този път тя даде всичко от себе си за да бъде целувката перфектна. Пускаше езика си в устата ми и го вадеше, а това ме побъркваше. Погледна ме, изсмя се и със нотка на задоволство във гласа си ми каза:
- Няма наистина да ме превърнеш в собствената си ненаситна курва нали?
Хуя ми още стоеше между краката й. Усещах гъстата сперма която излиза от там смесена с нейната мъзга.
Преобърнах се в леглото и легнах по гръб и се изправих на горе така че да мога да седна, хванах я за косата, натиснах главата й на долу и й казах:
- Оближи го! Облийи всяка капка от него! И го направи както трябва!
Тя изпъшка когато натиснах главата й още по – на долу към пениса си. Но отвори устата си и започна шумно да мляска и смуче собствените си сокове от хуя ми. Държах я за косата и насочвах главата й към члена си, а след това и към топките ми.
Дори повдигнах краката си и й позволих с език да оближе дупката на гъза ми.
КОгато тя приключи, гръпнах главата й към моята. Лицето й беше омазано с моите и нейните сокове смесени заедно.
Целунах я грубпо, а тя простена. Ръцете й се плъзнаха около тялото ми в силна прегръдка.
- Какво си мислиш? – попитах я аз.
Тя отговори на целувката ми, с друга също толкова груба и несдържана целувка.
Тя отпусна тялото си върху моето, беше като разтопена. Заедно се тръшнахме на леглото уморени.
- Мисля, че живота ми от тук нататъка никога няма да бъде съшия. Не може и да бъде по – хубаво от това.
Усетих, че хуя ми става отново. Майка ми също го усети. Наведе главата си и ми направи страхотна свирка. Гледах към дупето й което се перчеше във въздуха, докато главата й се движеше на долу и на горе по хуя ми и го облизваше и смучеше. Нямах търпение да я надупя, да мушна пръст в дупето й като леко я подготвам за твърдия си хуй, и да чуя стоновете й когато й го намуша в гъза целия до край.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  09.12.2012 15:08:49Изпратен от:  albena
дравейте,аз съм жена на 42 г. от една година правим секс със сина ми....искам да говоря и да си споделяме с някоя жена на която и се е случвало същото... скайп albena3663
 
Дата:  22.06.2013 16:13:18Изпратен от:  a
искам да се запозная с майка и син които правят секс... плащам си за да ги гледам... скайп anjelo701
 
Дата:  15.07.2013 11:55:32Изпратен от:  аз
предлагам 500 лева само за да гледам секс между майка и син....тел..0878 69 68 43 контактувам само с майката...
 
Дата:  22.11.2013 12:06:22Изпратен от:  asen
ако някой иска да си пишем за майките ни нека пише на incest1@abv.bg
 
Дата:  25.12.2013 21:57:27Изпратен от:  GSFD
АКО ИСКАТЕ ДА И ПИШЕМ ЗА СЕКС, СКАЙП: SALUKI36
 
Дата:  11.04.2015 17:18:39Изпратен от:  az
Вече започна да четеш и ако не поставиш това съобщение на 5 различни страници майкати ще умре до 5 дни
 
Дата:  08.09.2015 20:03:37Изпратен от:  Измамена
Скайп albena3663 и anjelo701 са на едно и също лице от гр. Перник можете да го видите на фейса казва се анжело ангелов и е болен мозък
 
Дата:  07.12.2015 15:45:11Изпратен от:  aiskam
Moqt skaip e p.v69 ako ima jelae6ti macki da si poprikazvame.Da pi6at
 
Дата:  01.09.2020 22:23:32Изпратен от:  Charlesjah
Мода - это то, что выходит из моды. ----- bitcoin mixer | https://bitcoin-mixer.io/
 
Дата:  16.09.2020 18:05:05Изпратен от:  zpppinfNig
 
Дата:  24.09.2020 00:03:31Изпратен от:  Arthurjibew
Когда человек влюбляется, то начинает с того, что обманывает себя самого, а кончает тем, что обманывает других ----- фильмы фантастика 1990-2000 смотреть онлайн | https://nordfilmstv.online/
 
Дата:  19.10.2020 06:35:22Изпратен от:  Mario Rizal
Needed to compose you that tiny note just to give thanks as before for the spectacular views you’ve discussed at this time. This has been really unbelievably open-handed with you to convey easily what exactly many people might have marketed for an e book in order to make some bucks for themselves , most notably given that you could possibly have done it in the event you wanted. Those advice in addition worked like the great way to be sure that many people have the same keenness like my personal own to realize a little more in respect of this issue. I think there are numerous more pleasant instances in the future for individuals who browse through your site. contoh makalah , kisahsiabunawasonline , objektempatwisatayangbagus , pilihapartemenbandungsewaharian , spesifikasikamerakeren , tipspengobatanbaubadan , daftarhotelterbaik , liriklagubandterbaru , kuncicaramenjadipengusahasukses , gudangkecilmultifungsi , cirijenistanamanobatmanfaatkhasiat , bloggerkan , caramudahmembuatmasker , maskerpenghilangbekasjerawat , obatalamiuntukjerawatbatu , best professional dog trainers , auto repair shop near me/ , html , mesothelioma , mesothelioma , autorepairingaryindiana , thejournalautorepairblog , featured.wap.sh , mobie.in , wapsite.me , idloker.wap.sh , trans kerja , kariranda , jw.lt , wap.sh. word count
 
Дата:  19.11.2020 23:15:57Изпратен от:  pozamkamNig
Когда обычный человек сталкивается с тем что потерял ключи или замок был случайно или умышленно выведен из строя мы готовы прийти на помощь и вскрыть ваш замок. Вскрытие замков может происходить как с помощью слесарного инструмента, так и профессиональных отмычек - это зависит от типа замка, его модели и каждый наш мастер знает как работать с тем или иным видом замка. Все что вам нужно сделать - это оформить вызов и подождать некоторое время прибытия мастера по замкам. Мастер поедет к вам обязательно, в каждом районе Москвы работает по несколько мастеров по вскрытию замков от нашей компании. После вскрытия замка мы поможем вам в закупке комплектующих и установке нового более надежного замка для вашей двери. как вскрыть входную дверь
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!