Порно филми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 23.01.2012
Герои: 1.Автор 2.Румен 3.Ирена
Автор: Румен чу как се превръта ключа в ключалката и скочи като попарен. Майка му се прибираше. Грабна дистанционното на видеото, натисна STOP, но зелената лампичка, която показваше, че апаратът е включен в контакта остана да свети. Трябваше да изключи и телевизора, и видеото от контакта. А касетата... о, боже... И най-важното - да се загащи, защото си беше свалил панталоните и
слипа до глезените.
На огледалото, което гледаше към хола майка му видя, че в стаята
нещо не е наред и отвори вратата. Видя го с двете дистанционни в
ръцете и объркан поглед.
Ирена: -Какво... правиш?
Румен: -Н-нищо...
Автор: Тя бавно взе дистанционното от ръката му и натисна PLAY.
На екрана на телевизора се появи картина, на която един мъж беше
застанал зад една жена и яросто я чукаше на задна прашка, а втора
жена го ближеше по ташаците.
Ирена: -О, миличкият ми, вече се интерсуваш от тези неща, а?
Румен: -Аз само... аз... само...
Ирена: -И кой ти даде касетката?
Румен: -Един... приятел...
Ирена: -Приятел... А приятелка имаш ли си?
Румен: -Не...
Ирена: -Жалко. Много е лошо сам да гледаш такива филми и само да
си биеш чекия, така се казва, знаеш го, нали... Ела, ще ти покажа
колко по-хубаво е, когато сте двама...
Автор: Тя отиде в спалнята и там съблече дрехите си, като го подкани и той да направи същото. Бутна го на леглото и го погали да се отпусне, преди да спусне ръка надолу към навирващия му вече глава член. Тя усети как се втвърдява под ласките на пръстите й и започна да го мачка още по-настойчиво. Примъкна се по-близо до него и плъзна език по надървения му инструмент. Той пулсираше в ръцете й и тя инсинктивно поиска да го усети в устата си. Легна между краката му и го заобработва с устни. Затрепери с езиче по главичката му и започна да му го смуче и да се лигави с него. В същото време посегна към топките му и ги заразтрива. Смъкна се малко надолу и ги привлече в устата си. Започна да ги лиже, хлъзгайки език навсякъде по тях и не ги пусна, докато не ги направи целите мокри. През това време продължаваше да лъска органа му, но вместо да се върне отново горе, тя слезе още по-надолу и се пъхна на онова място между ташаците и ануса. Знаеше колко много мъжете обичат това и се надяваше, че и сина й ще го хареса. Започна да прави мокри кръгчета и да целува перинеума му.
Румен: -О, мамо...
Ирена: -Готов ли си вече, момчето ми... Хайде!
Автор: Тя се обърна с гръб към него и застана на ръце и колене. Хвана твърдия му кур и го насочи към вагината си. Той докосна срамните й устни и тя го дръпна. Той веднага потъна във влажната й и хлъзгава дупка и тя се усмихна от уши до уши, усещайки как празнината в тялото й се изпълва.
Ирена: -О-о, да-а…
Автор: Пръстенът около хуя му се затегна и влагалището й започна да го засмуква. Сведе глава надолу и въртеше гъз срещу Румен, набивайки се сама на надървения му кол. Така курът му потъваше до топките в топлата й влажна путка.
Ирена /вълнообразно/: -О-о-о…
Автор: Тя плъзна ръка между бедрата си и стисна топките му.
Ирена: -М-м-м, колко твърди са ти станали…
Румен: -О, мамо, ще свърша…
Автор: Репликите им така ги възбудиха, че двамата се зачукаха бясно – тя изхвърляйки се назад, за да се наниже на малкия му пенис, той, с ръце зад гърба си, за да не падне. Тя го привлече към себе си, хвана китките му и плъзна дланите му по масивните й, тежки цици, карайки го да щипе настръхналите й зърна. В същото време тя го пипаше по топките с едната си ръка, а с другата докосваше набъбналия си клитор. По едно време Ирена заскимтя и от сласт започна да й прималява. Вече изтичаше по бедрата си, но още не се бе изпразнила и ожесточено заразтрива клитора си.
Румен: -Ще се изпразня, мамо… идва ми…
Ирена: -Давай… още… еби ме… добре, искам в устата…
Автор: Тя бързо се завъртя и клекна пред него, при което курът му изскочи от путката й и се заклати надървен до краен предел точно пред устните й. Тя му го хвана и започна да му го лъска, но изваждайки го на студено от топлата й путка някак си прекрати желанието му да се изпразни. Тя видя това и му го налапа. Плътно обви устни по набъбналия му член и се хлъзна надолу чак до ташаците му. После се върна назад и загризка наедрялата му главичка. Курът му придоби невероятни размери. Ирена само прокара пръст по перинеума му и веднага видя как кожата му настръхва. Плъзна език по отдолната страна на кура му и отново се скри между краката му.
Ирена: -Колко твърди мъдета имаш…
Автор: Тя пусна език по тях и го завъртя из косъмчетата му, прехвърляйки го ту на единия тестис, ту на другия. Румен усещаше как езикът на майка му играе по ташаците му и гледайки това изпълнение изригна изведнъж. Обля я с водопад от сперма и тя разтвори устни като удавник, борил се 2 часа с вълните, за да си поеме дъх. Покри очите й, носа й, косата й, цялото й лице заля с белия си крем. Ирена подаде език навън и пое малко от течността на сина си.
Ирена: -М-м-м, колко ти е вкусна, момчето ми... ще ощастливиш много момичета... и тогава порно филмите няма да ти трябват.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!