Възрастната съседка ...


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.01.2012
Аз съм на 18. Изпитвах влечение към възрастните жени, но това направо ме разби ...
Един ден съседката от долния етаж дойде до нас, за да пита баба ми нещо. Тя се казваше Мария и беше на около 50-60 години. След като зададе въпроса си, баба ми отиде да търси нещо, най-вероятно Мария искаше нещо на заем. Докато баба ми я нямаше в стаята, Мария се обърна към мен и ме огледа, след което се облиза ... почувствах се МНОГО странно, ама и хубаво. Тя постави ръката си на едната си гърдата, която сега забелязах не беше никак малка и ме погледна пак. Видя, че ми хареса. Каза \"Искаш ли още?\" - Да, естествено. \"- Добре, изчакай\". След като баба ми си дойде, Мария каза, че имала нужда да дойда и да завинтя някаква крушка. Баба ми естествено каза \"Добре\" и се запътихме надолу по стълбите. Мария вървеше пред мен и аз се възбуждах много. Стигахне до нейния апартамен, тя беше омъжена, но мъжът й беше за риба през деня. Влезнахме, Мария се обърна към мен и каза започнахме този разговор:
- Не искам да казваш на никого, моля те! -каза тя.
- Разбира се, че няма.
- Аз може да съм стара, но си имам сексуални желания както другите жени! Може да съм в менопауза, но това е само предимство.
Съгласих се. Тя ме попита какво искам да правим. Аз се позамислих ...
В крайна сметка, всичко дойде от самосебе си. Аз я прегърнах и започнах да обарвам задника й, а тя моя. През това време я целувах с език ... какво удоволствие!!! След това поисках да се обърнам - аз бях зад нея, голямото й дупе се галеше в оная ми работа. Още бяхме облечени. Мачках циците й през блузата, а тя галеше путката си през панталона. Влезнахме във всекидневната. Там тя поиска да си сваля панталона - свалих го и на показ остана невероятно набъбналия ми от 5-минутните обарвания член. Тя приклекна и го хвана с ръце, след което започна да движи едната си ръка. Бях на седмото небе! След това го лапна и започна да прави френска любов с кура ми, който направо щеше да гръмне. След това аз не издържах на невероятното напрежение и се изпразних. Изкарах си кура от устата й малко преди да се изпразня и облях лицето й със сперма. След това реших да не чакаме да ми стане пак, ами й казах да се съблече. Тя го направи и седна на дивана. Аз я последвах и застанах пред нея. Приклекнах и започнах да ближа циците й и най-вече зърната. Тя започна да пъшка много. След това слезнах надолу и започнах с ръце да обарвам путката й и да галя клитора. След малко влезнах по-навътре с пръста и излезнах. Това се повтори няколко пъти, а тя направо полудя. Наведох се още и започнах да я ближа ... тя достигна до оргазъм, започнах да ближа соковете й.
След малко тя каза, че иска още! Аз отново бях надървен и тя започна пак да го лапа. Мина се малко време и аз казах да почваме същественото. Мария легна на леглото, аз върху нея и й го сложих. Започна невероятно чукане, при което и двамата стенехме като за световно! Аз усетих, че скоро ще свърша и понечих да си извадя кура. Тя обаче каза, че иска да се изпразня вътре ... аз естествено не възразих ... ох, какво удоволствие е да свършиш във путката на някоя жена, особено ако тя е толкова възрастна! След няколко минути тя поиска пак - този път я чуках анално. Когато свършвах, си го изкарах и й се изпразних върху циците. Беше невероятно! Аз вече бях уморен, както и тя. Още няколко пъти го направихме, на седмица по веднъж - когато беше сигурно, че мъжът й го няма, а и когато аз можех да се измъкна. Сега обаче тя отиде със съпруга си да живее на село, но ми пише от време на време невероятни писма и като ги чета мастурбирам. Ако някоя жена/момиче иска подобни преживявания, нека ми пише! Особено ако е от Пловдив!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  10.10.2013 10:53:04Изпратен от:  насо
Насо
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!