Секс по турски


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012
Беше хубав септемврийски ден. Слънцето препичаше над стръмните родопски нивички около родопското село Х.

На една от картофените ниви работеха двама души - съпрузи от повече от 20 години. Той - Мехмед - мъж към 45-те, а тя - Атидже - жена с 5 години по-млада от него. Подхванали поредната от картофените бразди, Мехмед изравяше картофените глави с мотика, а Атидже се навеждаше и ги събираше в поцинкована кофа. Неделното слънце прежуряше и двамата работеха само по ризи, на които бяха разкопчали най-горните копчета, за да се изпарява потта от телата им.

Отвреме-навреме, докато стоеше опрян на дръжката на мотиката и чакаше Атидже да събере изкопаните глави, Мехмед я поглеждаше и очите му се спираха върху пазвата й. Тъй като беше наведена, ризата й се отпускаше и в оформената пролука се виждаше вдлъбнатината между двете й бели, доста големи, но вече поувиснали цици, които при всяко движение на притежателката й се поклащаха като две найлонови торби, пълни с вода.

По някое време, когато слънцето се изкачи високо, Мехмед и Атидже решиха да си починат под сянката на близката круша. Докато Мехмед смукваше бавно от цигарата си, Атидже се беше навела и разстилаше с чевръсти движения едно месалче, върху което нареди половин хляб, малко сирене и няколко глави лук. Вършейки това, пред очите на Мехмед отново попаднаха люлеещите се цици на жена му и той внезапно усети, че курът му започва бързо да се втвърдява. Докато Атидже бе заета да донагласи скромния им обяд, Мехмед застана зад нея и през ризата започна да опипва гърдите й. Тя стресната замръзна на място и докато съумее да реагира, мъжът й разкопча още 2 копчета от ризата й и обхванат от силно желание, продължаваше възбуден да мачка циците на жена си. Изведнъж чу приглушения глас на Атидже. Вирнатият кур на мъжа й беше опрян в задника й през панталона му и роклята й, и въпреки че предизвикваше у нея приятен сърбеж в путката, приличието я накара да го помоли да спре, защото можеха да ги видят минаващи оттам хора. Мехмед я увещаваше нещо полугласно на ухо, тя се противеше, но накрая, като че ли взела внезапно решение, го побутна да се облегне на ствола на крушата. След това застана приведена до мъжа си, изтри надве-натри прашните си и покрити със засъхнала пръст ръце о престилката си и започна да разкопчава дочените панталони на Мехмед. От тях Атидже извади пишката му - твърда, обрязана, с виолетова главичка, непокрита от краекожие. Атидже се изплю в шепа и започна внимателно да лъска чепа на мъжа си - отначало с бавни движения, които постепенно започна да ускорява. Мехмед посегна и извади циците на жена си от ризата й и те свободно виснаха надолу - големи, бели, с кафяви ареоли и остри твърди зърна. Мехмед започна настървено да мачка гърдите на Атидже, чиято путка, възбудена от тези ласки, се разтвори и леко потече. Тя започна инстинктивно да притиска и да търка едно о друго бедра, и докато правеше това, периодично плюеше в шепата си и лъскаше кура на мъжа си. Не след дълго той започна да пръхти, надигна таза си по-нагоре и по-близо до жена си и след няколко секунди гъста, и гореща сперма започна да пръска по циците на Атидже, която не спираше бясно да прави чекия на кура му.
(Очаквайте продължение)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!