Моят първи път


    Автор: anonymous
Публикуван на: 04.01.2013




Всичко това се случи в края на първия ми курс като студент. Преди два месеца бях на дискотека с приятели и станах свидетел на нещо което ще помня доста време и което адски много ме възбуди. Бяхме весела компания заели две сепарета. От началото забелязах, че на отсрещното сепаре в дъното седяха четири мадами. Не беше трудно да разпозная, че една от тях беше учителка в нашето университет. Не меога да си спомня какво точно преподаваше но, беше постъпила отскоро при нас, но за кратко време си спечели славата на секс символ. Наистина изглеждаше доста добре. Чернокоса – опъната мацка, на около 28 години.
Беше майка на 5 годишно дете, но по нищо не личеше че е раждала. Имаше много фенове, а преподавате ни постоянно се опитваха да я вкарат в леглото, но така и не успяха. Та въпросната вечер в дискотеката беше доста пълно. Ние се веселяхме, но аз постояно я стрелях с поглед. Беше се барнала доста ефекно с една черна пола и едно секси потниче. На два пъти ходи до тоалетната с приятелката си и като минаваше покрай масата ни събираше погледните на всички около нас. При второто и ходене ми направи впечатление, че трима мутрички се позавъртяха около неината маса и се насадиха до другите и приятлеки. Когато тя се върна беше леко изненадана, но си седна на мястото. Определено се познаваха и се държаха доста свободно с тях. Поръчваха скъпи алкохоли и коктейли за дамите. Даскалицата беше доста изпила до този момент, но май се усети и започна само да се чука без да пие. Останалите и две приятлки се „омагюсаха” яката. Онези пичове ги канеха на танци и се забавлявах с тях.
Учитилката ни обаче се държеше доста резервирано и все отлконяваше поканите им. По едно време и трите приятелки станаха и отидоха до тоалетната. Онези пичове започнаха да се наговарят нещо и единия скочи малко след тях и ги последва. Тогава видях как другите двама изсипаха нещо в чашите и. 15 минути по късно се върна само Учителката ни и една от приятлеките и. Онази беше доста зле вече и беше преминала във фаза ‘аз съм най-лигавата” . Беше вече 2. 30 и купона беше на 6. Ние се веселяхме яката, но аз постояно хвърлях по едно око към масата в дъното. Онази лигла се отряза напълно, а нашето момиче дали усети нещо, но опеделено отказ да пие повече и започна да прави опити да си става и да си тръгва. Онези постояно я спираха и я уговаряха. Бях се заблял, а в дискотеката пуснаха и поредното чалга парче когато един от приятелите ме сръга. Обърнах се и видях как двама от пичовете се бяха изправили до колоната – онази лигла се беше отрязала напълно, а нашата мома не се виждаше. Веднага скочих и си пробих път до стената. Зад колконата която стоеше пред масата им видях нещо от което изтрезнях на момента. Третото борче беше захапало даскалицата за врата. Онази се опитваше да го одблъсне но той не и даде никакъв шанс. Беше я натиснал здравата и вече я работеше. Съблечи потничето и я засмука. Тя пишеше и се дърпаше но от силната музика не се чуваше нищо. Разкъса полата и и малко по късно си извади патката и и го намушка. Дасклицата направо откачи. Въртеше се като обезумяла, но онзи не я пожали нито за минута. Издъния я опред а после я обърна и и се изпразни и отзад.
След като свърши - стана до колоната, а мястото му го зае другия. Тя се опита да се измъкне зад колоната, но онзи я придърпа обратно в бърлогата . Изчука я първо отзад. Докато я лющеше едни от приятелите ми дойде да види какво става. Огледах се и видях, че и други гледаха порното. Онази кучка все още се бореше, но нямаше кой да и помогне. Онзи си почина малко като и намачка циците и после я опърна по гръб и повтори. Направо и разказа играта. Блъскаха я като за световно. Изредиха и се многократно. Най- едрия по едно време и отвори устичката и и се изпразни и там. Накарая да глътне всичко. Стоях и още не можех да повярвам. Оглеждах се аз охраната но тя нехаеше и ни най малко, че някаква путка бере душа в ъгъла. Когато решеха че за сега и стига толкова я оставиха на канапето – опасаха се и седнаха доволно. Дасклицата ревеше и хленчеше в ъгъла и незнаеше какво да прави. По едно време събра кураж и се опита да се надигне. Свали си полата или това което беше останало от нея и направи опит да се махне. След малко повечко от половин час тя си тръгна.
Излязох наулицата и я настигнах хванах я за раката и казах , че ще я закарам, тя не подозираше нищо не знаеше че сам явидял. След минутка размисъл вече патувахме към жилището ми. О т гледката се бях толкова много възбудил, че незнахе какво да правя. Когато стигнахме тя пойела да се изкъпе влезна в банята и след около половин час излезна. Аз седях и я гледах а тя ми говореше колко и бил скапан живота. Докато я гледах си представях как я чукак като онези в дискотеката и в единмик. . . вече бвх над нея . Разкрачих я, ебах я, тя викаше вързах я , но нанея и харесваше ебах я кадето си пожелах правих каквото си искам с нея. За капак я ебах отзад и и вкарах дистанционното на уредбата отпред. Атя ме молеше да спра, но не можех, докатоне свършихме заедно. На следващия ден аз се изнесох от квартирата ми и отидох при нашите във Велико Търново. Реших да се преместаи от вуза. След няколко седмици даскалката ми се обади да ми каже , че била бременна. . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!