Мама, баба и аз


    Автор: anonymous
Публикуван на: 04.08.2013
след 1седмица наваршвах 19 но все още бях детсвен! имаше много причини за това:бях много срамежлив, а и от както баща ми и майка ми се разведоха аз се отчуждих от света. заживях заедно с маика ми и баба ми, в малук апартамент в центара на софия. маика ми беше на 39 а баба ми на 60 години но и двете изглеждаха добре за вазраста си. майка ми беше слаба с огромни цици и руса коса, а баба ми закръглена с големи цици и секси задник! един ден след като се върнах от даскало(естествено отново бях надървен до пръсване)видях че мама е в банята а баба ми я няма, седнах на канапето в хола и започнах да лъскам. толкова се бях унесъл че въобще не забелязах майка ми която излизаше от банята!
-Миро, какво правиш! ? -каза тя загледана в кура ми.
-ЪъъЪЪъъ, ништо мамо, сажелявам повече няма да се повтори-измънках аз и понечих да си вдигна гаштите. в съшти момент забелязах как майка ми си сваля халата облизва средния си пръст и го прокарва по о6те мокрото си пиче. след това пристъпи кам мен с думите: -няма защо да сажеляваш миличък! след това падна на колене и ми налапа хуя! изпаднах в екстаз, никога не сам си мислел че маика ми лапа толкова добре! ! ! отначало докосваше главичката на пениса ми с езика си, а след това жадно го налпваше чак до мъдите, като саштевременно си играеше с тях! аз започнах да и го набивам в устата, толкова много ми харесваше! изведнаж тя спря и каза:
хаиде сладурче сега е твоя ред! зарадваи мама! аз не чаках втора покана. целунах я страстно, след това захапах страстно зарната на големите и цици, и бавно слизах все по надолу! майка ми пищеше от удоволствие докато езика ми си играеше с клитора й! беше хванала главата ми с две ръце и я натискаше кам влажната си путка, а и аз не вазразявах. след това я обрнах с груб кам мен, тя се подпря на масата, вдигна единия си крак на стола и в сащото време масажираше вагината си. аз клекнах вкарах език във влажния й анус, изправих се и такмо штях да и раздера путката влезе баба ми изпищя: -мария! мария! каво подяволите правите с миро! ?
-разкрещя се тя и изпусна две големи чанти с продукти! какво ли щеше да каже майка ми? дотук ли беше? нима трябва да спирам, а ми беше толкова хубаво! но за моя изненада майка ми отново налапа хуя ми и аз пак изпитах блайенство, след това тя стана и трагна кам дора(моя баба и нейна майка), тя не изрече нито дума, просто надигна роклята на маика си, хвана я за пичето и облиза циците й. жената гледаше като вцепенена, после отварна на маика ми сас саштото и двете заедно се запатиха кам мен! дора легна на масата, майка ми зае предишната си поза хвана кура ми и го заби в ануса си, аз изстенах от кеф и продалжих да и го вкарвам като с рацете си мачках великолепните и цици. тя пък лижеше страстно майка си и не спираше да стене името ми. след това отново заравяше глава в путката на баба! след около десетина минути ебане аз извадих кура си, а баба и мама клекнаха и започнаха да се редуват, и двете правиха страхотни свирки! после майка ми легна на пода, баба застана на колене и докато, мария я лижеше, дора ме стисна за кура и промълви\"
аз сам много лошо момиче, заслужавам наказание\"след това налапа кура ми, аз го дръпнах от устата й облизах циците й и след това, тя разбра какво трябва да прави. натиках хуя си мейду циците и и започнах да го тласкам напред като след всеки тласък тя го облизваше. после я обарнах по гръб, а майка ми клекна над нея!
аз го го забучих на старицата и тя изпищя, а мама хвана главата и и я притисна здраво кам путката си. продалжих да и го вкарвам като от време на време облизвах напращялите й зърна, а тя дори не можеше да си поеме въздух от кеф. после станах повдигнах маика ми и я целунах, след това накарх двете жени да застанат на четири крака отидох зад тях изапочнах да намибавам кура си парво в газъ на мама после на баба и така ги редувах те стенеха от кеф, аз също!
анусите и на двете се навлажниха и от това ми стана още по яко! после те коленичиха и аз без да чакам започнах да ги поливам с гореща сперма. сабудих се на сутринта, прегарнал мама и баба те ме погледнаха усмихнато и казаха:
-честит рожден ден скъпи! от този момент на татък всяка година на връх рожденният ми ден ги чуках, и всеки път беше по добре! !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  05.08.2013 13:55:20Изпратен от:  wasil
да еба изваретенто ти копеле
 
Дата:  11.07.2014 19:13:43Изпратен от:  ХУЙ
Ти си келеш чикиджия! И си неграмотен! И си тъп! Ти путка и на картинка не с виждал! Камо ли да си правил секс с майка си и баба си! ТИ СИ ЕДНО РЯДКО ГОВНО! Шибан пубер, с малка пишка!
 
Дата:  08.08.2014 16:13:55Изпратен от:  jikata
maikati daeba iaz pedal smotan
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!