съученичката от миналото ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.05.2012




Здравейте. Историята която ще ви разкажа ми се случи наскоро. Значи аз съм на 19 години и съвсем на скоро срещтнах една бивша съученичка. С нея не се бяхме виждали сигурно 4 години. Беше петък вечерта и в студентската кръчма нямаше каде игла да пуснеш. Седях на масата с цигара в уста и с халба в ръка за компания, когато водях да влиза позната физиономия. Викам си на акъла е тфа ако не е Лили от нашия клас, та на. Надигнах се и и махнах с ръка. тя не видя и си запрокарва път към масата ми . Както изглеждаше също ме беше познала. Разговорът протече с лекота, толкова неща имахме да си разправяме. Оказа се че тя следва право. И докато да започнат да гасят светлините в кръчмата успяхме да си кайем сумати неща за едно време и за сега, пък и да обърнем някоя друга водчица:)По пътя за вкъши Лили ми каза че ходи с някакъв тип който в момента е в казармата. Тогава ми мина през акъла , горкото копеле как ли се мъчи там. . . ама кво ме ебеше, както се казва ако иска аз хаха тфа беше казармен лаф. Та да си продължа разказа . . . попитах я изневерявала ли му е до сега, като смело зачаках шанса си. Явно беше че бая се бях отпуснал от водката и не ми дремеше кфо приказвам. Та тя ми отвърна че до сега не му била изневерявала и се усмихна. Тогава аз и заприпомних един купон на който бяхме двамата. По това време тя ходеше с някакъв друг тип. Бяхме останали сами в някаква стая, беше тъмно и ние се натискахме. Лили ме галеше по панталона в който се мъдреше кура ми , порядъчно надървен. Аз пък шарех с пръсти под късата и пола и под прашките. Два от тях тъкмо бяха стигнали до топлото и влажно местенце, когато някой влезе и ние так аи не успяхме да продължим. Тогава тя ми каза:
- Едно момиче като се чука с някого, прави го само с него- след което млъкна. Аз малко се здухах тогава и я попитах дали не се е разсърдила на въпросите ми, но тя замълча. След малко стигнахме до блока в който тя йивееше в някакво едностайно апартаментче . Спряхме се и Лили предложи да погледна как изглежда нейното гнезденце. То се знае че се съгласих :)
Когато влязохме вътре тя отиде да пусне на видеото някакъв филм, а аз се разположих на дивана. След малко тя ме попита как намирам Анджелина Джоли.
- Кого как намирам?- повторих въпроса и .
- Как кого, актрицата глупчо - отвърна ми тя.
- Ааа да има жестоки цици - веднага си казах мнението аз.
В този миг Лили скочи и събле4е блузата си.
- А какво ще кажеш за моите а?
Аз малко стаписан но вече много надървен от гледката отвърнах, че за да и отговоря трябжа да ги видя по отблизо, след което я придърпах към себе си на дивана. Клекнах пред нея и започнах да лижа циците и, а тя притисна към мен плоския си корем и замята глава настрани.
- Гърдите ти наистина са разкошни, но нямаш ли и нещо друго за показване?- попитах я с нетърпение.
Лили мълком кимна с глава. Дръпнах ципа на джинците и и ги смъкнах. Върху прашките и, за които не беше отишъл много плат, бе избило мокро петънце. тя си ги смъкна сама и притисна главата ми към скута си. Езикът ми тутакси потъна във сладката и катеричка и тя застена, което значеше че и харесва. Целувах и я смучех без всякакви задръжки. След миг тя се затресе от могъщ оргазам, а аз не спирах да шаря с език около клитора и.
- Време е да ми покажеш кура си- промълви след малко и отвори очи.
Аз веднага станах и си събух панталона. Тя не откъсваше очи от издутите ми боксерки. В следващия миг вече стоях гол пред нея. Тя налапа хуя ми и го засмука като сладко захарче. Умееше да духа фантастично. Не след дълго краката ми се загъваха от удоволствие, така че трябваше да седна. Само след няколко минутна изкусна обработка, аз не издържах и се заизливах в устата и. Тя погълна всичко.
- Я какво голямо нещо си крил в панталоните си - подхвърли тя и се затътри към банята. Върна се с туба с вазелин. Зае се енергично с кура ми и го духа докато той отново не беше готов за подвизи. Как умееше само да духааа. . . леле като се сетя за езичето и което се въртеше около главата на пенисът ми. . . та да продължа :) После го намаза с вазелина.
- Курът ти наистина си го бива - каза ми тя. А сега ще ми доставиш ли удоволствието да ми го завреш в дупето?
Думите и ми подействаха като електрически ток. Такова нещо до сега не бях опитвал. А ако пък съм очаквал да ми се случи точно тази вечер!Докато мажех с вазелин халката и, Лили се бе заловила да масажира клитора си. Стенеше и ме подканваше да започна най- после. Притиснах главичката на пенисът си към малката и дупчица на сладкото и дупенце и бавно започнах да прониквам в него. Когато го вкарах целия предпазливо го заклатих напред- назад, а тя не спираше да играе с ръка по пичката си. Не се мина много време и тя свърши за втори път. Аз продължавах да я чукам в дупето с такъв кеф. Все пак това бе нещо ново за мен. първо тя се бе облегнала на дивана и аз я чуках на задна, после аз седнах на дивана а тя върху мене. тя така пъшкаше от възбуда, че още повече не вдъхновяваше. Дупенцето и беше наистина върховно. Малко и тясно, но чувството когато съм в нея беше великолепно. После аз легнах на земята, а тя седна отгоре ми с гръб към мен и се наниза на курът ми който още малко и щеше да се пръсне. След това аз седнах на дивана , а тя с лице към мене и пак продължих да я чукам в дупето. направо не ми се свършваше , а и на нея явно и харесваше. После я накарах да застане ан четири крака , а аз зад нея и го бутах в прекрасното тясно дупе. Тогава тя ми каза:
- Искам да свършиш в мен.
Аз само това и чаках и само след миг започнах да се празня в дупето и. А тя така мъркаше леле. . . Извадих го от дупенцето и , а от него започна да се стича сперма по клитора и. Направо бях скапан след като се има в предвид че 30 минути на пълни обороти я чуках само в дупето. Но на мойта бивша съученичка това явно не и стигаше. След като го извадих тя веднага го налапа и продължи така около 20 мин. Пробвахме и поза 69 :)След като отново бях готов и казах:
- Сега искам да те изчукам и в путето.
- Ох разбира се какво се бависх?- простена.
И така тя пак се облекна на дивана и както беше надупена към мен и заврях кура си заднешката. Цепката и беше фантастично тясна и мокра и фантастично стягаше вдървения ми член. Започна се луда езда, от която едва не ми притъмня пред очите. Въпреки всичките ми опити да отдалеча финала, не след дълго вълната на удоволствие стана неудържима и аз започнах да се празня но този път в путето и. После си легнахем на дивана, като нежно се галехме един друг.
- Е видя ли сега какво е да изневериш? - попитах я аз.
- Усещам го и с дупето и с путето си - засмя се тя.
Винаги съм си мислил че Лили е страхотна палавница, но сега и сам можах да се уверя. Тая Лили ехххх. . . !Така да ми събере погледа!Толкова добре си изкарахме че се разбрахме пак да се видим. Все пак нейният прятел имаше да прекара още бая време в казармата:))Е това беше моята история, както и най- доброто ебане което съм практикувал някога. Но историята ми не свършва с това. . . :)


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  11.08.2012 21:40:00Изпратен от:  Без значение
Добра история! Лили е голяма палавница.Мечтая си и аз за една такава...
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!